Mohon Majalah.com Buat Button Like atau Follow
Linkman @ Azman Consultation - Sat 20/Oct/2018 2:59pm [Last Comment]
Kalau ada button like atau follow, kan senang kita nak follow seseorang atau revisit topik yg kita dah like di forum ni..

Atau option utk snap dan upload gambar macam instagram?

Ada sesiapa sokong?

Niche: Diskusi Bisnes | Sembang
     
  1. Jeruk Cherating - Sat 20/Oct/2018, 3:24pm
    Tak sokong! Nanti fokus majalah.com ni celaru pulak! Keep it simple :)

    Itu pandangan saya ajelah.  
  2. Rafizi 8 - Sat 20/Oct/2018, 6:47pm
    setuju! mana iklan yg like tu maknanya iklan dia ok. takde unsur penipuan, dsb. tp org yg iklankan tak boleh like iklan dia sendiri.  
  3. Cikmawar84 - Mon 22/Oct/2018, 1:14pm
    sangat setuju..supaya saya dapat akan notification bila follow mr Linkman..setiap hari sy tggu thread dari anda tau tak...yeaii...  
  4. Sri Purwanti 2 - Tue 30/Oct/2018, 7:53pm
    sangat sokong! macam cikmawar84,saya selalu tunggu thread mr linkman yg best..best...  
  5. Wahmarketings Com - Mon 12/Nov/2018, 5:44pm
    setuju button like. biasanya aku perasan bende yang like banyak.ni kalau tak bende lawak mesti fakta@teori. cth fakta. Tikus mengandung atau bertelur? dilarang google  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.