Minat nak Buka Kedai RM2?
Eramillion Marketing - Thu 13/Feb/2014 11:13am [Last Comment]
Kepada anda yang berminat untuk buka kedai serbaneka RM2 atau peniaga kedai runcit yang perlukan barang-barang serbaneka di kedai anda, saya boleh membantu anda. Saya ada kedai di Seremban, Negeri Sembilan. Saya boleh bekalkan barang-barang yang anda perlukan. Khidmat nasihat saya akan berikan secara PERCUMA..

Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang besar untuk memulakan perniagaan ini. Modal permulaan serendah RM750 anda sudah boleh menjadi usahawan.. Kami tidak meletakkan minimum order kuantiti yang besar bagi setiap barang. (yang kebiasannya kebanyakan syarikat-syarikat lain memerlukan minimum order yang tinggi dan melibatkan kos yang sangat besar)

Ada lebih 1000 jenis barang semuanya. Saya bukanlah penganjur kursus / pemborong semata-mata..Saya memang peniaga kedai serbaneka RM2. Saya akan terangkan secara terperinci tentang pahit dan manis perniagaan ini kepada anda. Bukan sekadar teori semata-mata..Boleh datang ke kedai saya jika nak tengok contoh kedai..

Detail di www.qparadigm.com.my atau
https://www.facebook.com/PemborongKedaiRM2

Niche: Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Izam 26 - Thu 13/Feb/2014, 11:16am
Salam en saya berminat boleh bagi kos bajet berapa untuk setup satu kedai serbanika yg tuan pernah jlnkan tolong emel izaham.adnan@gmail.com atau 0133513605  
2. Qdf Paradigm Enterprise - Thu 13/Feb/2014, 11:21am
dah email  
3. Salehuddin 8 - Thu 13/Feb/2014, 2:19pm
Sy pun berminat dinencem2020@gmail.com  
4. Amir 269 - Thu 13/Feb/2014, 4:47pm
Salam sy berminat dan nk g melawat kedai ;
ameer_sdk22@yahoo.com  
5. Leona 3 - Thu 13/Feb/2014, 5:16pm
email > onyy@rediffmail.com  
6. Eramillion Marketing - Fri 14/Feb/2014, 7:22pm
dah email ya - Amir 269, Leona 3, Salehuddin 8  
7. Sharon J A - Sat 15/Feb/2014, 1:22am
detail...:)
Srjdalbert@yahoo.com.my  
8. Adam 336 - Mon 17/Feb/2014, 8:17am
assalam..tuan.saya sangat berminat untuk menyertai business/perniagaan kedai sebaneka nie.boleh bagitahu cara dan berapa jumlah atau kos untuk memulakan@membuka satu kedai serbaneka dibawah pengawasan tuan.saya adam dari sandakan sabah.0178378081.
nanza92@yahoo.com  
9. Aerryena - Mon 17/Feb/2014, 4:37pm
Enna 6 & Mohd Affandi Bin Ramli..... email done tq  
10. Ar Telecomunication - Tue 18/Feb/2014, 4:41am
email kyohaku@catlover.com  
11. Atul An - Wed 19/Feb/2014, 1:01am
Assalam. Saya bminat. Sila email ke alfeeatul@yahoo.com..... details. Tq  
12. Intan 349 - Wed 19/Feb/2014, 12:19pm
Knp kami kata bisnes KEDAI SERBANEKA ini sgt unik ???????

1) modal rendah untung tinggi
2) belum dpt kedai dh boleh jana income (franchisor)
3) dapat unlimited income
4) income boleh diwarisi kpd anak2 jika sesuatu terjadi
5) boleh pencen awal
6) kebebasan masa dgn keluarga
7) hati senang sbb tiada risiko!
Tak perlu menjual barang

So, tak cukup lg?? Apa lagi yg kita nak kan.. Kalau tak percaya jom dgr taklimat bersama saya. Whatsapp saya 016 215 2237 INTAN SUHANA untuk temujanji. Yg serius nk berjaya sahaja

Liked and share this page---->>>>https://www.facebook.com/PeluangMembukaPerniagaanSeluruhMalaysia  
13. Mieyn Yusuff - Thu 20/Feb/2014, 2:58pm
minx_desperado@yahoo.com  
14. Alin 79 - Sat 22/Feb/2014, 3:41pm
Pongmu_77@yahoo.com.my  
15. Ismail 199 - Sat 22/Feb/2014, 3:56pm
Sy berminat,sila email pd sy ismailrashid84@gmail.com  
16. Nurain 92 - Sat 22/Feb/2014, 4:56pm
Sy berminat email sy... mukris2010@gmail.com  
17. Bumisabah - Tue 25/Feb/2014, 10:47pm
bumisabah.ent@gmail.com  
18. Lili 17 - Tue 4/Mar/2014, 10:09am
berminat.email pls....lilihasian@yahoo.com  
19. Eramillion Marketing - Tue 4/Mar/2014, 8:34pm
dah email pada semiua di atas  
20. Hazlan 10 - Wed 5/Mar/2014, 12:01pm
sy berminat..email sy detail hazlan2011@gmail.com  
21. Mohd Zaki Bin Aning - Tue 11/Mar/2014, 12:09pm
salam...sy berminat.tlg email jacxscroll@yahoo.com hp 0178109186...lokasi kota marudu,sabah  
22. Naney - Tue 11/Mar/2014, 8:29pm
Email sy naney86@gmail.com  
23. Hafeedz - Mon 17/Mar/2014, 10:36am
Eramillion, email saya wmhafeedz@yahoo.com  
24. Dee 41 - Tue 20/May/2014, 2:50pm
mohon untuk diemailkan details deelayun@gmail.com

tq  
25. Bubur - Thu 29/May/2014, 8:37am
Tuan, tolong emailkn sy... billyecahh@yahoo.com  
26. Azznadia - Thu 3/Jul/2014, 1:02pm
Email saya
azznadiashoppe@gmail.com  
27. Siti Nurulhuda Binti Idris - Wed 9/Jul/2014, 8:05am
please email detail.
shinchan_89@rocketmail.com

saya di sabah...  
28. Yusram - Sat 2/Aug/2014, 2:20am
As salam... boleh email ke yusbuttonbadge@gmail.com atau whatsapp saya 011 1166 5178 semua jenis barang yg en jual borong... saya bercadang buka lot kedai utk produk rm2.. tq  
29. Azalia Dd - Mon 18/Aug/2014, 10:05am
bole email saya azaliadtek@gmail.com...  
30. Norhafizan Azlin - Fri 19/Sep/2014, 4:39pm
Say sudah ade kedai runcit sendiri...tapi nak tmbah kan barang2 rm2 seperti tupperware,aksesori,dan barg2 lain...harap pihak tuan dapat membantu saya...sila email saya di hafizan486@gmail.com atau sms saya di 010-4234116  
31. Rizal 536 - Wed 24/Sep/2014, 1:09am
Salam.blh dpt detail.email to rizal.mija@gmail.com.tq.  
32. Miea 6 - Sat 14/Feb/2015, 4:00pm
Salam blh tlg email butiran ke lysahmaria@gmail.com ty  
33. Maslina Zulkefli - Sun 15/Mar/2015, 10:52am
Tuan email sy...web tyan tak boleh buka...
mieloveina83@gmail.com  
34. Kamal 127 - Sun 22/Mar/2015, 10:02am
Assalam...tlg email kan pd sy...ingin bkk kdai Rm2 di pahang..kaz10enterprise@gmail.com  
35. Madi 49 - Tue 1/Dec/2015, 10:27pm
Bg dtail bdget tuk set up kdai 2 rgt
jumadiamsah86@gmail.com  
36. Leelys - Sat 19/Nov/2016, 6:13pm
PLS BG DETAILS TENTANG PRODUCT TUAN KE EMAIL SY leelyssee@yahoo.com
wassap : 011 33 515 634
area kota marudu SABAH..
TQ  
37. Raymond Bin Garampos - Wed 25/Jan/2017, 2:49pm
Saya berminat mahu buka kedai rm2.whatsapp 0165825664@emil:boymon94@yahoo.com  
38. Juanna - Wed 10/Mar/2021, 12:13pm
Saya berminat juga, boleh emelkan ke juannaarni@gmail.com  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..