Menjual Tayar Lori & Bas Terpakai (Tayar Bujet) 2013.
En Nazrol - Tue 23/Apr/2013 9:26am [Last Comment]
MURAH..MURAH..Dan MURAH!!!
Kepada warga majalah.com, saya ingin menjual tayar terpakai saya untuk tahun 2013. Tayar yang saya miliki:
- 900x20, 1000x20 (Nylon).
- 11RX22.5, 275X80R, 295X80R (Radial).
Tayar-tayar ini terdiri daripada tayar 1st casing, tayar bujet dan tayar lori hantu. Harga rendah dari RM50 ke atas(mengikut fizikal & bunga tayar). Harga adalah TETAP. Lokasi di Kluang, Johor.
Sila hubungi saya @ sms di talian 017-77640064 / emel: dnazsomaju19@gmail.com.
SERIUS BUYER ONLY..

Niche: Bengkel Tayar
 
1. Loga 2 - Thu 13/Jun/2013, 2:46pm
Tolong hantar gambar tayar yg utk dijual  
2. Rizuan 9 - Thu 13/Jun/2013, 3:25pm
tuan tanah tumpang iklan yea....Kami pemborong tyre kereta terpakai berkualiti tinggi,di import dari singapore
size yg kami ada : 16 17 18 19 20 sahaja.
Pembelian hanya secara borong sahaja.
min oder 50pcs ke atas sahaja.
Semua size harga sama,1pcs rm80 sahaja
Setiap tyre kami mempunyai pasangan atau pair.
Stor tyre kami berada di seremban n9.
Ingin melihat stock tyre kami sila hubunggi kami atau lawat ke laman facebook kami.
Facebook: king tyres
Tel: 012 3904081 (rizal king tyres)
Opsss....lupa lak,SMS tidak akan dilayan,hanya panggilan sahaja akan dilayan.TQ.  
3. Mr Razi 3 - Thu 27/Jun/2013, 11:36pm
tayar saiz 295/80 & 11R 22.5 ada brapa bijik? casing tayar cina atau jepun?  
4. Lp Maju Tayar Servis - Wed 7/May/2014, 1:03pm
sila hantar gambar tayar and quotation harga kepada saya. berminat untuk penjualan di kuantan

email kepada saya
lpmaju260813@gmail.com  
5. Sufian 14 - Tue 15/Jul/2014, 3:13am
salam tuan

kami syarikat forwarding di port klang boleh menguruskan urusan barang import & export tayar baru dan terpakai..pertanyaan sila hubungi sy 0192347304  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..