Modal Tak Perlu - Agent Kids Pyjamas Diperlukan!
Agent Kids Pyjamas 2 - Thu 20/Sep/2012 11:45am [Last Comment]
Salam sejahtera warga MC.

Kami sedang mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar BabyGap pyjamas harga tanpa mengeluarkan modal.

Pengedar hanya perlu mempromosikan produk kami dan komisyen akan dibayar terus setiap kali transaksi.

Buat masa ini tawaran hanya dibuka kepada pengedar dari Semenanjung sahaja.

Jika berminat,hubungi kami di email berikut
agent.kidspyjamas2008@gmail.com

Peluang anda untuk menjana side income tanpa sebarang modal.
*Bergantung kepada terma dan syarat

Niche: Program Dropship | Pemborong Pakaian Kanak2
     
  1. Sham 166 - Thu 20/Sep/2012, 11:58am
    email detail
    manager.ckf@gmail.com  
  2. Miss T - Thu 20/Sep/2012, 12:01pm
    berminat fazilasiti@yahoo.com  
  3. Maz 33 - Thu 20/Sep/2012, 12:17pm
    email details maz131105@ymail.com  
  4. Khaty 4 - Thu 20/Sep/2012, 7:27pm
    email:khaty.bisnes@yahoo.com  
  5. Mariani 9 - Fri 21/Sep/2012, 4:25am
    email detail arianianne@gmail.com  
  6. Rizuwan - Fri 21/Sep/2012, 11:06am
    email.detail..
    wrj9902@gmail.com  
  7. Ieda67 2 - Fri 21/Sep/2012, 11:31am
    email details... lovelyieda76@gmail.com  
  8. Rose 96 - Fri 21/Sep/2012, 11:39am
    Email details ke
    hello_taca@yahoo.com
    thanks  
  9. Mazita Mohamed - Sat 22/Sep/2012, 2:07am
    Saya adalah peniaga baju kanak2 di up town, boleh hanta lebih detail?  
  10. Sazimif - Sat 22/Sep/2012, 7:28am
    berminat. Pls send detail  
  11. Ct Rohaney - Sat 22/Sep/2012, 6:30pm
    berminat!!emel me detail ke ctrohaney@gmail.com  
  12. Maya 79 - Mon 24/Sep/2012, 12:03pm
    berminat. boleh bagi details

    mayaqasyah@yahoo.co.uk  
  13. Izan 63 - Mon 24/Sep/2012, 3:28pm
    Email sy Izansuzy@yahoo.com  
  14. Nashir - Tue 25/Sep/2012, 7:53am
    berminat sila emel: nasirace82@gmail.com dr klang  
  15. Rohaidah - Tue 25/Sep/2012, 10:46am
    berminat, email : idah-alya@yahoo.com.my  
  16. Leaya 2 - Tue 25/Sep/2012, 6:04pm
    amylea_nty@yahoo.com  
  17. Mamanelly - Tue 25/Sep/2012, 10:05pm
    email to reny.norain@yahoo.com  
  18. Azliza Ahmad Supian - Wed 26/Sep/2012, 10:32pm
    berminat..email detail zlyzaa@yahoo.com  
  19. Azrina 15 - Fri 28/Sep/2012, 2:53am
    Emel kn saya mummysyasya_263@hotmail.com  
  20. Kidsbabyshoppe - Fri 28/Sep/2012, 9:17am
    jom beli baby headband
    https://picasaweb.google.com/kidsbabyshoppe/READYSTOCKWHOLESALEHEADBAND  
  21. Lieza 22 - Fri 28/Sep/2012, 10:54am
    Please email details.
    Saya berminat.
    manja_sgtay@yahoo.com  
  22. Jem 9 - Sat 29/Sep/2012, 2:58am
    tlg email detail jamaliah_wahab@yahoo.com  
  23. Zaffa Inspira - Sat 29/Sep/2012, 9:32pm
    Email saya juga  
  24. Zaffa Inspira - Sat 29/Sep/2012, 9:38pm
    Email 7thspeed@gmail.com  
  25. Zara 75 - Sat 29/Sep/2012, 11:17pm
    berminat, macam mana cara nak apply???  
  26. Azue84 - Mon 1/Oct/2012, 9:26am
    email detail
    azue_hamzah@yahoo.com  
  27. Zikin - Tue 2/Oct/2012, 3:51pm
    please emel detail,harga dan gambar to zikin_2211@yahoo.com
    tq  
  28. Pie 2025 - Wed 3/Oct/2012, 12:15pm
    pls send me the details. Thank you.  
  29. Zueida - Wed 3/Oct/2012, 4:37pm
    saya ada tapak di uptown...mencari mereka yg berminat utk letak barang hanya pd malam jumaat,sabtu dan ahad sahaja berminat hubungi saya 0163931747  
  30. Jaja 55 - Fri 5/Oct/2012, 3:00pm
    pls emel.. tq  
  31. Mohamad Azrul 2 - Sun 7/Oct/2012, 10:55pm
    email sy : lp_cc@yahoo.com  
  32. Shukry 2 - Mon 8/Oct/2012, 2:11am
    berminat. emelkan kepada saya details semua


    mshukry@gmail.com  
  33. Raja Norazura - Tue 9/Oct/2012, 3:01am
    berminat...leh emailkan detail...  
  34. Imi Raihana - Tue 9/Oct/2012, 5:25am
    Sy berminat.tlg email kpd sy.
    raihana.marza@gmail.com  
  35. Agent Kids Pyjamas 2 - Wed 10/Oct/2012, 2:53pm
    Saya dah hantarkan katalog
    Sila check email
    Thanks  
  36. Naily Akmal - Thu 11/Oct/2012, 9:43am
    berminat
    pooh_naily@yahoo.com  
  37. Lieza82 2 - Thu 11/Oct/2012, 4:53pm
    email details ke email sy.  
  38. Gee 17 - Thu 11/Oct/2012, 5:59pm
    please email saya ke-gee.goldcat@gmail.com  
  39. Lini 2 - Fri 12/Oct/2012, 11:16pm
    Berminat...email sy please.. lini2204@yahoo.com  
  40. Mohammad Khairuddin Bin Md Sani - Sat 13/Oct/2012, 8:48am
    saya berminat jadi pengedar,tolong hubungi saya.
    mohdkhairs@yahoo.com  
  41. Amy 76 - Sun 14/Oct/2012, 9:04pm
    saya berminat..emailkan saya katalog dan detail, eacha_esar@yahoo.com  
  42. Nuur Persona - Tue 16/Oct/2012, 1:41pm
    email n.hawa66@yahoo.com  
  43. Emillia 2 - Wed 17/Oct/2012, 9:43am
    Email a_alia82@yahoo.com  
  44. Ros304 - Thu 18/Oct/2012, 11:26am
    saya berminat jadi pengedar,email sy
    teratakbonda304@yahoo.com  
  45. Lieza 22 - Tue 23/Oct/2012, 5:00pm
    saya berminat nak jadi agent.
    Boleh beri maklumat lagi detail.
    ismalyza@yahoo.com  
  46. Sya 95 - Tue 30/Oct/2012, 4:59pm
    berminat..email sya3784@yahoo.com  
  47. Zaidi 101 - Thu 1/Nov/2012, 3:15pm
    tlg email details...zaidi2135@yahoo.com  
  48. Rubie 3 - Sun 4/Nov/2012, 10:02am
    sy minat nak tau detail. email kpd sy rubie@delimarubie.my  
  49. Asiah Ali - Mon 5/Nov/2012, 2:33pm
    saya berminat minta tolong hantarkan detail kepada asiah_ali2007@yahoo.com  
  50. Sazimif - Tue 13/Nov/2012, 10:29am
    email detai kepada saya s_shaz79@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 57 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)