Minta Bantuan N Pendapat Anda!
Bell87 - Fri 15/Feb/2013 1:27pm [Last Comment]
saya ada tempat perniagaan yang bagus, strategik n akan membangun tidak lama lagi...
saya nak membuka restoran makan
masalah saya sekarang saya memerlukan bantuan modal,
saya ada cagaran tanah sawah untuk dicagar...
masalah saya sekarang sya blacklist... pernah beli rumah, tapi kena tipu dengan pihak pemaju... kes masih dalam siasatan...

tolong bagikan cadangan untuk saya...
saya ada pengalaman dalam bidang perniagaan ni...

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Restoran
 
1. Dheart 2 - Fri 15/Feb/2013, 2:44pm
Salam, pergi ke bank rakyat ada loan tanpa interest utk mikro-i mppk. Blacklist boleh apply but not muflis. Better apply, dana ni hanya dikeluarkan 50juta seluruh malaysia, kata org dana ni dana pilihanraya. Syrat simple, kena ada SSM & daftar dgn mana2 persatuan penjaja (DPMMS, etc). Loan boleh apply sampai 50k. Kalau nk buka kedai restoran ni boleh lulus, kalau ada restoran yg letak menu 1Malaysia lagi cepat dapat.

Cepat apply, bangsa lain dh berpusu2 ke bank rakyat.  
2. Bell87 - Fri 15/Feb/2013, 5:12pm
tq....  
3. Airist Management Resources - Fri 15/Feb/2013, 9:42pm
Salam...

lokasi di mana?? sy nak share sesuatu secara peribadi... sila call 0112-8476124 atau email airistmr@gmail.com

pastikan anda ingatkan sy tujuan email anda utk sy nanti..

tq  
4. Jakethitam 2 - Sun 17/Feb/2013, 8:52pm
pinjaman mikro bank rakyat tu dah penuh laaa....bukak jer tak sampai seminggu dah abis peruntukan...buang masa jer u apply...  
5. Kumanhensem - Mon 18/Feb/2013, 6:48am
bank rakyat utk kroni bank jer......bank yg dah selesa mcm tu ler......dh lupa ahli  
6. Project2013 - Mon 18/Feb/2013, 11:01am
Salam semua di sini,

Memerlukan Pelan/Nasihat untuk Perniagaan anda??

Kami di MyGroup Solution ada penyelesaiannya,ia PERCUMA...

Sila berhubung dengan kami terus di :

(mygroup_solution@yahoo.com.my)
(mygroupteam@gmail.com).  
7. Ezam 13 - Mon 18/Feb/2013, 2:34pm
area mana, emai ezamad65@yahoo.com, saya ada modal utk bantu/jv  
8. Bell87 - Tue 19/Feb/2013, 9:54am
area pahang.... apa boleh email sye or call sye.. sbb sye jarang on9... tq
012-6056177
mia_sarah0704@hotmail.com  
9. Mohd Muizz - Thu 21/Feb/2013, 9:23am
Salam, untuk membuat proposal boleh lah hubungi saya di talian 016-3389620 atau email kepada saya di momufit86@yahoo.com  
10. Gani - Fri 8/Mar/2013, 10:34am
SALAM, SY ADA PERLATAN UNTUK RESTORAN LENGKAP. KALAU TUAN/PUAN TAK ADA MODAL NK BELI,SAYA BOLEH SEWAKAN SEMUANYA. SAYA TAK MENEGA SEBAB MASALAH KESIHATAN. BOLEH BINCANG NGAN SAYA EN GANI JIKA MINAT. SAYA AKAN ATURKAN PENGHANTARAN KE TEMPAT ANDA. BRG2 DLM KEDAI SAYA STANDARD KOPITIAM & MODEN. TLG CALL CEPAT SEBB SAYA NK LETGO DGN SEGRA. CALL SAYA .NO SMS. 01124047476 PENANG  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..