Menyediakan Perkhidmatan Photography Untuk Memperagakan Koleksi Butik
Iqbal 25 - Fri 1/Mar/2013 10:01am [Last Comment]
kami menyediakan perkhidmatan photography untuk memperagakan koleksi-koleksi pakaian butik di sekitar lembah kelang. Kami juga menawarkan perkhidmatan modeling jika pihak tuan/puan tidak mempunyai model untuk memperagakan koleksi tuan.

Koleksi gambar dengan penyampaian dan kualiti gambar yang baik mampu menarik lebih ramai costumer untuk butik anda.

gambar akan di edit dan watermark untuk butik anda akan di letakan dan akan menjadi hak cipta butik anda.

kadar yang di tetapkan oleh kami adalah berdasarkan bilangan baju. bukanya mengikut jam.

jika berminat, boleh tinggalkan email anda di sini. Kami akan menghantar detail kpd email anda.

Terima Kasih :)
p/s: untuk butik muslimah dan tudung sahaja :)

Niche: Studio Fotografi
 
1. Annaz Collection - Fri 1/Mar/2013, 11:05am
please email akaishacollection@yahoo.com  
2. Roy 24 - Sat 2/Mar/2013, 2:13am
email karyasutera89@gmail.com  
3. Tudung Muslimah - Sat 2/Mar/2013, 8:55am
email sy..tudung_muslimah@rocketmail.com  
4. Mohamad Hod - Sun 3/Mar/2013, 8:54am
Kami menyediakan servis hadiah kahwin a.k.a wedding gift bagi sesiapa yg akan mengadakan majlis kenduri, perkahwinan, keramaian serendah RM 1.50 seunit! Diskaun dan hadiah menarik untuk tempahan secara borong. Sila lawati website kami www.boronghadiahkahwin.com/call 012-763 1087 untuk pertanyaan.  
5. Hud 7 - Sun 3/Mar/2013, 9:09am
PROGRAM CONSUMER AEON CREDIT-BUAT DUIT LEBIH DARIPADA RM10,000 TIAP-TIAP BULAN!!! EMAIL mohamadhod@gmail.com UTK PERTANYAAN  
6. Anania - Mon 4/Mar/2013, 2:50am
saya menjual tudung/selendang at
www.facebook.com/AnaniaByAihous
please email the price to ananiahub@gmail.com  
7. Frelenssphotography - Fri 15/Mar/2013, 12:04am
‎:: freLenSs Photography, bukan sekadar photography kami juga menyediakan pakej serta perkhidmatan :

i. perkhidmatan photography untuk sebarang majlis
ii. design+printing( untuk segala jenis printing mengikut kemahuan anda)
iii. sewaan canopy
iv. gubahan hantaran

segala yang disediakan bukanlah pada harga WOW! tetapi pada harga mampu milik.
harga kami mengikut budget anda...

Hubungi kami :

wanzzy : 0175547665 / 23B630D9
MizzEyna : 0132205148 / 22AEC281
fb : http://www.facebook.com/frelenssphotography
email : frelenssphotography@gmail.com
http://frelenssphotography.blogspot.com/.
frelenssphotography.wix.com/fp  
8. Misslea2 - Wed 3/Apr/2013, 5:09pm
tlg email sy : leasyed@gmail.com  
9. Yan 80 - Thu 23/May/2013, 8:43pm
Email pd sy feasyalaces@gmail.com  
10. Iqbal 25 - Wed 29/May/2013, 8:35am
PROMOTION bulan MAY!!
setiap pelanggan kami akan dapat 40 full colour pages photobook percuma dari kami!!

email untuk maklumat lanjut ataupun PM kami di laman FB kami

facebook.com/the360pictures  
11. Hawa Isahak - Fri 8/Apr/2016, 5:10pm
email me pls
hawa_isahak17@yahoo.com  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..