Minta Siapa Boleh Bagi Pinjam RM1k Sahaja
Lia91 3 - Tue 4/Mar/2014 10:13am [Last Comment]
Saya student part time keja smaa..
saya perlukan RM1k utk income kan modal saya..
sya xckup RM1k.. nk minta pinjaman mana2 xlepas.sb alsan student g.. saya mmg tgh bisness sknrg..kalo ada INCMOME RM1k leh bg pinjaman gtw saya ok.. saya eprlukan Rm1k sbb nk kuarkan produk sahja..
saya ada RM500 bru..xckup RM1k... minta jasa siapa2 leh tolongs gt2...
payment saya kan bayar tiap bulan....Sya mmg sgt2 pelrukan.... hmm..

emailkan saya : lia_izal@yahoo.com

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Perniagaan
     
  1. Rahza - Tue 4/Mar/2014, 5:09pm
    apa jaminan bayaran balik?  
  2. Nan11 2 - Wed 5/Mar/2014, 12:47pm
    email sya faizaliza1111@gmail.com  
  3. Nan11 2 - Wed 5/Mar/2014, 12:50pm
    ada spa2 blh tlg sya prlukan pnjaman 2k hrini nk setle money lender..dlm tmpoh sbulan sya settle blik..area kedah plss..  
  4. Lia91 3 - Wed 5/Mar/2014, 3:07pm
    Rahza email saya..saya akn beritahu

    assalamulaikum..saya buat bsiness sabun... dan ksometik..skrng nie saya xcukup modal RM1k sahja.. saya perlukan sgt2.. sbb saya ada buat bisness smpingan| 0134911431 no saya...
    Jika nk berminat lagi tahu Zone Shooping Page fb page saya buat jualan.. ada di situ fb saya nama
    MATA HATI... saya mmg bt bisness... saya perlukan RM1k ja..sbb brg2 semua smpai jumaat... syaa boleh bayar tiap bulan....saya akn bayar balik jika encik/puan boleh beri... jika boleh tolong saya, boleh kol saya sndri xpa.. saya xtipu..saya ada daftar juga SSM SYarikat saya.. smeua detail ada..
    INI SSM SAYA : AS0357746 .. nAMA SYAA NUR LIYANI...  
  5. Encik Hilal - Thu 6/Mar/2014, 3:01am
    saya nk pinjam seratusje...nk beli kambing..tolongla saya  
  6. Zainal 109 - Sun 9/Mar/2014, 8:09am
    Masalah kewangan yg serius dan kritikal???? Perlukan jalan penyelesaian, keluarkan epf call 0172483845(Zainal).  
  7. Jainal Bin Hussin - Tue 11/Mar/2014, 1:30am
    saya nak minta tolong Rm150 saja.. ,17/03 ni saya bayar.. Rm200.. Rm50 tu dikira sebagai bunga pinjamann.. perlukan besok sebelum jam 8.. saya akn bg suma detail tntg sy.. email : zelfius129@yahoo.com  
  8. Lokesia - Fri 21/Mar/2014, 4:34pm
    part time kejah
    sudah lama kerja?  
  9. Paparock86 - Tue 25/Mar/2014, 11:45pm
    Lia913. ...apa jaminannya??  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)