Meniaga Seluar Jeans
Hazwan 2 - Fri 30/Apr/2010 12:59pm [Last Comment]
kalau sape2 berminat nak buat bisnes jual seluar jeans levi's atau jam automatik,boleh contact saya..pelbagai pilihan ada..bukan jeans siam..tapi jeans dari china dan jepun..papehal emel saya,mesintaip@gmail.com atau sms ke 013-4010945..kalau nak beli sehelai pun boleh juga..tq..harga kita boleh bincang..borong maximum 10 helai..

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki
     
  1. Hazwan 2 - Fri 30/Apr/2010, 1:00pm
    silap..borong MINIMUM 10 helai..tq..jam MINIMUM 6 utas..tq..  
  2. Nadiea - Fri 30/Apr/2010, 3:25pm
    salam, hazwan klau nk bisness seluar jeans tu, minimum 10 helai bpe harganya?  
  3. Hazwan 2 - Sat 1/May/2010, 1:01pm
    ada email x..?kalu ada emel,boleh sy gitau hrga..kalu u ambil 10 helai,jadi rm700..i bagi tau hrga ksar..kalu u btol2 nak,kita boleh bincang lagi..  
  4. Azri Black - Sun 2/May/2010, 12:24am
    kalau ambil borong kira cam mana?
    berapa harga?
    penghantaran cam mana?  
  5. Anaz549199 - Wed 5/May/2010, 12:24pm
    layari blog saya
    http://nanaboyzcollection.blogspot.com
    Supplier for branded GRED AAA Quality for Levis just RM48..  
  6. Azam 5 - Mon 17/May/2010, 11:45am
    ple email catalog kat sy
    azam2309@gmail.com
    bg skali harga borong
    TQ  
  7. Olynd - Fri 4/Jun/2010, 4:28pm
    email the catalog to me
    ruff_lynd@hotmail.com  
  8. Hanini - Fri 11/Jun/2010, 11:52pm
    plz email katalog n price 2 ---> hanini.biz@gmail.com  
  9. Afizi 2 - Sat 19/Jun/2010, 9:37pm
    sy berminat tntg jeans ori tu...boleh sy tgk barang dulu??ataupun ni email sy hafieszie_az@yahoo.com sy nak tau keterangan lebih lanjut tntang jeans tu dan harga nye..  
  10. Datd - Sat 10/Jul/2010, 5:12am
    email catalog kat saya bole,
    mohd_adzrul03@yahoo.com
    bg skali harga borong.t.q  
  11. Khairul Raihan - Fri 6/Aug/2010, 1:04am
    sy berminat nk tgk...bleh email sy?kherulrehan@gmail.com
    sy nk segera  
  12. Siti 53 - Wed 8/Sep/2010, 2:33pm
    email the catalog to me
    siti.aminah.md@gmail.com  
  13. Bobstan001 - Wed 8/Sep/2010, 2:43pm
    email me too catalog
    bobstanlyc@gmail.com  
  14. Shah Rezza - Sat 30/Oct/2010, 12:28am
    email saya detail jeans
    shahrezza_matsaid@yahoo.com  
  15. Rico - Sun 24/Jul/2011, 4:42pm
    please sent me your catalog
    mn.khairi_mohd@yahoo.com  
  16. Sali 2 - Tue 20/Sep/2011, 8:07am
    email katalog ke bidadari_pelangi@yahoo.com  
  17. Umair - Mon 5/Mar/2012, 1:48am
    berminat pada jam auto
    sickpolytic@gmail.com  
  18. Maria Hashim - Wed 4/Apr/2012, 11:46pm
    berminat dgn jeans & jam boleh emailkan ct_payung84@yahoo.com  
  19. Ja a Aziz - Sat 21/Jul/2012, 5:47am
    Emailkn catalog kt sya.. jaa_aziz3552@yahoo.com... bgthu details tntng jeans dan harga...  
  20. Paklah 4 - Tue 14/Aug/2012, 2:00am
    sy mau tau price 100 helai pelbagai jenama jeans levis,guess,ck n design berbeza2..plz pm me kt saiful_9030@yahoo.com  
  21. Syed Muhd - Tue 16/Oct/2012, 2:20am
    syedmuhd89@yahoo.com  
  22. Janggut 2 - Fri 17/May/2013, 11:51am
    firebazz@yahoo.com  
  23. Siti Nur Hafieza - Sun 2/Jun/2013, 10:13pm
    salam.. sy mencari pembekal seluar jeans bg lelaki dan perempuan.. sila email ke iza_putri88@yaho.com catalog/gmbar dan harga.. URGENTT!!!!  
  24. Aku 16 - Fri 7/Jun/2013, 1:21am
    pm detail. tq, email ikiutkataaku@yahoo.com  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia