Menjadi Dealer Pemborong Dari China dan Taiwan Dengan Harga yang Murah!
Jnt88 - Tue 28/May/2013 2:49pm [Last Comment]
salam kepada semua warga majalah..

kami merupakan sebuah syarikat tempatan yang menjual serta mengimport semua jenis barangan dari china dan taiwan dengan harga yang berpatutan dan memenuhi kehendak pasaran tempatan..

Min belian 500 barangan keatas..

sekiranya anda berminat untuk berurus niaga serta membeli barangan secara pukal dari syarikat kami..boleh trus hubungi saya..

aizat
0104223606
aizatnoorizan88@gmail.com

Niche: Produk Dari China
 
1. Riz 23 - Tue 28/May/2013, 8:44pm
ada katalog?

f_linggiu@yahoo.com.my  
2. Azizan 42 - Wed 29/May/2013, 6:33am
barang apa..bg katalog..

johan_ex@yahoo.com  
3. Crosby - Wed 29/May/2013, 10:18am
Tlg bagi katalog and anggaran kos brg
adrine.ren@gmail.com  
4. Tussedyl - Wed 29/May/2013, 11:45pm
katalog atau website untuk melihat barangan .
sila email details untuk urusan shipping dan payment

tussedyl120ml@yahoo.com  
5. Lindayusof11 - Thu 30/May/2013, 1:15am
slm..
tlg bg katalog dan kos brg..

lindayusof11@gmail.com

tq  
6. Khairul 601 - Thu 30/May/2013, 9:31am
salam..tumpang promote..jika perlukan perkhidmatan shipping untuk import/export melalui udara/laut boleh hubungi saya di 017-9286458. kami adalah syarikat berdaftar dan sah. TQ  
7. Fadzlina 2 - Thu 30/May/2013, 3:44pm
email saya : fadzlmf@gmail.com  
8. Zul 556 - Thu 30/May/2013, 6:15pm
kalau nak beli air REDBULL dari china boleh awk uruskan?

email : zulhazman1987@yahoo.com  
9. Mais - Fri 31/May/2013, 12:33pm
Boleh emailkan katalog bagi pakaian lelaki wanita dan kanak-kanak serta harganya sekali?
Email maistrg87@gmail.com  
10. Bonst - Sat 1/Jun/2013, 1:41am
nie email saya leo_syan77@yahoo.com  
11. Wan 314 - Sat 1/Jun/2013, 1:04pm
Boleh emailkan katalog bagi pakaian lelaki wanita dan kanak-kanak serta harganya sekali?
Email : khairuden@gmail.com  
12. Solehah 5 - Mon 3/Jun/2013, 12:56pm
boleh emelkan katalog shawl pnjg dan lebar dr china?wafa_nara@yahoo.com  
13. Zalina 39 - Wed 5/Jun/2013, 11:30am
berminat bleh email katalog  
14. Eyna 16 - Wed 5/Jun/2013, 3:31pm
pls email levi's jeans, guess jeans and t-shirt colar(nike, adidas, polo)n pakaian wanita dan lelaki... dgn harga sekali  
15. Qayuum - Wed 5/Jun/2013, 7:17pm
boleh tolong emailkan katalog di haiy.halid@gmail.com  
16. Nurul 1230 - Mon 10/Jun/2013, 12:54pm
emailkan katalog pada saya. saya berminat.  
17. Muhamad Haniz - Mon 10/Jun/2013, 8:41pm
tolong send katalog pada saya

hanizrazad@gmail.com  
18. Dwaraz - Tue 11/Jun/2013, 8:36am
Salam sejahtera
Saya merupakan pemegang francais terbaru pizza hut di kawasan seremban senawang 2....memerlukan lebih kurang 4 orang rakan kongsi dengan pelaburan seorang rm 28,000.....jika berminat dengan kadar segera tolong e-mail saya di tewaran@yahoo.com...thank you  
19. Khairul Fadzli - Wed 12/Jun/2013, 12:20pm
emelkan katalog.

khairulfadzli@rocketmail.com

saya nak barangan mainan.  
20. Altrom3nac3 - Mon 17/Jun/2013, 10:18am
pm katalog pls..

altrom3nac3@gmail.com  
21. Lyza 17 - Tue 18/Jun/2013, 10:09am
salam..
ada katalog tak..
email k noorlizamdsalleh@gmail.com

tq  
22. Sabri 20 - Tue 18/Jun/2013, 3:51pm
tlong email katalog kat saya..saya amat berminat..

sabri_endeavour@yahoo.com

TQVM  
23. Didi 11 - Wed 19/Jun/2013, 4:00pm
ada katalog?

sila emel didikidsworld@gmail.com

TQVM  
24. Z M Enterprise - Fri 21/Jun/2013, 1:02am
Sy berminat, sila email katalog ke sahrizam.mohdtalib@yahoo.com.my TQ  
25. Zaihar - Sat 22/Jun/2013, 9:40am
sila berikan katalog atau website untuk melihat barangan .
sila email details untuk urusan shipping dan payment

email: zaiharm@gmail.com  
26. Shahirman Mohamed - Tue 25/Jun/2013, 12:28am
nak tgk katalog or website
bagi full info yer
man_nakhoda@yahoo.com  
27. Lisa Puteri - Tue 25/Jun/2013, 1:52am
bagi details and catalog yer. thanks nurlisa_mysuri@yahoo.com  
28. Farthiyah - Tue 25/Jun/2013, 8:53am
kalau untk baju plus size ad x? n if nk buat tag nme or brand sndri boleh x? if ad katalog blh tlg email kn pd sy amanda_artyn@hotmail.com  
29. Faliq 3 - Wed 26/Jun/2013, 4:46pm
boleh send katalog ke email saya atelier_faliq@yahoo.com  
30. Fantaghiro - Wed 3/Jul/2013, 4:25pm
send catalogue please:
sarafusyie2002@gmail.com  
31. Juzziqa - Thu 4/Jul/2013, 4:42pm
emailkan katalog utk pakaian kanak-kanak dan dewasa berjenama
juzziqa@gmail.com  
32. Juzziqa - Thu 4/Jul/2013, 4:50pm
saya mencari tempat utk consignment pakaian kanak2 di sekitar wangsa maju & cheras  
33. Fendi 3 - Wed 10/Jul/2013, 5:10pm
emelkan katalog.

fnd2shope@gmail.com

saya nak barangan mainan dan alat tulis  
34. Iewe - Fri 19/Jul/2013, 3:08am
EMEL Katalog

iewe_je@yahoo.com  
35. Zetura Resources - Mon 5/Aug/2013, 12:47am
emailkan katelog ke zetura_resources@yahoo.com  
36. Fiz 22 - Wed 14/Aug/2013, 2:26pm
assalam...boss...sy bminat ngn doorgift yg comel2 n bpatutan hrga bwh RM1..cdgn sy mug..kalo ade cdgn n katalog sgt2 dialukan n a.s.a.p..tq..  
37. Nid 2 - Fri 23/Aug/2013, 2:19am
sila emel katalog n harga borong ke niddasarif@gmail.com
tq  
38. Roslan 137 - Thu 5/Sep/2013, 8:42pm
mohon send katalog barang ye..prefer niche gadjet kesihatan

email : mohdroslanramli@gmail.com  
39. Ctzalieykho 2 - Sat 14/Sep/2013, 12:30am
Berminat dgn tawaran tersebut tlg emaikan detail ke ctman86@gmail.com  
40. Normah Hussin - Sun 29/Sep/2013, 2:34pm
Sangat berminat terutama bahan bedding.tlg emel katalog normah_1001@yahoo.com.
tkasih  
41. Wendy Philip - Fri 20/Apr/2018, 2:56am
Tolong email catalog ke wewendye@gmail.com  

Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..