Menyediakan Modal untuk Menjadi Funder untuk Apa Apa Keperluan!
Andika 8 - Tue 13/Mar/2018 11:38am [Last Comment]
Pening mencari modal,
Bank sukar beri kelulusan,
Along dan Angah bukan solusi,
Saya memberi funder untuk semua,
Tinggalkan no utk di tapis dan di hubungi,
Hanya yang berkenaan akan mendapatnya...

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Bella 288 - Tue 13/Mar/2018, 11:56am
Tlg hubungi sy di whatapps... Perlukan funder utk project... 010 8355774  
2. Lai Kuan - Tue 13/Mar/2018, 12:06pm
60167331217  
3. Humaira 34 - Tue 13/Mar/2018, 12:22pm
Pm 0194783221  
4. Mann 26 - Tue 13/Mar/2018, 12:25pm
0199635029
Mann  
5. Sufian 87 - Tue 13/Mar/2018, 2:29pm
Wassup me 0183421003  
6. Andika 8 - Tue 13/Mar/2018, 4:18pm
Ramai angkat bakul tanpa cermin diri dan tahap bisnesnya.. tepuk dada tanya selera  
7. Mas 275 - Tue 13/Mar/2018, 7:42pm
whatapp 0193537234  
8. Mohd Nasir Yaacob - Wed 14/Mar/2018, 2:35am
0192889359  
9. Irzan 6 - Wed 14/Mar/2018, 3:25am
0163453277 whatapp  
10. Nazri Yusof 5 - Wed 14/Mar/2018, 5:58am
Pm 01754549066  
11. Mohammad Zake - Wed 14/Mar/2018, 2:25pm
Whatsapp 01118953433  
12. Sham 182 - Sat 17/Mar/2018, 2:20am
Salam Tuan, Saya skrg dlm proses utk buka kedai makan di sungai petani. Lokasi dan equipment semua dah complete. Cuma kekurangan modal backup. Anggaran dlm 5k. Ada 2 main menu Saya Akan promosikan nanti, nasi lemak kukus ayam berempah dan chicken chop rm5. Resepi Saya sendiri based on my experience Kerja di singapura.
Tuan boleh call Saya utk perbincangan, 01128765669 hisham.  
13. Redha 6 - Sat 17/Mar/2018, 9:03am
Tuan, kami sedang mencari pelabur utk kembangkan bisnes kami dalam bidang perikanan. Kalau berminat nak tau lebih, boleh wasap saya (012-2151529 - Redha)  
14. Nor 481 - Sat 17/Mar/2018, 10:28am
Saya memerlukan modal untuk membuka syarikat sebagai pembekal mesin fotokopi..perniagaan sangat menguntungka..tolong hubungi 018-2703314  
15. Mw Rich M Sdn Bhd - Sun 18/Mar/2018, 1:07am
Saya Azhar, 019-6661906 - Saya menjalankan perniagaan container & cabin (fabricator). Saya dalam usaha mendapatkan project2 dengan Petronas & GLC company. Sekiranya syarikat saya berjaya memenangi tender2 tersebut, Saya memerlukan fund untuk membeli bekalan kontena dan kelengkapan untuk project tersebut. Biasanya payment mengikut progress dan 30days after submit invoice. Jika tuan x keberatan, boleh lah kiranya membatu saya dalam menjayakan project yang bakal saya dapat.  
16. Qistina 65 - Sun 18/Mar/2018, 10:35am
0126078052 saya mencari modal untuk membuka perniagaan yg berpontensi.  
17. Hazwan 28 - Sun 18/Mar/2018, 6:20pm
Hazwan 018-9040 375  
18. Siti Hazirah 3 - Tue 20/Mar/2018, 8:17am
Saya sedang mencari funder untuk oil & gas  
19. Nafidz - Tue 20/Mar/2018, 9:25am
0193869079 nak cari funder untuk business yg berpotensi  
20. Elisa Edora - Tue 20/Mar/2018, 9:10pm
Salam
Sy mencari funder utk bisness saya jumlah yang diperlukan sebanyak 20k.. 0123272340 utk discuss.t.kasih  
21. Nurul aini Abdul Manap 2 - Thu 22/Mar/2018, 7:25pm
Salam
Saya mencari funder atau Jv yg boleh bekerjasama dengan saya. Boleh tuan andika hubungi saya dgn segera. Terlalu urgent / 018-6612415 / miss Aini  
22. Suhaimi82 - Fri 30/Mar/2018, 9:35pm
Whatsapp sy 0177719604..projek pengeluaran kayu getah..tq  
23. Ruzaimi Bin Zainal - Sat 31/Mar/2018, 9:36pm
Saya mencari funder untuk project menebang dan menjual kayu getah.. Buyer untuk kayu dah ada cuma modal x cukup.. Wssp saya 0127281205  
24. Aslam 14 - Tue 10/Apr/2018, 2:14pm
Mencari investor.
Kekurangan modal untuk mengembangkn bisnes. Minimum modal 20k boleh dapat pulangan modal 40k dalam jangka masa setahun.

Hubungi sy utk lebih detail berkenaan bisnes 0123460748 en. Mohamad  
25. Muhammad Hisham 3 - Wed 11/Apr/2018, 6:06pm
01116102569  
26. Rafidah Ali - Sun 15/Apr/2018, 5:09pm
01120958779 memerlukan funder untuk projek raya 2018 projek bazar raya  
27. Miamila 2 - Fri 27/Apr/2018, 10:08am
Whtsapp 0174671215, modal utk buka stokis aym mentah  
28. Teng80 - Fri 27/Apr/2018, 11:15am
Salam. Event diecast dan diorama dan penubuhan kelab diecast dan diorama . Proposal lengkap telah sedia. Whatsupp 0137660230  
29. Arif Ibrahim - Fri 12/Oct/2018, 6:23pm
Salam..saya mencari funder untuk perniagaan vape di area melaka...memerlukan modal RM70k..boleh whatsapp saya di 016-9429706  
30. Puan June 2 - Fri 19/Apr/2019, 10:09am
salam..saya sedang mencari funder untuk buka farm..memerlukn modal dlm rm40k..nama pn june..+601121257817  
31. Ita 117 - Mon 3/Jun/2019, 11:48pm
Ws saya ....perlu funder utk syarikat printing 01115883860  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..