Mengimport & Mengeksport Baju Bundle Dari Jepun
Sof - Fri 5/Feb/2010 1:38pm [Last Comment]
Sykt. kita ni mengimport & mengeksport baju bundle dari Jepun. Kita sedang cari siapax2 yg minat utk membuat business sendiri dgn modal yg rendah, quantity yg rendah dan baju 2nd hand berkualiti. Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kita kat email sof.enquiry@gmail.com, faks 03-62750562 atau 016-3266506.

Kita ada baju dari kanakx2, lelaki, perempuan, dress, seluar pendek / panjang, jeans dan mcmx2 lain jenis barang.

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Bundle
 
1. Ezaxs - Mon 8/Feb/2010, 12:40am
bole bj contoh or katalog baju perempuan yg dijual? sy berminat.  
2. Noris - Wed 10/Feb/2010, 2:18pm
please provide me the catalog and also the quotation.thanks  
3. Kuyeen - Wed 10/Feb/2010, 7:25pm
boleh bg detail dan gambar contoh baju..tq
shahrin3782@yahoo.com
tq  
4. Nathrah Nawawi - Thu 11/Feb/2010, 11:58am
tolong berikan saya gambar dan harga utk bundle tersebut...  
5. Ibu Alya - Tue 16/Feb/2010, 11:57am
hantar detail kepada saya boleh tak???
alyacollection@yahoo.com  
6. Rasco - Wed 17/Feb/2010, 12:30am
bole hantar contoh gambar t-shirt, jeans, kemeja dan pakaian kanak2 bundle x? kalau bole yg gred cun.  
7. Mahfuzah - Fri 19/Feb/2010, 11:31am
saya berminat, boleh email semua detail kepada saya - azahaziq@yahoo.com  
8. Jamal 2 - Fri 19/Feb/2010, 1:30pm
boleh hantar contoh gambar t-shirt, jeans, kemeja dan pakaian kanak2 bundle x? kalau boleh yg kualiti dan cantik

jamal@daftarsms.com  
9. Asma 3 - Mon 22/Feb/2010, 12:48am
email sy gambar contoh pakaian yg dibekalkan and detail harga borong skali..tq
asmaphillipps@yahoo.com  
10. Cy Blogstore - Mon 22/Feb/2010, 5:53am
email sy gambar contoh pakaian yg dibekalkan and detail harga borong skali..tq
cheryee@hotmail.com  
11. Ell - Mon 22/Feb/2010, 12:00pm
Saya brminat nak mulakan bisness sndiri dgn modal yg agak terhad. Boleh emailkan katalog baju perempuan and detail harga borong skali..TQ
elliza84@yahoo.com  
12. Shaz 3 - Tue 23/Feb/2010, 4:43pm
email sy gambar contoh pakaian yg dibekalkan and detail harga borong skali..tq

shazaliza_azlin@yahoo.com  
13. Megazord - Thu 25/Feb/2010, 6:58pm
hantar detail pliz...
makle_00@yahoo.com.my  
14. Zul 17 - Fri 26/Feb/2010, 5:38pm
email detail kt sy
acidkolic@gmail.com  
15. Ida 8 - Sun 28/Feb/2010, 10:39am
emailkan pada sy pic and harga
email : marida_eda@yahoo.com.my  
16. Haizam - Wed 3/Mar/2010, 8:27pm
emailkan kat saya jugak
mrj11@yahoo.com  
17. Faris 4 - Fri 5/Mar/2010, 11:29am
sye berminat hantar qoutation untk sye..
m.frez@yahoo.com  
18. Reza 3 - Fri 5/Mar/2010, 12:47pm
boleh dapatkan saya barangan pancing terpakai dari jepun seperti shimano dan daiwa?
Saya berminat untk berniaga barang itu.  
19. Illa - Sat 6/Mar/2010, 12:37am
emailkan ke saya jugakk

illa-lan@yahoo.com  
20. Misha215 - Sun 14/Mar/2010, 2:36am
hi..saya berminat sila kirimkan quotation n term. sila email di misha_215@yahoo.com.tq  
21. Aena - Mon 15/Mar/2010, 11:41am
saya pun nak.......... aena_71@yahoo.com.my  
22. Abd Razak Manaf - Mon 15/Mar/2010, 6:54pm
tengah mencari,
email kat saya razmanaf@yahoo.com  
23. Mohd Rushdi Bin Sahibon - Wed 17/Mar/2010, 5:17pm
pls send me your product info n quotation
rushdisahibon@yahoo.com  
24. Hani 7 - Fri 19/Mar/2010, 9:21pm
pls send me ur product catalog n quotation
just for ladies dress/cloth

sakura_silverose2006@yahoo.com  
25. Mohdnasran - Sun 21/Mar/2010, 3:18pm
please send me katalog baju kanak kanak mohdnasran@hotmail.com  
26. Salina 6 - Thu 25/Mar/2010, 4:59pm
hi there.can u email me the details? thanks!  
27. Zanita - Thu 1/Apr/2010, 5:36pm
pls send me your product info n quotation  
28. Ira 4 - Mon 5/Apr/2010, 12:44pm
hai boleh send detail prodecy dan quatation pada saya wec_3639@yahoo.com  
29. Roslankasim - Sun 18/Apr/2010, 6:26pm
emailkan contoh kepada saya roslan977@yahoo.com.my  
30. Ahmad Dzia - Sun 25/Apr/2010, 5:31pm
Hai.. Saya menjalankan busines forwarding. So jika Mr Sof berminat untuk menggunakan services saya bole telefon di 0173522249  
31. Mas 11 - Thu 6/May/2010, 4:36pm
sila emailkan kepada saya price dan katalog..maslina_1983@yahoo.com  
32. Kamal 11 - Thu 6/May/2010, 10:53pm
emailkan kepada saya di kahhl68@yahoo.com  
33. Ain 6 - Thu 13/May/2010, 4:52pm
hantar detail kpd sya ..zainab@baiduri.com.my  
34. Sabrina 4 - Sat 15/May/2010, 3:41am
tlg email kn saya catalog..gambar2nya ye..dah harga2nya skali..minieema@yahoo.com  
35. Nizam 24 - Thu 20/May/2010, 10:01am
selain baju dan seluar barang apa lagi tolong email saya msnizma@gmail.com saya pemborong dikawasan utara.  
36. Taufik 4 - Thu 20/May/2010, 4:10pm
Hai,

Sila emailkan kepada saya price dan katalog motul8558@gmail.com  
37. Zaina 2 - Wed 26/May/2010, 12:57am
tolong e-mailkan harga per kuantiti dan anggaran jumlah baju. Berminat dengan blaus dan t-shirt perempuan. sertakan contoh gambar
e-mail ke zayna6272@gmail.com  
38. Rizzhani - Tue 1/Jun/2010, 2:42pm
emailkn sy price n katalog ayu_honey84@yahoo.com  
39. Lobe - Sun 6/Jun/2010, 11:45am
hai..tolong emailkan quotation dan photo sample barang-lobesmace@yahoo.com
tq  
40. Hairuntwu - Wed 9/Jun/2010, 9:11am
tolong emel kan senarai harga setiap barangan tersebut. Dan berapa kos penghantaran ke sabah???
hairunsidi@yahoo.com.my  
41. Hanny - Tue 15/Jun/2010, 6:53pm
hi, leh tak send katalog n harga ke email ice_gurlz21@yahoo.com  
42. Ida 6 - Sun 20/Jun/2010, 9:17pm
Saya brminat nak mulakan bisness sndiri dgn modal yg agak terhad. Boleh emailkan katalog baju perempuan,kanakx2, lelaki, perempuan, dress, seluar pendek / panjang, jeans and detail harga borong skali..TQ
zuraidarazak@yahoo.com  
43. Putri Lina - Tue 22/Jun/2010, 2:46pm
emailkan ke katalog dan harga ke hysterical_ae2s7ther@yahoo.com. tQ  
44. Rizzhani - Tue 22/Jun/2010, 2:47pm
ayu_honey84@yahoo.com  
45. Alleeyza 2 - Fri 9/Jul/2010, 4:15pm
Salam. Boleh emailkan senarai harga semua kategori pakaian termasuk kos penghantaran. Kalau ada katalog lebih baik. Tqvm  
46. Jepun - Fri 16/Jul/2010, 3:20pm
salam. . knight_jepun@yahoo.com  
47. Nuarac - Mon 19/Jul/2010, 5:26pm
boleh tolong emailkan details kat nuarac@gmail.com thanks..:)  
48. Aida 28 - Sat 7/Aug/2010, 11:22am
emailkan saya harga dan katalog
saggy_rose@yahoo.com  
49. Smuksin - Sun 8/Aug/2010, 7:48pm
emailkan saya harga dan katalog....
sixfixit@yahoo.com.my  
50. Vooke - Fri 17/Sep/2010, 10:56am
Emailkan detail ke saya
keluhingnya@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 87 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..