Minta Kerjasama Warga Majalah.com untuk Dapatkan Bisness yang Berjaya
Azeme - Mon 21/Sep/2015 2:58pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia. Saya ingin memohon pertolongan saudara dan saudari untuk mendapatkan maklumat atau program bagi meningkatkan pendapatan secara side income yang berjaya.

Jika ada, silalah emailkan kepada saya di handsetman@gmail.com. Kerjasama anda amat dihargai. Sekian terima kasih

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Toneexcel Free - Mon 21/Sep/2015, 3:11pm
baiklah Tuan / Puan jika betul betul berminat sila hubungi saya melalui whatstApp : 019-4273360 Ini bukan cerita kosong. jaminan 100% wang dikembalikan jika Tuan/Puan tidak mendapat hasil 1sen dari program ini. untuk maklumat sila call/whatstApp : 019-4273360 pasti akan berjaya insyaallah.  
2. Enam Merah - Mon 21/Sep/2015, 5:16pm
Assalamualaikum
saya sudah emeil details yang berkenaan  
3. Tune - Mon 21/Sep/2015, 7:59pm
Jika nk peluang dlm bidang telekomunikasi sy ada
1)bukan ank syarikat telekomunikasi tp syarikat induk punya plan
2)harga panggilan dan Internet termurah dan blh jd free
3)Bermodal RM 5 utk mnp or utk jana income
4)kongsi apa yg free dan jimat kpd kwn layak jana income 6 angka sebulan  
4. Tune - Mon 21/Sep/2015, 8:21pm
Utk pengetahuan bersama sebagai pengguna
Induk (nak tahu tgk apa yg name line kuar kt hp kita)
TUNETALK
XOX

Ank syarikat
TUNEEXCEL
TUNEPLUS
ONEXOX

Cth perbezaan Induk vs Ank Syarikat
1)panggilan
XOX - 8sen all network
Onexox - 12sen all network
2)Internet
XOX - RM5.70 500MB
Onexox - RM18 500Mb
3)pendaftaran utk siapa yg buat
XOX - dibayar 8 tier
Onexox - dibayar 4 tier

Boleh pilihan yg mana nk jana income dan nk penjimatan  
5. En Adi 3 - Mon 21/Sep/2015, 9:23pm
Kempen menyimpan di Amanah Saham yang memberikan pulangan >20% setahun.
Disahkan Bank Negara dan Suruhanjaya Sekuriti. Patuh syariah.
Whatsapp 0125588680  
6. Zamizo Mohamad - Wed 23/Sep/2015, 9:00am
0126248054

http://www.gcabxi.com  
7. Hanim 17 - Wed 23/Sep/2015, 3:34pm
ANNISA HAIR HYGIENE terbaru di pasaran..produk keluaran keluarga saya sendiri. Bumiputra 100% serta mendpt kelulusan.
PENCARIAN :
STOKIS
AGEN
AGEN DROPSHIP
Pengambilan terhad...anda yg terawal.. nama anda akan disiarkan dlm majalah dan akhbar selepas ni.
Cepat2 whatsapp / SMS / PM saya
Kak Nim 0129105672.
* Stokis akan mdpt 50% keuntungan.
* Agen akan mdpt 35% keuntungan.
* Agen dropship akan mdpt 20% keuntungan.
Jom sertai kami...
Kami akan bantu/guide anda dlm pemasaran sehingga anda berjaya..
Ada lagi....ROYALTY BONUS menanti anda !!!
Anda disarankan utk mencari agen2 yg dilantik sendiri oleh anda. Pada akhir bulan...anda akan mendpt BONUS ini setelah agen anda berjaya menjual produk. Anda dpt ROYALTY BONUS sebanyak RM3 bagi setiap botol...
Utk keterangan lanjut....jom cepat2 whatsapp saya..tq
Kak Nim 0129105672
Taman Melati. KL.  
8. Amirrul Rasyid - Wed 23/Sep/2015, 9:30pm
Saya dah email satu peluang baik kepada tn
Amirrul 01115142248  
9. Rasidi Said 2 - Tue 29/Sep/2015, 6:52pm
Berminat bisnes Flavour Vape?
Email shide87@outlook.com  
10. Muhammad Zaki Bin Elham - Tue 29/Sep/2015, 10:44pm
BERMINAT BISNES VENDING MACHINE(AIR TIN)??
WHTSUPP SY ZAKI 0142631657
-LOKASI DISEDIAKAN  
11. Nizam 712 - Wed 30/Sep/2015, 9:54am
Saya ada peluang perniagaan untuk menjana side income dengan modal yang rendah. Boleh lihat maklumat yang telah saya sediakan.

https://docs.google.com/forms/d/1L24UKzmc_BOCU1Cj4UUNV0YdaNNr0Z06r0tY3kxEIog/viewform?usp=send_form

Kelas Bimbingan perniagaan turut disediakan sehingga anda benar benar berjaya.

Hanya untuk mereka yang berkomitmen untuk BERUBAH.

Whatsappa 017 - 7535129  
12. Erry Unic - Thu 1/Oct/2015, 8:51am
menjana income pasif sehingga 20% setiap bulan !!

1) mudah
2) jaminan wang dikembalikan
3) modal boleh ambil bila2 masa
3) tiap2 bulan income pasif akaun masuk kedalam akaun bank anda (secure)
4) tiada risiko
5) bonus sehingga 20%

berminat sms/whatsapp 0143636202  
13. Mohd Shah 3 - Tue 6/Oct/2015, 11:43am
Realisasi impian bersama menjadi jutawan Mface wassap 019 2791316  
14. Zubaybuzz - Tue 6/Oct/2015, 11:53am
Berminat  
15. Zul 744 - Tue 6/Oct/2015, 2:26pm
Berminat untuk menjadi partner biz saya? Syarikat sudah bertapak 13 tahun untuk dikembangkan lagi. Area klang bdr bukit tinggi. Zul 0194013565  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..