Menyanyi
Beyla @ Edaran Jutamas Sdn Bhd
Thu 12/Dec/2013 10:03am [Last Comment]
Hi , saya bella , saya sedang mencari peluang untuk menyanyi , siapa siapa yang berminat boleh email saya untuk contoh rakaman suara , boleh bernyanyi secara group ataupun solo email me at nabelabeela@gmail.com

Niche: Studio Model Penyanyi Pelakon | Studio Muzik
 
1. Arri - Mon 16/Dec/2013, 1:09am
sila email ke saya arrizaman@gmail.com
youtube link or mp3  
2. Regzpro - Wed 18/Dec/2013, 8:58am
Mari join pertandingan karaoke 'Suara Gemersik' dan ujibakat pada Sabtu/Ahad di Mid Point Shopping Centre (The Store) Pandan Indah, 4ptg hingga 10mlm, hadiah menanti dan peluang menjadi artis rakaman.  
3. Sesizen Hatomi - Thu 13/Feb/2014, 11:34am
salam

kepada mereka yang berbakat dalam bidang suara , berumur 17 - 30 tahun dan berminat untuk menjadi penyanyi di industry muzik.. sila hantar demo nyanyian besertakan resume anda ke email saya

lailinadia@gmail.com  
4. Sabrina Tawil 78 - Sun 25/May/2014, 12:43am
alamak..umur 36 bole ke..emil sy sabrinatawil4@gmail.com atau kol 01123137619  
5. A R Productions - Wed 24/Aug/2016, 2:33am
http://www.arproductionsbiz.com/
sila pergi ke website kepada yg serius dlm bidang nyanyian.terima kasih  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..