Mesin Photostat utk Disewa (Kedah & Perlis)
Lee 30 @ Radetech trading - Fri 3/Jun/2011 12:20pm [Last Comment]
kepada sesiapa nak sewa mesin photostat bolehlah hubungi saya..kami mempunyai juruteknik yang berpengalaman

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan | Mesin Fotostat | Peralatan Pejabat Dan Sekolah
     
  1. Dlny - Fri 3/Jun/2011, 12:54pm
    area mana? sabah ada tak?  
  2. Lee 30 - Fri 3/Jun/2011, 9:07pm
    kedah n perlis  
  3. Lee 30 - Sun 5/Jun/2011, 1:24am
    service dan toner ditanggung oleh pembekal  
  4. Seila - Sun 5/Jun/2011, 12:44pm
    jenis ape..harga sebulan brp?
    kalu boleh email pic n detail untuk colour @ black...ke atikah_zseila@yahoo.com  
  5. Siti Hajar Binti Zakaria - Sun 5/Jun/2011, 6:09pm
    email quotation n phone number.... hajar712@gmail.com.. urgent tau.. :)  
  6. Lee 30 - Wed 8/Jun/2011, 12:13am
    call 012 5341621...fadli_ma@yahoo.com  
  7. Lee 30 - Wed 8/Jun/2011, 8:04pm
    siti hajar... call saya utk keterangan lanjut  
  8. Sofiann Ismail - Fri 10/Jun/2011, 10:35am
    salam ingin menjadi pengedar RZ Master dan RZ Ink untuk kegunaan mesin cetak RISO di skolah2 san jabatan kerajaan di kawasan anda profit margin tinggi sms 0173954957 sofian kl  
  9. Lee 30 - Sat 11/Jun/2011, 12:51am
    seila..call saya utk keterangan lanjut  
  10. Lee 30 - Tue 14/Jun/2011, 9:18am
    kepada sesiapa yang berminat untuk menyewa mesin photostat ( canon / ricoh )boleh menghubungi saya..dan saya akan ke tempat anda untuk keterangan lebih lanjut..012 5341621
    sms alamat anda...tq  
  11. Feeza 8 - Mon 20/Jun/2011, 10:21pm
    bleh bg detail ckit... feeza_gulz@yahoo.com.my  
  12. Lee 30 - Wed 22/Jun/2011, 1:34am
    feeza bg no fon..saya call anda  
  13. Kamal 49 - Sun 10/Jul/2011, 10:14pm
    p  
  14. Ideas Technology - Wed 27/Jul/2011, 2:45pm
    Salam semua,

    Saya ingin menjual cybercafe saya yg terletak di Kangar, Perlis. Lokasi sangat strategik, berhadapan dengan ILP, UNIMAP, Maktab Perguruan, Kolej Kejururawatan, Sek Sains & Taman Perumahan.

    - - Dah ada regular customer.

    - - Dibawah detail equipment yg saya akan jual:

    14 pcs - CRT Monitor 15"
    14 pcs - CPU AMD ATHLON 3.0, HDD 80GB, RAM 1GB
    1 pcs - TV 21"
    1 pcs - PS2 ( include all CD games)
    2 pcs - AirCond (2 HP)
    8 pcs - long PC table (bleh muat 4 pc)
    4 pcs - PC table
    1 pcs - Office Table
    20 pcs ? Plastic Chair
    8 pcs ? Office Chair
    1 pcs - Counter table (heavy duty marble finish)
    2 pcs - Canon printer 3 in 1
    1 pcs - Canon printer Black
    1 pcs - Office partition
    3 pcs - Telephone
    3 pcs ? Modern Server 20 port
    1 pcs - Office furniture.
    1 pcs - sofa 3 seater

    - - Lesen CC baru renew bulan May 2011 ( baru lg).

    - - Kalau nak beli equipment saja pun boleh.

    - - Singboard & grill semua dah ada, dinding semua cat baru. (lihat attach gambar utk detail).

    - - Harga utk semua skali rm 10,000

    - - Email saya di : ideastechnology@ymail.com

    - - atau hubungi/sms saya di : 019-5221928 (man)


    - - atau boleh datang ke No 5 Jalan Seri Embun,Taman Seri Embun,Kangar.  
  15. Zai Ramzan - Wed 28/Sep/2011, 11:11am
    lee.. bg details zai_ramzan@yahoo.com  
  16. Lee 30 - Sun 2/Oct/2011, 3:15pm
    zai ramzan..call saya...dan saya akan ke tempat anda utk perbincangan selanjutnya sbb harga yg kami tawarkan sememangnya boleh dirunding...012 5341621 fadli  
  17. Azreys Azaman - Sun 16/Oct/2011, 6:00am
    salam.email quotation kat saya.thanks.  
  18. Minzdigital - Thu 3/Nov/2011, 2:02am
    salam. boleh email qoutation detail, jns dgn harga sebulan kat sy minz1188@gmail.com  
  19. Muhammad Md Yazed - Mon 6/Aug/2012, 11:00am
    salam. boleh email kan details ke myy6179@yahoo.com.my  
  20. Nurfadilah Bt Zakaria - Tue 27/Sep/2016, 11:51pm
    Saya ingin menyewa mesin fotostat... harga sewaannya???? Call/ wattssap 0135002805  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.