Menyediakan Servis Photographer, Video Editor, Videographer, Graphic Designer.
Kurinart 2 @ Colorful Store Uno Enterprise - Thu 15/Sep/2016 11:42am [Last Comment]
Assalamualaikum,

Hai, kami dari Kurinart Photography menyediakan perkhidmatan untuk Photographer, Video Editor, Videographer dan Graphic Designer.

Kami telah mempunyai pengalaman lebih dari 5 tahun dan sentiasa memberi komitmen kepada semua kerja kami. Bagi kami, kepuasan kami adalah apabila customer kami senyum gembira dengan hasil kerja kami.

Selain daripada mengambil gambar dan video majlis perkahwinan, pertunangan, harijadi atau majlis formal, kami juga berpengalaman dalam mengambil gambar untuk produk online iaitu baju, tudung outdoor dan indoor. Kami juga berpengalaman dalam membuat design untuk kotak baju, kotak tudung, kotak perfume. Kami juga berpengalaman mereka logo, bunting, banner dan backdrop.

Boleh masuk ke laman web kami di:
www.kurinart.com

atau like FB page kami di:
www.facebook.com/kurinartphotography

atau follow IG kami di:
www.instagram.com/kurinart

Sila tinggalkan email atau no telefon anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang kami. Jangan risau, harga kami adalah yang terbaik dan boleh dirunding lagi. Terima kasih.

Niche: Studio Fotografi | Studio Filem Dan Videografi
 
1. Kurinart 2 - Thu 15/Sep/2016, 5:19pm
Boleh emel ke info@kurinart.com untuk sebarang pertanyaan atau hanya whatsapp/sms ke 0136065554. Call tidak akan dilayan.  
2. Mus Astley - Tue 13/Dec/2016, 12:17pm
Call saya...0166267708 - Muslim
Nak tanya pasal korporat photografi  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..