Murah! Murah! Brangan 2nd dan NENAS SEGAR dari ladang
Shikin 19 @ Mhherbs - Tue 27/Nov/2012 12:00pm [Last Comment]
kami membekal dan menjual barangan 2nd seperti..handphone dari RM150 hingga RM1500, laptop, ipad, dvd, seluar jeans levis (ORI) harga dr RM100 ke RM350, ARAI helmet, kereta control (ber' engine) dan byk lagi..

kami juga membekalkan NENAS secara borong.

Niche: Pembekal Buah Buahan | Barangan Terpakai
     
  1. Shikin 19 - Tue 27/Nov/2012, 12:02pm
    kepada yg dari area jb, skudai, senai, kulai, pasir gudang n kota tinggi..sgt dialukan..hubungi kami segera.  
  2. Veera - Wed 28/Nov/2012, 3:17pm
    Kepada Cik Shikin,
    Saya ingin mendapatkan details ttg buah Nenas. Buah ini saya ingin mengesportkan kan luar negara. Minta tolong email details harga n keadaan buah..vtr_ent@yahoo.com  
  3. Nur Syamimi 2 - Fri 30/Nov/2012, 12:03am
    salam..
    boleh emelkan details buah nenas.. harga, jenis, keadaan buah, juga untuk dieksport ke luar negara.. emelkan ke love2b_miey@yahoo.com thank you  
  4. Suriani 16 - Mon 4/Feb/2013, 3:37pm
    sy nk details ttg handfon.. sila emailkn kpd sy... surianiishak89@ yahoo.com  
  5. Shikin 19 - Tue 2/Jul/2013, 3:26pm
    mohon maaf kesemuanya nEnas dan item lain sudah di handover dgn org lain...  
  6. Aziz 137 - Thu 17/Oct/2013, 7:53pm
    saya ada stock nenas N36 dan madu.
    stok banyak dari pontian.
    017-7625299  
  7. Abu Ubaidah Bin Yacob - Thu 28/Jul/2016, 9:56pm
    assalam..jika perlukan nenas md2 dan Nak benih blh call sy...0195111806..insya allah blh supply  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia