Murah! Murah! Selimut, Toto, Comforter, Cadar, Sarung Tilam Terpakai yang Berkualiti Tinggi
Azhar 206 @ Zaha Bundle & Collection
Tue 8/May/2012 11:30am [Last Comment]
AS SALAM KEPADA SEMUA WARGA MAJALAH...saya ada menjual dan membekalkan selimut,toto.comforter,cadar dan sarung tilam BUNDLE/TERPAKAI berbagai saiz dan berwarna warni dengan harga yg MURAH.semua meterialnya adalah 'ORIGINAL' brand dan 100%cotton.semuanya siap dicuci.

Kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki atau menjual produk diatas sila tinggalkan EMAIL anda untuk maklumat lanjut.jangan risau stock saya ada banyak.so sesape yg nk borong nanti boleh la datang ke tempat saya untuk cuci-cuci mata dulu.... baru beli......

Niche: Pemborong Bundle
 
1. Azimah 25 - Tue 8/May/2012, 11:39am
EMAIL TO azimahjameran@ymail.com  
2. Nur Fariza - Tue 8/May/2012, 11:41am
sila email pd sy..bidadari_2424@yahoo.com..  
3. Azhar 206 - Tue 8/May/2012, 11:59am
azimah,nur fariza sy dh email .plz check u attc.  
4. Azhar 206 - Tue 8/May/2012, 12:14pm
update info.sesiape yang berada berhampiran dengan tempat saya iaiti sungani besar selangor boleh la datang terus...untuk cuci mate..atau call /sms dulu 0197789834.tq  
5. Cty 3 - Tue 8/May/2012, 12:58pm
email sy angahateh@yahoo.com  
6. Edirhardy - Tue 8/May/2012, 1:07pm
emel sy alamat sekali..hidirkhalil@yahoo.com  
7. Azhar 206 - Tue 8/May/2012, 1:23pm
update info..kepada sesiapa yang berminat untuk mengusakan sendiri bolehla membeli secara bundle dari saya.bahan pencuci,pelembut,pewangi serta bahan chemical lain akan saya sediakan.buat masa skg penghantaran bundle adalah percuma di sekitar selangor,kl dan selatan perak kerana tranporrt saya sendiri.  
8. Hayat 8 - Wed 9/May/2012, 12:38am
email sy
n.yati.abdullah@gmail.com  
9. Pejal 8 - Wed 9/May/2012, 2:42am
email ke nfansolutions@gmail.com  
10. Khairie 4 - Wed 9/May/2012, 8:38am
sila emailkan ke mharrish26@gmail.com  
11. Mohd Zahri - Thu 10/May/2012, 11:08am
email detail atau katalog perfume_pen@yahoo.c0m  
12. Ibrahim Din 3 - Thu 10/May/2012, 8:44pm
email sya ibrahim_din83@yahoo.com  
13. Envmy - Fri 11/May/2012, 7:09am
boleh tinggalkan detail kepada saya :
shyfa.hf@gmail.com  
14. Julia 45 - Thu 17/May/2012, 2:29pm
email saya ana85_jn@yahoo.com.my  
15. Hamdi86 - Thu 17/May/2012, 5:01pm
email sya; hamdi_ujang02@yahoo.com  
16. Azhar 206 - Thu 17/May/2012, 11:13pm
info update: saya telah hantar senarai harg kepada anda semua.sila check email anda.tq  
17. Azhar 206 - Thu 17/May/2012, 11:21pm
info update:terima kasih kepada mereka yang.telah datang dan membeli.kini anda mendapatkan dari saya.tg  
18. Azhar 206 - Fri 18/May/2012, 10:22am
update info: Temui saya di BAZAR RAAYAT seri kembangan berhampiran GIANT dan PASAR BORONG SELANGOR.Setiap hari jumaat,sabtu dan ahad dari jam 7 malm hingga jam 2 pagi.  
19. Shima 101 - Fri 18/May/2012, 3:42pm
emailkan pd saya katalog  
20. Azhar 206 - Fri 18/May/2012, 11:26pm
shima 101 saya tak dapat email anda.sila hantar email anda.  
21. Teha 3 - Tue 22/May/2012, 2:14pm
plis emel saya ye faizolteha3019@yahoo.com  
22. Memfarah 2 - Tue 22/May/2012, 2:57pm
ini mail sy

ilyamajucollection@gmail.com  
23. Jnice - Tue 22/May/2012, 11:54pm
tlg email senarai hrga: agape.coll@gmail.com  
24. Azhar 206 - Thu 24/May/2012, 10:04am
ok,saya dah emailkan.sila check email anda.tq  
25. Azhar 206 - Thu 24/May/2012, 10:08am
update info: terima kasih kepada mereka yang telah membuat belian,sama ada melalaui online ataupun yang telah datang sendiri ketempat saya.sebarang masalah.terus berhubung dengan saya 0197789834  
26. Jue 11 - Sun 27/May/2012, 12:54am
boleh e-mail dengan saya gunung_emas@yahoo.com.my  
27. Azhar 206 - Wed 30/May/2012, 1:12am
jue 11

saya dh emailkan,tq  
28. Allysya - Fri 1/Jun/2012, 9:12am
Salam.
Email saya : mamallysya07@gmail.com  
29. Masudi - Sun 3/Jun/2012, 4:05am
...saye nak beli cadar dan sarung tilam BUNDLE. cotton punya, utk pakai sendiri. beraper pos ke mentakab pahang. email masudikimon@gmail.com  
30. Rosidah 7 - Sun 3/Jun/2012, 9:53pm
Tolong E-mailkan katalog

rosidahmy@gmail.com  
31. Azhar 206 - Tue 5/Jun/2012, 2:08am
boleh call/sms saya terus..019 7789834.  
32. Mrsann - Tue 12/Jun/2012, 7:19pm
email detail katalog ke myempire07@yahoo.com  
33. Intan 207 - Sat 16/Jun/2012, 10:41pm
emel sy . intan_7777@yahoo.com  
34. Azhar 206 - Sat 23/Jun/2012, 12:14am
boleh terul call/sms saya tq  
35. Khatijah 10 - Sun 15/Jul/2012, 12:54pm
pls email to me list with price and picture. kkhatijah@yahoo.com  
36. Azhar 206 - Tue 17/Jul/2012, 12:08am
khatijah 10

saya dh email,tq  
37. Rohana Sani - Wed 18/Jul/2012, 11:19am
tlg email kat saya detail n kedai, sg besar kat mana. Email saya rohanasani@yahoo.com  
38. Nisa 91 - Wed 25/Jul/2012, 12:46pm
tilam ada gak ker? email saya

ria_qistina052002@yahoo.com  
39. Zam 74 - Sat 28/Jul/2012, 11:44am
email syazambdg@yahoo.com  
40. Azhar Bin Adnan - Thu 9/Aug/2012, 9:11am
blh email saya detail harga, gambar, lokasi..azharadnan.salam@gmail.com..tq  
41. M Irwan 2 - Mon 3/Sep/2012, 3:24pm
Salam..email detail pliz... tQ  
42. Shedawan87 - Tue 4/Sep/2012, 12:15pm
assalam... boleh email pd sy lokasi,harga dan gambar..
norashidah.ishak87@gmail.com  
43. Mamaqhalish - Fri 7/Sep/2012, 3:33am
sarliz147@yahoo.com  
44. Khairil 29 - Fri 7/Sep/2012, 3:18pm
Boleh email pd sy. lokasi, harga, n gambar.

hairilsanuar@yahoo.com
Tq.  
45. Azhar 206 - Wed 19/Sep/2012, 9:34pm
salam,jika anda ingin maklumat lebih lanjut boleh terus hubungi saya

0197789834
0178489840  
46. Azhar 206 - Thu 18/Oct/2012, 1:13pm
terima kasih kepada para peniaga yg telah mengambil stock dari pihak kami.


jika ingin berjumpa dgn saya terus bolehlah berkunjung ke kedai saya:

no 19 jln hj said 1 pekan pasir panjang 45400 sekinchan selangor.  
47. Huraizah 2 - Thu 18/Oct/2012, 3:23pm
saya ingin jd pemborong cadar, toto.comforter dan selimut.. email saya dgn pic sekali  
48. Nur Mahirah - Mon 29/Oct/2012, 6:37pm
assalam.. boleh tlg emailkan sy lokasi awk dan cara utk saya dpatkan brangan tersebut trima kasih! nur_mahirah92@yahoo.com  
49. Salmah 10 - Thu 1/Nov/2012, 10:37am
sila email kan senarai harga ke salmah@tatsumishokai.com  
50. Kate 5 - Wed 7/Nov/2012, 9:50am
Boleh email pd sy. lokasi, harga, n gambar tq.
tyen_83@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 56 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..