Nak Apply Kad Kredit
Putat76 - Fri 11/Mar/2011 4:33pm [Last Comment]
salam tuk semua
aku dah pening nak apply kad kredit
semua reject
aku tak tau kenapa

aku sekarang ni takde apa apa loan
personal loan, housing loan, hp loan atau pun kredit kad
so aku nak apply satu tuk aku buat komitmen

ccris dan ctos clear
sapa leh tolong aku

email kat putat76@yahoo.com

Niche: Pinjaman Kad Kredit
 
1. A an 2 - Fri 11/Mar/2011, 4:35pm
sekarang mmg susah apply...tapikan sya rasa awak jgnlah guna kad kredit ni....nanti awk yg terjerat  
2. Putat76 - Fri 11/Mar/2011, 4:39pm
thanks for your advice
saya nak buat kredit kad sebab nak dapatkan komitmen
tuk buat housing loan
dah 4 bank reject loan saya sebab takde komitmen rekod  
3. Mass Frozen - Fri 11/Mar/2011, 4:42pm
cuba col kwn sya ni. Nama dia siti 012-6097507  
4. Budakbaru 3 - Fri 11/Mar/2011, 5:18pm
gaji kau ciput sgt kut..pastu keje pulak ngan company yg x penah dengar nama pun..  
5. Tebbaloi - Fri 11/Mar/2011, 8:27pm
putat79 kerja gov or swasta?

cuba try apply kad kredit public bank n bank rakyat kat sini http://jomapplyjom.blogspot.com/  
6. Zaitulhelmi - Fri 11/Mar/2011, 8:57pm
boleh...ko pon satu bg la no tel..ha yg ejen siti tu pon bleh try..cube la..saya pon boleh 0137936819...mn2 la bleh..ko tel ikot ske ko lah..  
7. Ummu Farah - Fri 11/Mar/2011, 10:13pm
salam dik akk nasihatkan x yah dok pkai credit card. Klu kita amati bahasa akaun credit 2 mmberi makna berhutang jd baik x pyh berhutang kecuali rumah kreta terpaksa lah coz melibatkan amaun yg besar. laporan dr AKPK peserta2 muflis adalah terdiri dr pemegang2 credit card muda2 lg dh muflis. ms nk buat loan kereta perkara paling pertama finance/bank cek adalah credit card... x de cpt approve janji income layak lah klu income cput ¿  
8. Ieda 15 - Sat 12/Mar/2011, 12:08am
putat leh call saya ida 0132258998.dtgla dkat the mall,cimb ada buka kaunter..ada matta fair.call saya  
9. Putat76 - Sat 12/Mar/2011, 12:09am
thanks semua
saya nak apply ni pun sebab nak dapatkan komitmen tuk buat housing loan
masalah saya skang ni bank takleh nak approved loan rumah saya sebab saya takde rekod ngan mana mana bank
so dia suggest apply la kredit kad tuk dapatkan komitmen
saya bekerja di syarikat swasta bergaji rm 3100 adakah dalam kategori gaji ciput sampai takleh nak dapat approval
ni no saya 0133585411  
10. Wasatiyyah - Sat 12/Mar/2011, 8:52pm
jgn risau la putat76.
tak silap dlm majalah ni pun amat2 banyak iklan pasal credit card kan3..

ni baru masuk 2 hari iklan. esok2 dpt la tu :)  
11. Muhammadyazid - Sun 13/Mar/2011, 12:48am
ANDA ADA MASALAH NAK BAYAR HUTANG KAD KREDIT? SAYA SEDIA MEMBANTU ANDA UTK MENGURANGKAN BAYARAN BULANAN KAD KREDIT ANDA SERENDAH RM50* SEBULAN...urusan melalui BANK.. email yazid871212@yahoo.com  
12. Muhammadyazid - Mon 14/Mar/2011, 1:17am
aku blh tlg submit tp x janji lepas ke x..tp insyaallah la ada kebel di alliance n eon bank.. email aku yazid871212@yahoo.com  
13. Nurulain Bt Mohd Yusof - Mon 14/Mar/2011, 10:46am
Public banknye da try? kalo belum. email saye. Power_namy83@yahoo.com  
14. Shah 168 - Wed 16/Mar/2011, 8:41am
call sy Shah 017-2416543 dr Hong Leong Bank..  
15. Roszaini Sarmin - Wed 16/Mar/2011, 12:17pm
email saya detail
roszaini_79@yahoo.com  
16. Kenny Wallace - Sun 20/Mar/2011, 1:51am
salam putat76.. dah dpt x kredit kad ??  
17. Skn2u - Sat 24/Mar/2012, 6:25pm
Saya wat MLM, sape leh tolonf ay apply credit kad. 0129324236  
18. Jomloan1 - Wed 31/Mar/2021, 4:14pm
Perkhidmatan Kredit Komuniti, mudah lulus dan proses 1jam sahaja 😊 harini apply harini dapat duit 💸 RM500-RM10k berminat boleh wssp / direct call saya 😉
http://www.wasap.my/60107880515/nakLOAN
Office : 03-92130515 ~Agent Neina~  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..