Mesin Sulam Murah RM2,999 Teknologi Jepun (Baru)
Rudy 8 - Wed 16/Feb/2011 1:42pm [Last Comment]
Model = Brother NV90E
Harga = RM2,999

Spesifikasi
- Saiz keluasan sulaman 100mm x 100mm
- Kelajuan 400 jahitan seminit
- Mudah alih
- Ada USB port
- Touch screen panel
- 70 design sulaman sedia ada dalam mesin
- Pemotong benang sekoci otomatik

Optional: Software digitize sulaman (Diskaun untuk software jika beli mesin bersama2 software sulaman)

Warranty 1 tahun seluruh Malaysia

Percuma kelas menjahit baju kurung

Jika nak tengok gambar mesin atau nak tengok mesin depan mata boleh call 018-200 0032 (Rudy Amri) atau email rudy@lsn-sewingmachines.com

Niche: Kedai Jahit | Mesin Jahit
 
1. Sash Cafe - Wed 16/Feb/2011, 7:12pm
salam...pakai software STILISTA kah?  
2. Rudy 8 - Thu 17/Feb/2011, 2:18pm
software bukan STILISTA. Sila beri emel untuk keterangan lanjut  
3. Zamil87 2 - Tue 8/Mar/2011, 5:08pm
boleh pki ansuran x  
4. Rudy 8 - Fri 11/Mar/2011, 11:43am
boleh...boleh buat ansuran dengan AEON Credit  
5. Zi - Thu 17/Mar/2011, 8:49am
boleh sulam logo tak...rohziah@yahoo.com  
6. Mohamad Faiz - Fri 1/Apr/2011, 12:59pm
ke kota kinabalu ada penghantaran?  
7. Rudy 8 - Wed 6/Apr/2011, 4:03pm
Zi = Mesin ini boleh sulam logo. Untuk jahit logo anda sendiri anda perlu menggunakan software sulaman untuk programkan jahitan pada mesin sulam. Harga bagi software sulaman adalah RM4,999. Tetapi anda akan dapat diskaun jika beli mesin sulam dan software sulaman sekali. Harga software sulam lepas diskaun adalah RM2999.

Mohammad Faiz = Jika anda beli mesin sulam sahaja, kos pos dikenakan sebanyak RM60. Jika anda beli mesin sulam bersama2 software kos penghantaran dikenakan sebanyak RM300-RM400. Ini kerana saya harus turun ke tempat anda untuk mengajar membuat design menggunakan software sulaman. Kos ini meliputi tiket kapal terbang, homestay, pengangkutan dan lain2 lagi.  
8. Winna Hazwan - Fri 13/May/2011, 1:08pm
saya berminat.emelkan detail.winna_17@yahoo.com  
9. Zulfaka Bin Ali - Wed 1/Aug/2012, 9:08am
salam boleh email maklumat lanjut ke zulfaka.ali@gmail.com  
10. Orked86 - Sat 8/Dec/2012, 9:40pm
sy perlukan detail tentang machine ni :)

orkedtouch@gmail.com  
11. Burhan 3 - Sat 16/Feb/2013, 11:23pm
Saya ada stok benang MADERA 2500m untuk dijual. Stok yang masih ada seperti di bawah:
Hitam 1800 18 unit
Oren 1965 8 unit
Putih. 1801. 28 unit
Biru. 1843 7 unit
Kuning 1924 8 unit

email: burhanms@gmail.com  
12. Mohd Noor Hafiz - Sat 7/Sep/2013, 11:12am
email maklumat lanjuk k mnhafiztsj@gmail.com  
13. Fazli Asfaani - Thu 2/Jan/2014, 12:18am
salam..boleh jahit sulam topi tak?  
14. Zacqieah - Tue 11/Feb/2014, 1:25pm
salam
boleh emailkan quatation
jenis2 mesin yg ada, function dan harga serta kos penghantaran ke kota kinabalu
ini email saya zacqieah@gmail.com
terima kasih..  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..