Modal Serendah RM1450 untuk Bina Produk Jenama Anda Sendiri. Modal Rendah, Pulangan Berganda.
Adele88 @ Jenama Sendiri - Wed 6/Mar/2019 9:50am
Nak ada produk jenama sendiri tapi
Risau MOQ tinggi?
Modal pun tinggi?
=====================
Kami Medifusion Solution Sdn Bhd, Kilang OEM: kepakaran kami adalah membantu anda untuk mengeluarkan produk kecantikan/kesihatan jenama sendiri dengan Modal yang rendah dan MOQ mengikut bajet anda
========================
Kilang kami bertaraf GMP dan HACCP, untuk permohonan dan pendaftaran sijil- sijil berkaitan seperti N.O.T dan Token akan kami uruskan.
========================
Jemput datang kilang kami boleh cuba sampel produk dan boleh pilih bekas pembungkusan, kami menyediakan bekas pembungkusan yang eksklusif untuk anda.
=======================
Kami dapat membantu anda mengeluarkan produk yang berkualiti dan berkesan sesuai dengan keperluan pasaran. Jom datang ke kilang kami.

9/10 rezeki datang dari perniagaan.
Mulakan langkah pertama anda hari ini,
Jangan tunggu esok baru nak mula.

Jom whatsapp kami sekarang untuk set temujanji:
http://www.wasap.my/+601110277223
http://www.wasap.my/+601110277223
http://www.wasap.my/+601110277223

Nak tengok testimoni klik link dibawah:
http://www.jenama-sendiri.com
http://www.jenama-sendiri.com

like fb kami Medifusion solution sdn bhd atau follow ig kami Medifusion.solution for latest update

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan | Konsultan Perniagaan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.