Nak Beli Rumah - Area Bandar Baru Salak Tinggi Sepang or Nilai
Bizboss - Thu 1/Nov/2012 10:30am [Last Comment]
sape2 ada rumah teres untuk dijual area bandar baru salak tinggi sepang or nilai negeri sembilan.. boleh bg info.. sy nak beli.. tq

Niche: Rumah Untuk Dijual
 
1. Global Biz 4 - Thu 1/Nov/2012, 10:36am
ada single storey teres di taman langat utama,5 minit ke masjid KLIA(masjid sultan abdul samad),10 minit ke kota warisan,pekan salak tinggi dan 15 minit ke Nilai.
-rumah 1,000 sq ft. land area 1,301 sq ft.
-selling RM180k
contact Hatta 017-3912357  
2. Bizboss - Thu 1/Nov/2012, 10:45am
area tmn dahlia or seroja ada x?  
3. Global Biz 4 - Thu 1/Nov/2012, 10:47am
saya ada rumah langat utama ni saja,encik  
4. Sham 260 - Thu 1/Nov/2012, 11:12am
rumH saya di pd bermint?
s_ham79@yahoo.com  
5. Bizboss - Thu 1/Nov/2012, 11:20am
global biz 4 tq.. sham 260 jauh laa pd..  
6. Global Biz 4 - Thu 1/Nov/2012, 11:37am
sama2 my Bizboss... '_'  
7. Linda 88 - Thu 1/Nov/2012, 11:41am
012-3034748 LORI SEWA  
8. Bizboss - Thu 1/Nov/2012, 11:50am
knp lak ada iklan lori sewa ni???  
9. Mat 125 - Thu 1/Nov/2012, 1:37pm
Kalau kondo di Balakong dekat dengan The Mines, nak tak? 1300 sq ft. Ada swimming pool, guard. RM250k.  
10. Mohd Farid 4 - Thu 1/Nov/2012, 2:35pm
mat 125, leh email detail pasal condo tue, juta mines ker?? myfast01@yahoo.com  
11. Fizul 2 - Thu 1/Nov/2012, 4:26pm
hubungi 018-3847754 utk rumah lelong kwsn sana. berminat dgn rumah lelong?  
12. Bizboss - Mon 5/Nov/2012, 12:43pm
xde ke org nk jual rumah area ni..??  
13. Aloy 4 - Mon 5/Nov/2012, 1:24pm
SAYA ADA RUMAH DI BANDAR BARU SALAK TINGGI TAMAN DAHLIA SINGLE STOREY SEMI-D..CALL SAYA KALAU BERMINAT 0173899337..AZROL  
14. Bizboss - Tue 6/Nov/2012, 1:33pm
mahal ker...nak cari 150k kebwh..if ada boleh bgtau..tq  
15. Nina Aziz - Tue 6/Nov/2012, 1:45pm
Saya ada rumah di Salak tinggi pinggiran putra double storey utk dijual. Sila hubungi 0123309048 Nina. Terima Kasih  
16. Azrin Ahmad 2 - Thu 15/Nov/2012, 10:02pm
Apartment nilai santalia, keluasan 850sqft tingkat 1, jalan bbn 5-5a, nilai nak jual rm145k, penyewa sedia ada rm585... good for invesment.. berminat boleh cal azrin -019-3361530 (owner)  
17. Bizboss - Sun 16/Dec/2012, 4:11pm
nina aziz.. brapa harga rumah?  
18. Irda Marini Binti Mishad - Tue 13/Sep/2016, 12:52pm
salam...ada tak sesiapa nak jual rumah Teres area Salak Tinggi / Taman Langat Murni / Taman Langat Utama, budget harga RM180k ke bawah?

pleaseeee...saya tgh cari..siapa taw boleh wasep saya 018-2621289. (Irda)  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..