Mesin Pembuat Ais Cube.
Kaosevent @ Kaos Event
Tue 29/Jan/2013 9:55am [Last Comment]
Kami menawarkan mesin pembuat ais utk kegunaan restoran atau pasar.
mesin yg kami tawarkan boleh menjana dari 7beg ais sehari hingga 30beg sehari mengikut jenis2 mesin yg tertentu.

Kami juga menawarkan kaedah rent to own ataupun cara sewa dan beli. Utk jangka masa yg panjang mesin ini amat berguna dan menjimatkan. Kami juga memberi jaminan selama 2 tahun warranty termasuk service dan maintenance secara percuma dlm tempoh itu.

bagi yg berminat boleh email kan kpd saya contact anda, kapasiti ais yg di gunakan utk sehari.. atau alamat email anda.. saya akan hubungi anda.

Assalamualaikum.
fortuna@london.com

Niche: Mesin Industri | Mesin Freezer Dan Chiller
 
1. Herosyam85 - Tue 29/Jan/2013, 10:42am
bp harga mesin aiscube?  
2. Kaosevent - Tue 29/Jan/2013, 11:07am
harga mesin mengikut jenis mesin, kami ada mesin dari 400lbs, 750lbs, 1000lbs, 1400lbs.  
3. Khairudie - Tue 29/Jan/2013, 11:51am
klu yg 400lbs brp?  
4. Muhammad Kamil - Tue 29/Jan/2013, 12:23pm
Assalamualaikum.
tolong hantarkan maklumat lanjut.

kamil_7061@yahoo.com

terima kasih  
5. Kaosevent - Wed 30/Jan/2013, 10:24am
en khairudie boleh lampirkan email, sya akan hantar maklumat ke email en khairudie. terima kasih  
6. D bunga - Thu 31/Jan/2013, 9:43pm
tolong email kan saya,minat yangcapasiti kecil sahaja..
polka.dream24@gmail.com
0123969596  
7. Farera - Thu 31/Jan/2013, 9:49pm
email detail plz. farera1@gmail.com  
8. Khairul Azhar 8 - Fri 1/Feb/2013, 3:21am
email detail pls..black_cranberies@yahoo.com  
9. Kaosevent - Fri 1/Feb/2013, 10:48am
Terima Kasih, email sudah di hantar kepada semua.  
10. Kaosevent - Mon 4/Feb/2013, 10:49am
Salam kepada semua, saya sudah reply kesemua email anda. terima kasih  
11. Suriani 16 - Mon 4/Feb/2013, 2:26pm
blh emaikn details untuk kpsti 400lbs.. bpe bnyak leh dpatkn kuantiti? surianiishak89@yahoo.com  
12. Mdismail - Mon 4/Feb/2013, 7:41pm
blh emaikn details untuk kpsti 400lbs.. bpe bnyak leh dpatkn kuantiti? mdismail_19@yahoo.com.my  
13. Kaosevent - Tue 5/Feb/2013, 9:39am
Mdismail dan suriani.. saye dah send ke email anda.  
14. Hasyam - Wed 6/Feb/2013, 8:13pm
email detail..eezlinrazalienterprise@yahoo.com  
15. Kaosevent - Thu 7/Feb/2013, 9:44am
sudah email kepd en hasyam  
16. Kaosevent - Fri 8/Feb/2013, 9:53am
Selamat Pagi Jumaat semua  
17. Kaosevent - Tue 19/Feb/2013, 10:30am
Salam semua  
18. Leeya 20 - Wed 20/Feb/2013, 9:09pm
pm dtil hrga...lemanbom75@yahoo.com  
19. Kaosevent - Fri 22/Feb/2013, 9:22am
leeya.. saya sudah send ke email leeya
Terima Kasih  
20. Saujana Nautika - Mon 25/Feb/2013, 6:09pm
Emel kpd saya semua harga mesin

saujana.nautika@gmail.com  
21. Kaosevent - Wed 27/Feb/2013, 8:54am
selamat pagi, saya sudah email kpd saujana Nautika. thx  
22. Kaosevent - Wed 27/Feb/2013, 10:35am
Price promosi utk mesin new recon
400lbs = RM7900 Cash Price 10 beg ais
700lbs = RM9800 Cash Price 15 beg ais
1000lbs = RM12900 Cash Price 20 beg ais
14000lbs = RM15900 Cash Price 30 beg ais  
23. Kaosevent - Thu 28/Feb/2013, 9:06am
Pembetulan 1400lbs = RM15900 Cash Price.. bukan 145000*  
24. Kaosevent - Wed 13/Mar/2013, 9:17am
terima kasih.. kerana ada pemasangan salam.. siapa berminat boleh email kepada saya..  
25. Tengku Azura 2 - Sat 16/Mar/2013, 2:44am
email saya tgkazura@yahoo.com  
26. Ahmada - Wed 20/Mar/2013, 12:18am
email sy telaga_biru82@yahoo.com.sg  
27. Kaosevent - Wed 20/Mar/2013, 9:33am
saya sudah send ke dua2 email telaga_biru dan egkazura terima kasih  
28. Ahmada - Wed 20/Mar/2013, 12:22pm
salam tuan, boleh tuan bagi contact no untuk dihubungi.. tq  
29. Bro Musa - Thu 21/Mar/2013, 12:28am
Salam Tumpang lalu.
Kami ada Menyediakan perhidmatan baik pulih,Mesin ini.Mendapat kan perhimataan Hp 0136002772  
30. Kaosevent - Mon 25/Mar/2013, 9:50am
Assalamualaikum, bagi sesiape yg masih belum dapatkan sebarang jawapan dari saya.. boleh hubungi saya di fortuna@london.com atau call 017 6507855  
31. Kaosevent - Wed 10/Apr/2013, 9:37am
Sesiapa berminat utk membeli mesin membuat ais.. sila email kepada saya atau boleh call saya terus.. terima kasih.  
32. Aini 12 - Mon 15/Apr/2013, 1:45pm
email sy juga..aini_azriesaa@yahoo.com
tq:)  
33. Kaosevent - Tue 16/Apr/2013, 9:49am
cik aini done!  
34. Remy 69 - Thu 25/Apr/2013, 11:26am
Sy berminat utk mmbeli mesin mmbuat ais cube.prniagaan kcil kcilan email remyzuraidah@gmail.com  
35. Remy 69 - Thu 25/Apr/2013, 11:31am
Mini mesin mmbuat ais cube da x?klau da tlg email sy remyzuraidah@gmail.com  
36. Kaosevent - Mon 29/Apr/2013, 10:26am
email sudah di hantar  
37. Amri 54 - Wed 1/May/2013, 10:53am
email sy details..amagro.amri@yahoo.com  
38. Achik55 - Fri 10/May/2013, 7:20pm
email detail, please
Syahiran - achik.nukes4@gmail.com  
39. Abu 54 - Sun 12/May/2013, 8:52pm
sy berminat...boleh emailkan details semua jenis model dan harga skali.

abubakar5339@yahoo.com  
40. Siti Susilawati - Fri 31/May/2013, 12:08pm
saya berminat.email saya  
41. Kaosevent - Mon 3/Jun/2013, 11:21am
cik siti tolong sertakan email.. sye akan hantar  
42. Mohd Fikri 9 - Tue 4/Jun/2013, 10:08am
saya berminat tolong hantarkan ke email saya...
mohamm.fikri72@gmail.com  
43. Fitri 140 - Wed 26/Jun/2013, 12:32am
bleh tlng email gambar machine. T.Q  
44. Azmi 22 - Wed 10/Jul/2013, 5:44am
nurul_azmi79@yahoo.com.my  
45. Salehuddin 2 - Mon 22/Jul/2013, 4:02pm
sy berminat nk bisnes ais batu.....
cikgusaleh@yahoo.com
0175071784  
46. Aliff 55 - Mon 29/Jul/2013, 9:51am
aliffrohaizad@yahoo.com
email detail please  
47. Noor Yusof - Fri 2/Aug/2013, 4:25pm
email saya > hippoeleben@gmail.com  
48. Malek Abdkadir - Sun 4/Aug/2013, 6:27pm
t.kaseh infor. sila email detail pada saya. juga alamat tuan rgv_1912@yahoo.com.my  
49. Zaidi Zainuddin - Sat 10/Aug/2013, 5:43am
Email sy juga, zaidimz_79@yahoo.com
Thx in advance.  
50. Gg 16 - Mon 19/Aug/2013, 1:05am
saya berminat untuk maklumat lanjut. sila emailkan detail mesin-mesin yang berkenaan, jika boleh attachkan gambar sekali. physicic@gmail.com.. tq  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 97 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..