Minyak Hitam - Shell Helix dan Castrol
Mia 37 - Wed 23/May/2012 10:21am [Last Comment]
Hai dan selamat pagi warga Majalah. Saya ada menjual minyak hitam Shell Helix dan Castrol. Harga memang lebih murah dari pasaran dan berbaloi.

Minyak Hitam gerenti Original!!! Dapat dari dealer yang sah!
Lebih diskaun kalau pembelian yang banyak.

Sebarang pertanyaan harga boleh email atau FB saya di salimah_shima@yahoo.com.

Terima Kasih!!!

Niche: Pembekal Minyak Masak
 
1. Monyamin - Wed 23/May/2012, 4:57pm
klu nk beli satu ke boleh x?
leh dpt list harga?
orang_banci@yahoo.com  
2. Didi 7 - Thu 24/May/2012, 11:00am
yup nak beli 2 berapa harga? sms 0126248336  
3. Mia 37 - Fri 25/May/2012, 11:59am
Monyamin boleh jer nak beli satu. I dah bagi harga pada email u dan contact number saya.  
4. Mia 37 - Fri 25/May/2012, 12:08pm
Sesiapa yang berminat untuk membeli boleh hubungi 016-6288216/017-2635929

Pembelian secara pukal akan mendapat diskaun dan pada sesiapa yang inginkan komisen boleh hubungi untuk maklumat lanjut.  
5. Fuaad - Fri 29/Jun/2012, 5:17pm
cik boleh email kan saya harga nya ke email saya

fuaad.idris@me.com

tq  
6. Arill7887 - Thu 4/Oct/2012, 3:52pm
saya sangat berminat...email saya detail harga dan gambarnya
mymelbiz@yahoo.com
TQ..  
7. Azhar 97 - Sat 20/Oct/2012, 7:54pm
tolong emailkan kat saya bundle1989@yahoo.com  
8. Wan69 - Tue 26/Nov/2013, 1:49pm
boleh bagi detail maklumat tak
wrdesing@gmail.com  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..