Modal RM220 4 Bln RM12,000
Be Pul - Mon 25/Jul/2011 10:57am [Last Comment]
sms alamat anda ke 0192032675 jika berminat?anda x nak anda rugi,jika anda nak,sy bagi,bkn selalu peluang ada begini,sangat berbaloi2...modal rm220 anda dpt pulangan rm12,000...fikir2kanlah..

Niche: Buat Duit
 
1. Apeessgroup - Mon 25/Jul/2011, 11:22am
apeessgroup@gmail.com  
2. Miszeda - Mon 25/Jul/2011, 11:22am
detail plez
miszeda@yahoo.com  
3. Stars - Mon 25/Jul/2011, 11:23am
anta details hasryma@zonhotel.com.my

tq  
4. Raz88 - Mon 25/Jul/2011, 11:37am
own_king@yahoo.com  
5. Azhar 82 - Mon 25/Jul/2011, 12:37pm
Cakap lebih pun x guna. Biar duit jadi hamba anda.
http://goldprofit2u.blogspot.com  
6. Fastmarket - Mon 25/Jul/2011, 1:37pm
aizad_62@yahoo.com  
7. Shah 31 - Mon 25/Jul/2011, 2:39pm
shah_rulezam@yahoo.com  
8. Hafiz 131 - Mon 25/Jul/2011, 3:24pm
hafiz1288@gmail.com  
9. Alanzainal - Mon 25/Jul/2011, 3:51pm
alanzainal_80@yahoo.com.my  
10. Roslan Aziz - Mon 25/Jul/2011, 4:57pm
roslan.aziz@gmail.com  
11. Erry 4 - Mon 25/Jul/2011, 5:26pm
salam..
erryrichsmart@yahoo.com  
12. Jj 7 - Mon 25/Jul/2011, 8:31pm
salam..tumpang lalu..
ingin menjana 2 pendapatan dalam 1 masa???menarik bukan??bayran pendaftrn hanya sekali seumur hidup tetapi seumur hidup anda boleh hidup senang...jangan mnilai kalau xtengok dahulu...so apa tunggu lagi jom ke http://ik.my/rahsia  
13. 4life2u - Tue 26/Jul/2011, 1:40am
tlng emailkan detail.qiszana_rich8889@yahoo.com  
14. Be Pul - Tue 26/Jul/2011, 11:21am
lokasi sy di area kajang,sila sms alamat anda utk tindakan susulan,projek ini tidak sesuai kpd mereka yg rs sudah ok dgn income mereka,tq  
15. Adi 12 - Fri 29/Jul/2011, 11:34pm
email kt saya.. mdrosdi09@gmail.com  
16. James Labu - Wed 3/Aug/2011, 1:15am
salam bro,dahsyat..lu buat 4bln,gua blh buat sebulan rm12,000..hahaha,tq bro..asal lu x letak je rm20,000 bln ke 5,sbb gua dah kira,income gua bln dpn rm20k,rezki jgn duk mkn sorg,share ngan org yg memerlukan mcm gua ni...pepepun tq bro..melantun-lantun gua punye raya tahun ni  
17. Be Pul - Thu 4/Aug/2011, 10:58am
alamak,sama2 kasih,rezki Allah bagi,bkn manusia bagi..hehehe,klu usaha skit je komfem dpt,tp klu aku ckp sebulan rm12,000 komfem org kata aku bohong..hahaha,tlg call aku,sbb aku x leh dtect lg ko ni sape,aku tanye budak2 aku,smua x ngaku,projek kita ni jgn sekali2 ko buka on9 ye..amaran keras ni..huhuhu,ko call aku dlu nnt aku trgkan,jgn call guna no ni,call guna no maxis,klu ko group aku,komfem tau no aku  
18. Rdbiz - Fri 12/Aug/2011, 9:50am
Tolong email kat sy. TQ zanedexter@yahoo.com  
19. Be Pul - Fri 26/Aug/2011, 12:51pm
perhatian kpd rakan2,jaminan rm220 dipulangkan semula jika target anda tidak capai..  
20. Be Pul - Fri 9/Dec/2011, 10:49pm
BERJAYA @ X BERGANTUNG APA YG ANDA FIKIR

-POSITIF=MMG BEST MODAL RM220 JE PULANGAN RM12,000

-NEGETIF=BOLEH KE CARI 6ORG

step 1(mggu 1)=modal RM220 & promote kpd 6 individu berbeza supaya mengeluarkan modal spt anda(6 org shj)

step 2(mggu 2)=pastikan 6 individu melakukan duplikasi

step 3(mggu 3)=duplikasi

step 4(mggu 4)=duplikasi

*11 hb setiap bulan masuk dlm akaunRM12,000

*bulan sterusnye tetap berpencen dpt rm12k apabila setiap individu yg melakukan duplikasi membeli 1unit shj bio ever=RM220

*MODAL RM220=1 UNIT BIO EVER

*Fungsi BIO EVER :-

Lelaki & Perempuan

1.Meningkatkan tenaga & menambahkan keghairahan seks

2.menganjal & menegangkan kulit supaya nampak sentiasa muda & melambatkan proses penuaan  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..