Mudahnya Hasilkan Produk Jenama Sendiri. Modal Kecil Pun Boleh Buat.
Bbm @ Bertam Best Marketing
Wed 23/Oct/2013 9:18am [Last Comment]
Kami menawarkan pelbagai jenis produk untuk dibuat atas jenama sendiri..Lebih menguntungkan menjual jenama sendiri...

#MODAL PERMULAAN YANG RENDAH
#MINIMUM ORDER RENDAH
#KEUNTUNGAN YANG BERLIPAT KALI GANDA

Antara produk yang ditawarkan ialah
#SUSU KAMBING ASLI
#SUSU KAMBING VANILLA
#SUSU KAMBING STRAWBERRY
#SUSU KAMBING MADU
#SUSU KAMBING KOLAGEN
#KOKO MINDA
#KOKO KOLAGEN
#KOKO MADU SUSU KAMBING
#MINUMAN COKLAT
#KOPI PRACAMPURAN PELBAGAI JENIS
#TEH TARIK
#MINUMAN SOYA

Kami juga akan membantu anda membuat segala proses dari design, percetakan, pembungkusan hingga ke produk siap.

#ANDA BEBAS MEMILIH JENIS PRODUK
#ANDA BEBAS MEMILIH JENIS PACKAGING
#ANDA BEBAS MEMILIH DESIGN PRODUK
#KAMI JUGA AKAN MEMBIMBING ANDA MENDAPATKAN SIJIL HALAL UNTUK SYARIKAT ANDA.

Jika berminat sila hubungi Fisol 013 6294153
whatapps ke 013 6294153
Layari website kami untuk melihat jenis produk
http://bertambestmarketing.blogspot.com/

Niche: Bisnes Minuman | Pakej Perniagaan
 
1. Hj Zulkifli Bin Said - Wed 23/Oct/2013, 9:19am
Saya ada tanah untuk di jual lokasi Sungai Sari Kuala Nerang ( Getah ) Hakmilik Sementara sehingga 15.09.2094. 3 suratan hakmilik sementara 1. keluasan 2.7400 HA 2. Keluasan 1.365 HA 3. Keluasan 2.2533 HA Harga serelong RM 21,000  
2. Muhammad Faqeh - Fri 25/Oct/2013, 11:04am
Assalamualaikum dan salam sejahtera..sy skrg mngembangkan 1 program FRANCHAISING n RETAILING yg melibatkan seluruh perniagaan di malaysia.Program ini adalah khas utk peniaga2 yg ingin mngembangkan perniagaan ke seluruh malaysia melalui sistem 'affiliate' yg kami sediakan secara PERCUMA!!
Setiap peniaga akn mndpt KELEBIHAN seperti:-
*Perkhidmatan pengiklanan melalui sistem 'anroid' dan beberapa kaedah lain.
*Mengurangkan kos pengiklanan
*Meningkatkan jumlah pelanggan dari seluruh malaysia
*Meningkatkan keuntungan dari peningkatan pelanggan.

Setiap pelanggan akn mndpt kelebihan dari sistem 'affiliate':
*Menikmati komisyen dari setiap pnjualan perniagaan di sekeliling anda setiap bulan secara BERTERUSAN..
Keterangan lanjut,hubungi sy 0139185473  
3. Airist Management Resources - Sun 27/Oct/2013, 10:58am
Salam..

Sesiapa yg berminat nak jd usahawan madu lebah jenama sendiri kami akan membantu anda... modal niaga boleh dibincangkan...

kami juga akan membantu dlm strategik pemasaran.. anda untung kami pun untung...

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

p/s: sesiapa yg berminat utk mengiklankan produk2 anda melalui flyer di bawah group airist, utk edaran dan cetakan di sekitar jitra alor setar dan perlis..

kos flyer rm600 utk 30 000copy dan edaran cuma RM0.01 bernilai RM300..

terhad sebelum 31 oktober ini shj...

wassalam  
4. Hazrul 7 - Tue 29/Oct/2013, 12:35pm
salam..kami menerima tempahan tudung secara pukal..design anda tentukan atau bole pilih design yg kami sediakan.. lokasi kedai di sentul..utk pertanyaan bole hubungi waniy 013-2303243..aman 013-6182303..tq  
5. Uum Trading - Wed 4/Dec/2013, 6:53pm
Salam,

Syarikat kami memerlukan pengedar produk :
~ Puree Durian Belanda
~ Coklat Malt Drink
~ Asam Boi Limau Kasturi
~ Barli
~ Budu Pantai Timur

Modal yg kecil dapat menjana pendapatan yang berganda,

Sila hubungi Hairi Salleh 016.635 6955  
6. Bbm - Wed 11/Dec/2013, 11:20am
kami juga mencari ejen bagi memasarkan produk keluaran syarikat BBM

Semuanya dalam pack ekonomi 500gm
1.susu kambing plain rm23.00
2.susu kambing strawberry rm22.00
3.susu kambing vanilla rm22.00
4.cocoa honey goat's milk rm11.00
5.cocoa honey minda rm13.00
semuanya harga diatas adalah termasuk pos...ini harga ejen..
berminat sila hubungi, mesej atau whatsapp ke 0136294153 Fisol  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..