Model Muslimah Diperlukan di Shah Alam
Tyaz Tailoring - Fri 10/May/2013 10:42am [Last Comment]
Kami adalah sebuah syarikat pembuat dan pembekal pakaian bertempat di Shah Alam. Kami sedang mencari model muslimah sepenuh masa untuk photoshoot pakaian dan tudung jenama sendiri.

Syarat-syarat adalah seperti berikut :

1. Mestilah sanggup bekerja sepenuh masa untuk photoshoot setiap pakaian yang baru keluar untuk di paparkan di website kami.
2. Ada asas komputer
3. Umur antara 20-30 tahun
4. Ketinggian 160cm ke atas dan berat 60kg kebawah
5. Pandai bergaya, wajah menarik dan photogenic
6. Mudah bekerjasama

Photoshoot akan dibuat di studio kami sendiri kecuali untuk keluaran majalah akan dibuat di luar studio.

Jika berminat, sila email resume dan 2 atau 3 keping gambar pelbagai sudut dan posisi dan (1 close-up) ke tyazglobal@yahoo.com. Terima kasih.

Niche: Studio Model Penyanyi Pelakon | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Sara Suhaimi - Mon 13/May/2013, 11:57pm
salam..sy sara..saya berminat..sy akan email pada pihak cik ;)

sara_liyana90@yahoo.com  
2. Mohd Syafiq 10 - Thu 16/May/2013, 9:25am
psst... nak berminat nk join modelling tapi RENDAH?? sila ke website www.formulatambahketinggian.com  
3. Annaz Collection - Thu 10/Oct/2013, 5:15pm
Berlaku lg ker tawaran ni.sye berminat  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..