Modal 15k Setup Cyber Cafe
Kina 3 - Fri 17/Feb/2012 1:39pm [Last Comment]
BERMODALKAN HANYA RM 15K,PIHAK KAMI MENAWARKAN KHIDMAT MEMBEKAL SET KOMPUTER SERTA SETUP CYBERCAFE ANDA.ANTARA YANG DI TAWARKAN MELALUI PAKEJ INI ADALAH,:

20 UNIT LCD 17'
20 UNIT CPU
OPTICAL MOUSE
CABLE
KEYBOARD
HUB

PERCUMA

1 SET KOMPUTER SERVER/PRINTER 3 IN 1 INK LUAR

PENGHANTARAN DI SEKITAR KLANG,KAJANG DAN SHAH ALAM***(luar kawasan dan negeri akan di kenakan cas penghantaran)

SERVICE SOFTWERE SELAMA 1BULAN

JAMINAN BARANG 2BULAN

HANDY CAFE SETUP

BARANG YG PIHAK KAMI BEKALKAN ADALAH TERUS DARI KONTENA DARI JEPUN SERTA MEMILIKI LICENCE WINDOW ORIGINAL.

PERMINTAAN LUAR DARI PAKEJ JUGA BOLEH DI SEDIAKAN.SEBARANG PERTANYAAN LEBIH MUDAH JIKA TERUS CALL SHJ UNTUK DATANG BERBINCANG DI KEDAI.

ANDA TENTUKAN HARGA.KAMI URUSKAN SEMUA.

CALL KINAH/PUT3 :016 9989 573/019 6323 811

Niche: Bisnes Cyber Cafe
 
1. Ukail Resources - Fri 17/Feb/2012, 1:55pm
kalau d sabah total kos brapa ya??

ukailresources@gmail.com  
2. Kina 3 - Fri 17/Feb/2012, 3:35pm
alamak..luar kawasan liputan la kalo di sabah bah....setakat ini kami di semenanjung saja..hehehe....maaf ya...  
3. Uzaini - Fri 17/Feb/2012, 9:45pm
tidak diserta kan modem skali ke?
jai_bfv@yahoo.com  
4. Kina 3 - Sat 18/Feb/2012, 8:29pm
semua sekali dalam pakej.senang citer sediakan kedai jer ...barang unt jalankan bisnes ni saya bekalkan  
5. Uzaini - Sat 18/Feb/2012, 9:43pm
tgu lh dlm bln 5 nnt.msh dlm perancangan  
6. Arekey - Thu 23/Feb/2012, 10:00pm
Ok saya nk open dlm bln depan sy nk tahu bpe lame amek mse brg siap. Sy di perak n bule dtg amek sdr.mksud sy barang dah sedia ad or kne tgu. Lg satu kalu tuka lcd or led 19 bule x n brape kos die.  
7. Mohd Akmal - Fri 24/Feb/2012, 11:23pm
email saya pakej untuk 10 biji komputer dan juga camne nak apply license utk cc ni....  
8. Kina 3 - Thu 1/Mar/2012, 12:56pm
Arekey,

ok,barang semua ready to take sebab kita ambil dari kilang terus.cuma kalau nak luar dari spec yang kita ada amik masa dalam 3hari barang terus blh hantar..paling lama masa yg di ambil 7hari.
penghantaran ke perak dalam rm300
harga yg di tawarkan ikut pakej..BOLEH juga jika cust minta tukar ikut kehendak cust..
blh terus call saya.

mohd Akmal
ur email plz
blh saya emailkan terus barang2 mengikut pakej un encik akan dapat

license,
kena tanya ahli majlis,biasanya luar drpd sel masih terbuka unt pemohonan,  
9. Kina 3 - Thu 1/Mar/2012, 1:11pm
Internet networking ( router + hub + modem)
Free 50 game ( latest hot and popular games) Free CC client management software.


Dell Optiplex
Spect:
-Intel Pentium D CORE 2.80GHz
-1GB RAM
-80GB Hard Disk
-DVD
-100/1000Mbps Network Port
-6port USB 2.0 (4 at back, 2 at front)
-Keyboard & Optical Mouse-Keyboard & Optical Mouse-Keyboard & Optical Mouse


RM 780 SEUNIT

BELIAN 5 UNIT KE ATAS RM760 SEUNIT

-LCD 17 RM 210 SEUNIT

DIAMOND CRYSTAL BRAND MITSUBISHI
/HP/DELL

HARGA BLH RUNDING DAN BLH DATANG TERUS KE KEDAI SAYA...CALL PUT3...

BARANG YANG DI BEKALKAN ADALAH JAMINAN KILANG SEPENUHNYA...  
10. Kina 3 - Thu 1/Mar/2012, 1:22pm
MAAF,
FREE Internet networking ( router + hub + modem)
Free CC client management software.

ADALAH UNTUK PAKEJ SET UP CYBER CAFE SAHAJA....  
11. Kina 3 - Mon 5/Mar/2012, 5:55pm
sila sms alamat email anda untuk dapatkan catalog terbaru setup cyber cafe dari pihak kami  
12. Hafis 15 - Mon 5/Mar/2012, 8:48pm
klau kedah brapa pos perhantaran...modal 10k dpat brapa komp  
13. Soh 2 - Mon 5/Mar/2012, 11:20pm
tlg bg detail utk 15 set apa alatan bleh dibekalkan dan kos dll. nk buka di Masai Johor. soh.sen1@gmail.com  
14. Erfan 2 - Fri 9/Mar/2012, 10:45am
greatportal@gmail.com..email sy detail harga n spec n catalog baru setup cyber cafe.. area shah alam.  
15. Yop - Fri 9/Mar/2012, 10:47pm
cecibor54@yahoo.com.....
tlg email sy untuk catalog terbaru setup cyber cafe  
16. Ridzuan 44 - Tue 13/Mar/2012, 6:44pm
emel sy spec terbaru n harga..kos skali kalo hntar ke temerloh..penbol_k2@yahoo.com  
17. Mohd Azlan 20 - Sat 17/Mar/2012, 7:34pm
kalau boleh emailkan spec yang tuan sediakan pada saya...saya berminat.

lan_6173@yahoo.com  
18. Anuar 15 - Wed 28/Mar/2012, 4:34pm
saya berminat, sila emelkan semua pakej kepada saya. linax.services.supplies@gmail.com  
19. Nizal 4 - Sun 1/Apr/2012, 12:14am
Tlg emailkan untuk setup 10 set pc~complete set dgn 1 utk server pc~ skali modem suma.. mesin photostat ader bekalkan x? Penang area.  
20. Mieza 11 - Wed 11/Apr/2012, 12:54pm
Saya ada merancang untuk membuka cc di kawasan hulu selangor,boleh bagi tau tak,pakej untuk semua tu.plz email kan
impianalphard@yahoo.com  
21. Pakril - Thu 12/Apr/2012, 12:08am
boleh emailkan kat sy x area kuantan ,termasuk kos  
22. Kina 3 - Wed 25/Apr/2012, 2:45pm
sila lihat inbox@spam yer kerana kepada yg telah tgglkan email dan sms kepada saya telah saya sendkan kepada kalian pakej terkini setup cyber cafe....

untuk bln 4,pihak kami setup di kawasan Damansara.

terima kasih warga majalah yang memberi sokongan dan kepercayaan kepada pihak kami.....  
23. Azlands - Mon 7/May/2012, 12:37am
saya nak sebutharga utk 15pc, untuk cc, berapa yerk?
kat Mersing, Johor....

jnoorazelan@johr.moh.gov.my  
24. Kina 3 - Mon 7/May/2012, 4:06pm
salam kepad warga majalah,atas kesibukan pihak tuan tanah unt meninjau di majalah,adalah diharapkan kepada yang btl2 berminat unt setup cc ni agar kol terus untuk sebarang urusan dan penghantaran katalog secara email....terima kasih warga majalah...


up date..
pihak kami juga ada menjual komputer serta laptop RECOND ORIGINAL BRANDED daripada JEPUN.

fresh dari kontena

Laptop Branded Jenama DELL,HP,COMPAQ,FUJITSU,NEc,IBM

harga tengah murah antara Rm 350-Rm750

pembelian 3unit keatas anda layak mendapat harga gred harga borong yang paling murah...

call unt dapatkan model dan jenis laptop serta lokasi office

terima kasih warga majalah....

bandingkan harga kami dengan yg lain ,anda tentukan harga,
pihak kami tentukan barang.yang pasti,barang yg di bekalkan adalah gred A fresh kontena....keadaan asal dan ada jaminan...

bagi yg jauh,penghantaran secara melalui bas atau pos akan bisa di uruskan untuk kalian...

tq semua...sebarang kesulitan pihak kami memohon ribuan maaf.....

sokonglah kami 100% bumiputra  
25. Faeezwan - Mon 4/Jun/2012, 3:31pm
email catalog please
ewan_faizuan@yahoo.com  
26. Ejat 265 - Thu 21/Jun/2012, 5:10pm
tlg email detail kt sy..izahar_Linie@yahoo.com.sy nk bka hjg bln 6 nie..plz  
27. Helmy 17 - Wed 4/Jul/2012, 12:52am
bole email kpd sya bobzulkafli@gmail.com utk pakej cyber cafe yg latest.tq  
28. Mild se7en - Wed 4/Jul/2012, 4:26am
Saya Nak Complete Setup Cyber Cafe (Termasuk Komputer, LCD, Mouse, Keyboard, Meja, Kerusi) Untuk 40pc + 1pc Counter. Berapa Anggaran Modal Keseluruhan Yang Saya Perlukan....
Send Me Email irwan7997@yahoo.com  
29. Hairul Nizam 2 - Fri 13/Jul/2012, 8:06am
Saya nak bukak cc di Senawang, N.sembilan dan perlukan quotation dari tuan untuk 10 PC lengkap semua sekali - kira siap boleh terus niaga.

Nak buka bulan 8 ni.

tuksidang@gmail.com  
30. Apiez3639 - Sat 15/Sep/2012, 8:36am
email spec kompuer yang ada...
empayarmuslimin_enterprise@yahoo.com.my  
31. Imran 53 - Thu 4/Oct/2012, 2:33pm
Salam,
Boleh bagi qoatation utk setup 10 pc
Area b.pahat,johor
tq

imransmp@yahoo.com  
32. Fadzli 51 - Tue 23/Oct/2012, 2:28pm
saya nak set up CC, tapi 11 PC jer.. boleh bagi sebutharga tak? aufammar@yahoo.com  
33. Taufiq 18 - Mon 29/Oct/2012, 12:59am
sy kt kelantan, kalo nak 10 pc + 1 utk system...agak2 berapa erk? boleh mintak quotation email fiqz04@yahoo.com.sg  
34. Badrul 38 - Thu 20/Dec/2012, 11:44pm
saya nk buka cc utuk 20 biji computer (LCD screen)..tlg email quotation ke badrul.hisham84@yahoo.com utk complete setup termasuk network dan server  
35. Kina 3 - Mon 18/Mar/2013, 9:52am
salam...maaf baru selesai sibuk dengan pembukaan kedai baru di meru klang...QM komputer...ada sebarang pertanyaan teruskan berurusan dengan pihak pengurusan saya di talian

013 3590941@019 6323811.

fully install cuma sediakan tapak.kelengkapan lain berkaitan cc semua pihak kami uruskan.....  
36. Noorzy Okhtodora - Fri 20/Sep/2013, 10:05pm
kalo sy nak dlm 10buah boleh tak?sy nak bukak kedai di pasir puteh kelantan?berape kos penghantaran?kalo 10buah berapa dia punya budget?boleh ke sy dptkan full set dgn harga rm350?kalo boleh tolong sms sy 0199826820  
37. Naina Mohamed - Thu 12/Jun/2014, 9:16pm
nainamohamed909@gmail.com

sila emailkan katolog ke email saya ni ye di
nainamohamed909@gmail.com  
38. Afifabdrahman - Wed 5/Nov/2014, 12:13pm
pakej ni masih available ke x?

Saya Nak Complete Setup Cyber Cafe (Termasuk Komputer, LCD, Mouse, Keyboard, Meja, Kerusi) Untuk 20pc + 1pc Counter. Berapa Anggaran Modal Keseluruhan Yang Saya Perlukan....
Send Me Email afifabdrahman@yahoo.com  
39. Ramzi88 - Sun 18/Jan/2015, 12:39am
ramzi.man00@gmail.com

Askum.
Saya berminat utk dgn pakej yg ditawarkan,
sila emailkan katolog ke email saya ni ye.  

Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..