Menjual Softcopy Kad Kahwin, Mencari Agen Kad Kahwin Online.
Kahwinspecialist - Sat 6/Oct/2012 2:52pm [Last Comment]
Salam sejahtera.

Kami Kahwinspecialist adalah syarikat bumiputra yang mengeluarkan dan menjual rekaan kad kahwin custom made pelbagai corak. Kami akan setiasa mengeluarkan design kad kahwin terbaru setiap boleh. Peluang yang besar untuk anda yang ingin memulakan perniagaan atau ingin menambah koleksi rekaan kad kahwin anda bagi yang telah lama menjalankan perniagaan kad kahwin.

Anda boleh pilih mana2 design yang anda nak beli di

www.facebook.com/kahwinspecialist
kemudian emailkan kod kad ke
kahwinspecialist@yahoo.com
boleh SMS/CALL
Haziq : 017 - 6439753
: 019 - 6263779

Harga yang kami tawarkan RM30. Ya! cuma RM30 untuk 1 design dan anda boleh membuat kad kahwin anda sendiri dan keuntungan selamanya.
PROMOSI
5 design hanya RM120

Apa yang anda akan dapat
1. 500++ jenis font.
2. Softcopy kad kahwin dalam format .PSD

Kami juga membuat peluang untuk sesiapa yang ingin menjadi agen online kad kahwin kami secara percuma.

apa yang anda akan dapat.
1. kesemua design kad kahwin dalam format .JPEG.
*sesuai untuk anda upload dalam website atau Facebook.

Untuk lebih maklumat tentang agen boleh email ke
kahwinspecialist@yahoo.com

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan | Cetakan Kad Dan Sampul | Perisian Komputer
 
1. Zyclone - Sat 6/Oct/2012, 10:11pm
mcmana nak jd agen... email zyclone21@hotmail.com  
2. Gadafi - Sun 7/Oct/2012, 7:39am
nak jadi agen email > gadafi905@yahoo.com  
3. Sifwan - Sun 7/Oct/2012, 7:41am
email..sif.wan@yahoo.com  
4. Kursus0903 - Tue 9/Oct/2012, 4:33am
Email: kursus0903@yahoo.com  
5. Imi Raihana - Tue 9/Oct/2012, 4:36am
Sy nk jd agen bley x?tlg emailkn pd sy.
raihana.marza@gmail.com.
Tq  
6. Anuar 169 - Thu 11/Oct/2012, 4:35pm
emailkan sy nak jd ejen anuar5611@yahoo.com.my  
7. Nadzul - Fri 19/Oct/2012, 3:10pm
email nad_zul8911@yahoo.com  
8. Hafiz 449 - Thu 25/Oct/2012, 12:56pm
sy nak jdi ejen email : fizz_style12@yahoo.com  
9. Zlie - Fri 2/Nov/2012, 3:23pm
email saya > zlie1021@gmail.com  
10. Freak - Wed 7/Nov/2012, 6:23pm
nak jadi agen email > dukeofrepublic@gmail.com  
11. Ezahaiza - Tue 11/Dec/2012, 7:58am
nk jadi agen, ffx_za@yahoo.com  
12. Juelvi86 - Tue 12/Mar/2013, 6:32pm
Saya nak jd ejen blh x?
email kat jue.anna001@gmail.com  
13. Sidi 2 - Sun 31/Mar/2013, 7:39pm
saya berminat nak jadi agent sila email detail harga as agent dan harga pasaran...serta gambar ke printingsakan@gmail.com  
14. Ayopfaizal - Tue 11/Jun/2013, 6:15pm
email ayopfaizal@gmail.com
berminat beli design  
15. Siti Halimahtun Saadiah Bt Ton Zainal Abidin - Thu 26/Dec/2013, 12:22am
Nak jd agen... Emma.immortal@yahoo.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..