Miliki Rumah Idaman Anda Disini - Program Jodoh Hartanah
Nad Azam 2 - Tue 17/Nov/2020 11:47am
🙋‍♀️ Ada sesiapa yang berminat nak tahu macam mana nak dapatkan rumah pertama anda?

🙋‍♂️ Atau anda dah ada rumah sendiri tapi tak tahu bagaimana rumah tu boleh pulangkan balik duit anda?

😄 Jom join Program Jodoh Hartanah yang kami jalankan khas untuk semua yang memang betul-betul perlukan info terkini bagaimana nak miliki rumah idaman anda. Sesiapa yang beru nak start kerja atau dah lama kerja tapi masih belum memiliki rumah 🏘️ memang sangat2 digalakkan untuk join program ni.

Ramai peserta Program Jodoh Hartanah sangat berpuas hati 👍 dengan penerangan yang disampaikan oleh Coach dan Agency Director kami. Jom dengar apa input yang telah mereka dapat melalui program tersebut ⬇️

https://www.youtube.com/watch?v=n_sLlybrn84

🔴 Pembayaran untuk join program ni? PERCUMA 😁. Klik link di bawah sekarang untuk book tempat anda sebab program ni TERHAD kepada 30 orang sahaja. Oh ya lupa, program ni kami jalankan secara ONLINE ya. Dekat rumah pun boleh join 😉

Whatsapp
➡️ https://wa.link/9bcl6y

# svpartners #jodohhartanah #kerjayaidaman #teamavengershartanah

Niche: Agen Hartanah | Kursus Dan Seminar
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!