Modal RM 10,000.00 untuk Biz Raya 2013.
Susie - Mon 20/May/2013 1:14pm [Last Comment]
SALAM SEMUA WARGA MAJALAH. SAYA NAK BUAT BISNES UNTUK RAYA 2013. SAPA SAPA ADA PRODUK ATAU IDEA , MOHON BANTU SAYA. TERIMA KASIH ATAS BANTUAN TUAN/PUAN.

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Maz Izhan - Mon 20/May/2013, 5:43pm
    pls email maz (nurmazaya83@gmail.com) nnt kt bleh sama2 share  
  2. Ana 237 - Tue 21/May/2013, 12:58am
    Saya mencari agen biskut raya homemade n jual baju kurung n baju melayu . Berminat sila sms saya 016-2172942 ana  
  3. Wawa 123 - Tue 21/May/2013, 10:11pm
    Email sy, nanti sy akan terangkan bisnes yang dapat dikongsi bersama......tq.

    elna_nawawi@yahoo.com  
  4. Ainz Gallery - Wed 22/May/2013, 12:10am
    salam..kami adalah pengedar tudung brand HAJRA...kami ada jual secara borong dengan harga yg sgt berpatutan..untuk melihat produk, cik susie boleh lihat di page FB kami:
    https://www.facebook.com/AinzsGallery  
  5. Nurulzain - Wed 22/May/2013, 12:26am
    Salam dear.. i ada bisnes yg sgt simple dan senang.. tapi sgt2 untung.. !! Rugi kalo xtry.. :) kita jumpa dan talk about this bisnes k .. Please contct no 0176760654 nurul  
  6. Akutrader - Wed 22/May/2013, 9:34am
    kalau berminat untuk berniaga seluar jeans kanak2 jenama guess/zara, denim dress/tshirt boleh hubungi saya

    0162385424
    akutrader@gmail.com  
  7. Nurul Huda 34 - Wed 22/May/2013, 11:36am
    Sila hubungi saya 0182088439.. saya akan jadikan anda jutawan dengan pulangan tanpa had....  
  8. Yenty - Wed 22/May/2013, 12:12pm
    berminat bt biz secara online n offline? jika berminat boleh whatsapp i 0164147958 atau email saya phing1812@yahoo.com  
  9. Hafizal Isa - Wed 22/May/2013, 3:47pm
    Saya dari Pruton Mega Consultant Sdn. Bhd. bersedia membantu anda untuk menjana modala atau pendapatan secara selamat dan anggaran profit bulanan antara 8%-16% setiap bulan..

    Untuk maklumat lanjut boleh berhubung secara terus kepada saya 0182111023 atau emailkan kepada ijanims@yahoo.com / fizal.pruton@yahoo.com  
  10. Annis 2 - Wed 22/May/2013, 4:11pm
    Salam warga majalah, kami dari syarikat JIWA NIAGA TRADING ada membekalkan PRODUK WHITE LIGHT Pemutih gigi yang sangat digemari rakyat Malaysia kini kerana keberkesanannya, kami masih mencari pemborong/peruncit/agen/dropship bagi memasarkan produk terhangat ini, SMS KAMI 0122575527, Harga jualan rm 75, modal serendah rm14, boleh juga email kami jika berminat...mierasakura88@yahoo.com  
  11. Fifi 34 - Thu 23/May/2013, 9:36am
    Salam...hai susie...
    ARCLondon menawarkan promosi utk menjadi agen No.1 Almond London... RM0 modal susie....hubungi sy atau sms pn boleh..nnt sy kol blk k...011-106-353-32  
  12. Mohd Fauzan 5 - Thu 23/May/2013, 1:02pm
    Sesiapa yang ingin berniaga,ingin mempunyai syarikat sendiri tetapi tidak tahu caranya,tidak tahu bisnes apa yang nak buat,saya boleh bantu anda..Boleh menjana pendapatan sampingan yang anda tidak akan duga hanya dengan menggunakan MYKAD.

    INGAT,Terdapat 28 JUTA RAKYAT MALAYSIA YANG MEMPUNYAI MYKAD.Serius saya beritahu anda,ambillah peluang ini sekarang sebelum lesen untuk 10,000 SAHAJA akan ditutup.

    Ada banyak kelebihannya tentang lesen ini yang anda tidak ketahui dan anda tidak akan percaya apa yang anda akan dapat.

    *****INGAT DAN TOLONGLAH FAHAM,INI BUKAN MLM*****

    Ramai yang PM saya dan fikir ini adalah MLM,padahal ini bukan MLM.

    Kami sedang menuju fasa ke-3, harap anda masih sempat!!!

    ~Ingat, Mykad Smart Shopper Programme by "Affiliate Junction - AJ"!!!
    Fungsi rasmi perdana Mykad ke-50 yg diiktiraf oleh Mdec~

    Jadi sesiapa yang boleh lapangkankan masa, boleh jumpa saya untuk keterangan lebih lanjut secepat mungkin kerana kuota untuk 10,000 orang makin lama semakin sikit dan harga lesen makin mahal.JADILAH SALAH SEORANG PIONEER dalam projek MEGA ini.

    Jadi sila PM sy... Atau Call/Sms/Whatsapp/Wechat pun boleh 0102200477 untuk maklumat lanjut dan akan terangkan lebih terperinci kepada anda..

    Sila copy link dibawah ini pada browser anda..
    Ini adalah sebagai intro.

    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/936773_178417562316801_1617956106_n.jpg

    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/407106_174588302699727_1772946256_n.jpg  
  13. Farah Png Ipo - Thu 23/May/2013, 3:57pm
    PERCAYA atau TIDAK!!

    Sebagai RAKYAT MALAYSIA, ANDA sudah pun MENJADI SEBAHAGIAN daripada PROGRAM INI..DAFTARKAN MYKAD @ DIKENALI IC ANDA SECARA PERCUMA!!INGAT!! PERCUMA!!!

    DAN BERBELANJA dengan BIJAK & JIMAT!!Program yang sangat MUDAH tetapi CUKUP CANGGIH ada di sekitar anda.Bahkan ANDA SUDAHPUN LAYAK untuk menjadi SEBAHAGIAN daripadanya.Bagaimana caranya??Boleh terus berhubung terus dengan saya di 0164452381/0164102381 -Anda pasti TIDAK AKAN RUGI LANGSUNG jika AMBIL TAHU TENTANG PROGRAM INI.sekurang-kurangnya

    MENDAPAT PURATA 1% KOMISEN daripada PERBELANJAAN SAUDARA-MARA, SAHABAT HANDAI, RAKAN TAULAN, KENALAN, SEMUA RAKYAT MALAYSIA yang ANDA AKTIFKAN!!!TAPI RUGI SUNGGUH KALAU TIDAK TAHU LANGSUNG MENGENAI KEWUJUDAN PROGRAM INI!!!?
    Dri UTARA hny tggal 5 org lgi, penang/ipoh/kulim  
  14. Rose 172 - Thu 23/May/2013, 6:55pm
    buat produk jenama sendiri. insyaallah untung. akak pengeluar produk. cal kak ros 013-4572623  
  15. Eyda 20 - Thu 23/May/2013, 10:46pm
    Salam warga majalah,
    Brminat mmiliki kdai farmasi/serbaneka scara PERCUMA? ini adalah kenyataan dan anda layak mmilikinya..
    1. Modal cuma RM5100 seumur hidup.
    2. Smua kos operasi kedai dtanggung spenuhnya pihak syarikat.
    3.Income activ/pasif yg sgt lumayan
    stiap bulan.
    4. Dmiliki syarikat terkemuka d M'sia.
    5. Tiada rsiko kerugian/persaingan krn dpantau spenuhnya pihak syarikat.
    6. Tiada pengalaman? Jgn risau..latihan/bimbingan dberikan shingga berjaya.
    Jgn lepskan peluang ini, daftar segera krn tmpat terhad. 019-5761445~waheda~  
  16. Khairul 246 - Fri 24/May/2013, 1:48am
    I have something interesting to share with u...0134621264 khai  
  17. Simply Rich - Fri 24/May/2013, 7:03pm
    as salam
    Anda impikan produk Jenama ANDA Sendiri?

    Kami boleh bantu anda REALISASIkan Impian Terpendam Anda ini.

    Kami menyediakan khidmat Kontrak Kilang OEM.

    Produk Slim, Kosmetik, Kecantikan, Liquid, Losyen, Gel, Spray.

    Kami tidak menjanjikan apa2 untuk anda, tetapi ini adalah Peluang Besar anda terlibat dalam industri yang mendapat demand tinggi dalam pasaran.

    kami memberi peluang kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki produk sendiri, kemudian produk tersebut dijenamakan atas jenama anda, bermaksud produk tersebut adalah produk anda.

    Jika berminat anda cuba fikirkan dahulu jenis produk apa yang anda ingin keluar di pasaran. Contoh: Produk Kecantikkan, Cream/Hot Oil Pelansingan Badan.

    Contoh: Anda berminat untuk menjadi owner kepada satu jenis produk contoh Cream panas slimming. Kami akan bekalkan kepada anda lengkap dengan pakaging dan label untuk anda memasarkannya..mudah bukan?? Cream tersebut diberi satu jenama, iaitu jenama anda sendiri. Tugas kami hanya membekalkan produk tersebut. Kemudian anda jual sendiri atau cari marketingnya.

    Produk ini dipanggil produk OEM.
    harga serendah RM15/unit

    Kos yg diberikan adalah termasuk pengangkutan.pendaftaran KKM.pembungkusan dan label.tidak termasuk Kotak produk.
    sila lawati http://www.simplybeautysolutions.com.my/MAKE+YOUR+OWN+BRAND  
  18. Muhamad 87 - Fri 24/May/2013, 10:51pm
    modal rm100 ringgit sahaja.anda mampu menjana ratusan ribu ringgit..termasuk membuka center di indonesia.kami juga akan mengiklankan nama anda didalam surat khbar.rebut peluang dari sekarang.hubungi en mohd 0176991409.tarikh tutup 28 julai 2013.  
  19. Empayarniagasulaimanogung - Sat 25/May/2013, 1:48am
    Salam.Invest sahaja kepada kami.minimum invest 20k.pulangan 12%.invest june,julai blh dpt modal 20k+keuntungan rm2400

    Kami menjalankan perniaagaan songkok&sampin songket.di antara tapak niaga kami pada ramadhan :
    1.plaza alam sentral
    2.kompleks pkns shah alam
    3.jusco bukit raja
    4.jusco bukit tinggi
    5.setia city mall
    6.sacc mall
    7.kl sentral
    8.central market

    Call segera : 017 661 8634  
  20. Mustafa Sam 3 - Sun 26/May/2013, 8:40pm
    Saya sedang mencari pengedar untuk kuih raya kami Cereal Almond. Cik Susie boleh lawati link ini unuk maklumat http://www.carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=17149862&postcount=1  
  21. Julia 83 - Sun 26/May/2013, 9:42pm
    Salam. Hubungi saya.. 013-431 7753 untuk sesuatu yang menarik sempena raya ini. Ini adalah yang terbaru dan anda mampu menjana pendapatan dengan modal yang kecil.  
  22. Abang Hensem 2 - Mon 27/May/2013, 3:47am
    As Salam. Saya DJ Idris dari JBMN Recources ingin membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk merebut peluang PERNIAGAAN FRANCAIS "CENDOL DURIAN BORHAN". Kami sudah mempunyai 12 cawangan & berhasrat membuka 100 cawangan.
    Bengkel Khas akan diadakan pada 8 Jun 2013 (Sabtu) 8.00pg - 5.00ptg di Shah Alam.
    Bantuan Modal sehingga RM10K akan diberikan kepada peserta yang layak (T & C Apply)
    Kepada sesiapa yang berminat sila SMS/ Email : YA CENDOL (NAMA) (NO.K/P) (EMAIL) (LOKASI) (NO.H/P) hantar ke 019 235 2954/ idris.mohamad72@gmail.com  
  23. Tudung Gempak Murah - Mon 27/May/2013, 11:59am
    Salam klo berminat boleh berniaga tudung..saya boleh supply kan tudung pada harga ang termurah..layari www.facebook.com/hijab.g.murah
    atau hubungi saya nurul 011-11797302  
  24. Leng Myra - Tue 28/May/2013, 10:07am
    income 10,000.00 tapi bermodalkan RM 75 saja. nk buat duit raya boleh call saya 0134692858. xperlu modal yang banyak. kerja part time pon boleh. sy salah seorang pekerja bank tapi masih mencari duit tepi. jika berminat boleh call kita jumpe sy expln plan bisnes. tiada paksaan :)  
  25. Fifi 14 - Wed 29/May/2013, 12:51am
    syarikat saya menjual pelbagai jenis kek, cupcakes dan biskut untuk tempahan raya, berminat untuk dapatkan tester dan menjadi agen dropship tanpa modal,boleh hubungi saya melalui email, hantar detail ke nufi.cookies@gmail.com. Sedang mengembangkan produk ke seluruh negeri.tq  
  26. Hanim 17 - Wed 29/May/2013, 10:31am
    Pemborong dan Pembekal Biskut Raya, Kek Lapis Sarawak dan Kerepek2 Kepada Agent Jualan (Orng Perseorangan)/Pengusaha Hamper Raya/Kedai Runcit atau Serbanika/Stesen Minyak/Restoran/Kantin. (Tunai, Bill to Bill & Congsigment)

    Assalam.
    NIENA HALAL MART, WANGSA MAJU, KUALA LUMPUR adalah pemborong dan pembekal pelbagai BISKUT RAYA, KEK LAPIS SARAWAK DAN KEREPEK KEREPEK sempena menjalang sambutan Hari Raya ni.
    TEMPAHAN DAN JUALAN DI BUKA SEKARANG.

    1. Kepada orang perseorangan yang berminat untuk menjadi Agent Jualan kami, sila hubungi kami segera. Katlog beserta harga akan di bekalkan. Mulakan mengambil tempahan sekarang dari rakan2 pejabat, saudara mara, rakan FB & on line dll.

    2. Kepada pengusaha yang mengambil tempahan Hamper Raya, kami boleh bekalkan biskut2, kek lapis Sarawak, kerepek2, acar buah(botol), sambal tumis ikan bilis (botol), pes asam pedas, perencah masakan dll yang dapat dihiaskan dalam hamper anda. Lebih menarik kan?

    3. Kepada yang mempunyai premis tetap seperti Restoran, kafe, kantin, kedai runcit, Halal mart dll, kami bekalkan secara Bill to Bill dan Congsigment. Keutamaan pada yang berada di area KL dan Selangor sahaja.

    Hubungi kami terus.
    NIENA HALAL MART, WANGSA MAJU, KUALA LUMPUR
    (berdekatan Jusco Wangsa Maju, Seksyen 1).

    012-9105672 / 019-6277607
    Email - nienahalalmart@yahoo.com
    http://nienahalalmart.blogspot.com
    Face book : Niena Halal Mart  
  27. Coppermayer - Wed 29/May/2013, 11:10pm
    INGINKAN PENDAPATAN SETIAP HARI RM200 - RM2400!! DENGAN MODAL YANG RENDAH....Layari : http://coppermayer.blogspot.com  
  28. Baiti 2 - Thu 30/May/2013, 2:09pm
    Assalam Puan, sy ada menawarkan peluang berniaga mengenai kesihatan dan juga kecantikan...

    Ianya bukan sahaja boleh menambahkan pendapatan puan dan malah puan juga boleh pergi melancong 3kali setahun.

    Ingin tahu bagaimana caranya???? Boleh lah hubungi sy di talian 012-265 4024 juga emelkn sy di duta_baiti172@yahoo.com

    JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG ADA!!!! (",)  
  29. Nur Pendang - Thu 30/May/2013, 11:17pm
    salam...anda berminat untuk menjadi pengedar emas sadur korea...emas sadur yg berkualiti tinggi..tahan lama..harga murah...barang baru telah tiba menjelang hari raya...byk stok terbaru....bnz yang mengguntungkn..cuba dulu..modal permulaan cuma rm300..barang direct dari korea..call 0124865210..atau tgk di fb nur pendang..  
  30. Farah Png Ipo - Fri 31/May/2013, 6:39am
    bgus cara anda yg prepare sblum raya. Bkn dh puasa bru nk mniaga btl x. :-)
    Masa raya la plg rmai org shopping, so diorg mst mncari DISCOUNT btl x? Jd sy mempelawa anda utk turut serta kami dlm satu projek MEGA d mana kami dberi hak mengactivkn mykad rkyt msia, dn mereka layak menerima discount seumur hidup selepas pengactifan ic..

    Ttp anda sbg pengactiv ic, akan menerima komisyen seumur hidup anda selagi mana 28.9 juta pemegang mykad ini berbelanja d mana shj sluruh msia n pd bila msa shj. Ini adlah income pasif. Anda activkn ic mereka hny sekali seumur hidup, ttp anda menerima keuntugan berkali kali seumur hidup anda.. Bkn shj d musim RAYA. :-)plih la dgn bijak.
    Call 0164102381/0164452381  
  31. Pett 3 - Fri 31/May/2013, 6:13pm
    just sms DSETIA FUND ke 013-2422626

    utk join biz saya untuk rayer nanti

    tq  
  32. Pemborg Pelbagai - Tue 4/Jun/2013, 10:34pm
    kalau anda berminat nak jual telekung sempena musim perayaan hubungi sy 0129273599..sms pon boleh..harga borong..  
  33. Kusaini57 - Sun 9/Jun/2013, 7:59pm
    Mohon kebenaran. Saya pembuat pelbagai kueh pau, karipap, kasturi, roti canai & coconut blossom. Sesiapa yg berminat utk mencuba sila hubungi Pn Normah @ 0163923210  
  34. Fairuz 117 - Tue 11/Jun/2013, 4:51pm
    Salam..ingin untung lebih dengan menjual kain,dapatkan harga borong. Email: fairuzbtahmad@gmail.com atau fn 0143560314  
  35. Mohd Ezri Maula Haron - Mon 17/Jun/2013, 2:26am
    salam,tumpang iklan ye..saya ade 1 peluang nak share dgn encik iaitu projek korporat link dgn Mdec n MSC..ape2 bleh cntcr 0136839043(ezri)  
  36. Nas89 - Wed 26/Jun/2013, 1:34am
    peluang hari raya,berminat berniaga, tanpa modal, profit 8.5% dari sales. contact saya KB- 0193657837  
  37. Aziz 11 - Sun 7/Jul/2013, 8:44pm
    Baju Melayu Borong!!

    1 pcs RM 40... min order 100pcs

    1 pcs RM 38... min Order 500pcs

    1 pcs rm 35... min order 1000pcs

    hubungi, Aziz 0105014212  
Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.