Menjual Telur Sotong Area Utara
Puan Zarina - Thu 23/Oct/2014 12:57pm [Last Comment]
Assalamualaikum.....kepada kwn2 yg nak order telur sotong jenis kecik dan bulat mcm kt kedai mamak tu...bole buat tempahan dulu pada saya di sini...satu pack 800gm....saya nak kumpul order dan terus hantar pd pembeli area Kepala Batas...Seb.Prai...dan Butterworth...kalau luar kawasan yg saya sebutkan pun bole order dan kita buat temujanji dulu...InsyaAllah..jika berminat bole call saya 04-5731362 atau pm FB saya Puan Zarina...

Saya jugak ada jual telur sotong jenis panjang satu pack 2kg....jika berminat sila hubungi saya segera..area utara saja....04-5731362 Puan Zarina...

Niche: Tempahan Katering | Pasar Basah
     
  1. Puan Zarina - Thu 23/Oct/2014, 1:00pm
    Saya jugak ada jual telur sotong jenis panjang satu pack 2kg....jika berminat sila hubungi saya segera..area utara saja....04-5731362 Puan Zarina...  
  2. Nazry Eshak - Thu 30/Oct/2014, 8:31pm
    Assalam pn zarina ....blm pm saya harga telur sotong 800g n 2kg tersebut....0197008448 nazry  
  3. Puan Zarina - Fri 31/Oct/2014, 12:41pm
    saya dah pk kt fbook Nazry  
  4. Noliza 2 - Tue 4/Nov/2014, 8:50am
    boleh email harga dan no handphone pada
    bendi77@yahoo.com  
  5. Puan Zarina - Tue 4/Nov/2014, 11:03pm
    ok...norliza ni no.hp saya 0105188435  
  6. Akmal 195 - Tue 11/Nov/2014, 11:08am
    slm..bleh bg detail pd sy pppakmal@gmail.com  
  7. Puan Zarina - Fri 14/Nov/2014, 2:20pm
    Akmal 195 boleh hubungi saya di talian 04-5731362..atau layari FB saya Puan Zarina..  
  8. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Mon 8/Dec/2014, 1:06pm
    Sy jual telur sotong.... Stgh kg RM 19.00, 1 kg RM 35.00... sms or wassap 013-925 0145... area kuantan or kemaman  
  9. Puan Zarina - Fri 12/Dec/2014, 1:17pm
    Salam...tawaran istimewa utk pengedar2 telur sotong...bulat dan panjang...harga borong rm20/1kg...minima 100kg utk pengedar dan pemborong...saya juga ada jual ketam lembut..telur ikan tenggiri...siput buluh....ketam lembut celup tepung..udang celup tepung...sotong celup tepung....berminat sila hubungi saya segera 0105188435 / 04-5731362 Puan Zarina...terima kasih.  
  10. Nur Izzati Bt Zainal - Wed 17/Dec/2014, 2:28pm
    Salam..Disini saya ada menjual Telur puyuh dan daging nya yg sgar...
    hrga telur 1biji rm 0.20..
    Harga daging 1ekor rm 2.50..
    kpada sesiapa yg berminat blh call saya trus utk mbuat tmpahan sekitar Pulau Pinang@Kedah
    Zaty01112548040/email:Nazzati2710@gmail.com  
  11. Puan Zarina - Tue 20/Jan/2015, 3:12pm
    Tawaran harga kasih sayang...

    tawaran istimewa dibuka utk kwn2 yg minat makan telur sotong....jgn lepaskan peluang selagi stok masih ada...dapatkan segera telur sotong dgn harga yg istimewa...call/sms 0105188435

    =======================

    TELUR SOTONG

    harga biasa rm35/1kg

    harga istimewa rm30/1kg

    harga diskaun rm50/2kg

    ========================

    KETAM LEMBUT

    harga biasa rm75/1kg

    harga istimewa rm70/1kg

    harga diskaun rm130/2kg  
  12. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Mon 16/Mar/2015, 11:47pm
    Promosi telur sotong area kemaman dan kuantan

    1kg - RM32.00
    1/2 kg - RM17.00

    Wassap or sms 013-925 0145  
  13. Nizan 3 - Mon 30/Mar/2015, 12:17am
    kat KL xde ke????  
  14. Puan Zarina - Mon 30/Mar/2015, 7:40am
    Nizan 3..KL bole contact adik saya

    Pasar Segar Hj Akmal
    no.49.Ground Floor
    Jalan Putra ahkota 7/4A
    Putra Heights
    Subang Jaya
    Selangor

    Mohd Razali
    0132099904  
  15. Nizan 3 - Mon 30/Mar/2015, 4:33pm
    Ok terima kasih byk  
  16. Hafizah 97 - Fri 19/Jun/2015, 2:32pm
    Ada yang nak cari telur sotong di Kuantan? Nak beli borong pun boleh..berminat boleh whatsapp saya 012 8355227  
  17. Rizalramli - Sun 15/Nov/2015, 11:02am
    pengedar telur sotong area shah alam, subang, klang dan kwsn berhampiran..call/whatssapp sy 0132153075/0143265404 -- rizal.
    1kg rm30, 2kg rm50  
  18. Ahmad Faisal Mohd Nasir - Sat 5/Nov/2016, 11:13am
    Telur sotong 2kg rm 40..area kuala terengganu..
    Call/whatsapp 01126060107  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)