Mesin Soft Ice Cream (Berdiri) untuk Dijual RM1.5k - Rawang
Razif Idris 2 - Wed 19/Dec/2018 2:29pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

saya ada 1 unit mesin soft ice cream (berdiri) yg besar.. ada 3 dispenser.. saya nak jual hanya RM1.5k sahaja disebabkan

1. lever untuk tekan aiskrim tu saya tak tahu letak dimana.. lever tu ada dijual tak mahal pun saya rasa
2. bekas/tank letak soft ice cream yg bahagian atas tu, ada crsck sedikit, kalau nak tampung/tampal bole je bjat cuma saya takde masa..

lain2 ok... nak beli buat sparepart ape pun.. operasi semua masih ok..
lokasi : Rawang (berdekatan dgn tesco rawang)

whatsapp : 011 5121 0381

Niche: Bisnes Ais Krim | Mesin Proses Makanan | Barangan Terpakai
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.