Mengimport & Mengeksport Baju Bundle Dari Jepun
Sof - Fri 5/Feb/2010 1:38pm [Last Comment]
Sykt. kita ni mengimport & mengeksport baju bundle dari Jepun. Kita sedang cari siapax2 yg minat utk membuat business sendiri dgn modal yg rendah, quantity yg rendah dan baju 2nd hand berkualiti. Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kita kat email sof.enquiry@gmail.com, faks 03-62750562 atau 016-3266506.

Kita ada baju dari kanakx2, lelaki, perempuan, dress, seluar pendek / panjang, jeans dan mcmx2 lain jenis barang.

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Bundle
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Ezaxs - Mon 8/Feb/2010, 12:40am
    bole bj contoh or katalog baju perempuan yg dijual? sy berminat.  
  2. Noris - Wed 10/Feb/2010, 2:18pm
    please provide me the catalog and also the quotation.thanks  
  3. Kuyeen - Wed 10/Feb/2010, 7:25pm
    boleh bg detail dan gambar contoh baju..tq
    shahrin3782@yahoo.com
    tq  
  4. Nathrah Nawawi - Thu 11/Feb/2010, 11:58am
    tolong berikan saya gambar dan harga utk bundle tersebut...  
  5. Ibu Alya - Tue 16/Feb/2010, 11:57am
    hantar detail kepada saya boleh tak???
    alyacollection@yahoo.com  
  6. Rasco - Wed 17/Feb/2010, 12:30am
    bole hantar contoh gambar t-shirt, jeans, kemeja dan pakaian kanak2 bundle x? kalau bole yg gred cun.  
  7. Mahfuzah - Fri 19/Feb/2010, 11:31am
    saya berminat, boleh email semua detail kepada saya - azahaziq@yahoo.com  
  8. Jamal 2 - Fri 19/Feb/2010, 1:30pm
    boleh hantar contoh gambar t-shirt, jeans, kemeja dan pakaian kanak2 bundle x? kalau boleh yg kualiti dan cantik

    jamal@daftarsms.com  
  9. Asma 3 - Mon 22/Feb/2010, 12:48am
    email sy gambar contoh pakaian yg dibekalkan and detail harga borong skali..tq
    asmaphillipps@yahoo.com  
  10. Cy Blogstore - Mon 22/Feb/2010, 5:53am
    email sy gambar contoh pakaian yg dibekalkan and detail harga borong skali..tq
    cheryee@hotmail.com  
  11. Ell - Mon 22/Feb/2010, 12:00pm
    Saya brminat nak mulakan bisness sndiri dgn modal yg agak terhad. Boleh emailkan katalog baju perempuan and detail harga borong skali..TQ
    elliza84@yahoo.com  
  12. Shaz 3 - Tue 23/Feb/2010, 4:43pm
    email sy gambar contoh pakaian yg dibekalkan and detail harga borong skali..tq

    shazaliza_azlin@yahoo.com  
  13. Megazord - Thu 25/Feb/2010, 6:58pm
    hantar detail pliz...
    makle_00@yahoo.com.my  
  14. Zul 17 - Fri 26/Feb/2010, 5:38pm
    email detail kt sy
    acidkolic@gmail.com  
  15. Ida 8 - Sun 28/Feb/2010, 10:39am
    emailkan pada sy pic and harga
    email : marida_eda@yahoo.com.my  
  16. Haizam - Wed 3/Mar/2010, 8:27pm
    emailkan kat saya jugak
    mrj11@yahoo.com  
  17. Faris 4 - Fri 5/Mar/2010, 11:29am
    sye berminat hantar qoutation untk sye..
    m.frez@yahoo.com  
  18. Reza 3 - Fri 5/Mar/2010, 12:47pm
    boleh dapatkan saya barangan pancing terpakai dari jepun seperti shimano dan daiwa?
    Saya berminat untk berniaga barang itu.  
  19. Illa - Sat 6/Mar/2010, 12:37am
    emailkan ke saya jugakk

    illa-lan@yahoo.com  
  20. Misha215 - Sun 14/Mar/2010, 2:36am
    hi..saya berminat sila kirimkan quotation n term. sila email di misha_215@yahoo.com.tq  
  21. Aena - Mon 15/Mar/2010, 11:41am
    saya pun nak.......... aena_71@yahoo.com.my  
  22. Abd Razak Manaf - Mon 15/Mar/2010, 6:54pm
    tengah mencari,
    email kat saya razmanaf@yahoo.com  
  23. Mohd Rushdi Bin Sahibon - Wed 17/Mar/2010, 5:17pm
    pls send me your product info n quotation
    rushdisahibon@yahoo.com  
  24. Hani 7 - Fri 19/Mar/2010, 9:21pm
    pls send me ur product catalog n quotation
    just for ladies dress/cloth

    sakura_silverose2006@yahoo.com  
  25. Mohdnasran - Sun 21/Mar/2010, 3:18pm
    please send me katalog baju kanak kanak mohdnasran@hotmail.com  
  26. Salina 6 - Thu 25/Mar/2010, 4:59pm
    hi there.can u email me the details? thanks!  
  27. Zanita - Thu 1/Apr/2010, 5:36pm
    pls send me your product info n quotation  
  28. Ira 4 - Mon 5/Apr/2010, 12:44pm
    hai boleh send detail prodecy dan quatation pada saya wec_3639@yahoo.com  
  29. Roslankasim - Sun 18/Apr/2010, 6:26pm
    emailkan contoh kepada saya roslan977@yahoo.com.my  
  30. Ahmad Dzia - Sun 25/Apr/2010, 5:31pm
    Hai.. Saya menjalankan busines forwarding. So jika Mr Sof berminat untuk menggunakan services saya bole telefon di 0173522249  
  31. Mas 11 - Thu 6/May/2010, 4:36pm
    sila emailkan kepada saya price dan katalog..maslina_1983@yahoo.com  
  32. Kamal 11 - Thu 6/May/2010, 10:53pm
    emailkan kepada saya di kahhl68@yahoo.com  
  33. Ain 6 - Thu 13/May/2010, 4:52pm
    hantar detail kpd sya ..zainab@baiduri.com.my  
  34. Sabrina 4 - Sat 15/May/2010, 3:41am
    tlg email kn saya catalog..gambar2nya ye..dah harga2nya skali..minieema@yahoo.com  
  35. Nizam 24 - Thu 20/May/2010, 10:01am
    selain baju dan seluar barang apa lagi tolong email saya msnizma@gmail.com saya pemborong dikawasan utara.  
  36. Taufik 4 - Thu 20/May/2010, 4:10pm
    Hai,

    Sila emailkan kepada saya price dan katalog motul8558@gmail.com  
  37. Zaina 2 - Wed 26/May/2010, 12:57am
    tolong e-mailkan harga per kuantiti dan anggaran jumlah baju. Berminat dengan blaus dan t-shirt perempuan. sertakan contoh gambar
    e-mail ke zayna6272@gmail.com  
  38. Rizzhani - Tue 1/Jun/2010, 2:42pm
    emailkn sy price n katalog ayu_honey84@yahoo.com  
  39. Lobe - Sun 6/Jun/2010, 11:45am
    hai..tolong emailkan quotation dan photo sample barang-lobesmace@yahoo.com
    tq  
  40. Hairuntwu - Wed 9/Jun/2010, 9:11am
    tolong emel kan senarai harga setiap barangan tersebut. Dan berapa kos penghantaran ke sabah???
    hairunsidi@yahoo.com.my  
  41. Hanny - Tue 15/Jun/2010, 6:53pm
    hi, leh tak send katalog n harga ke email ice_gurlz21@yahoo.com  
  42. Ida 6 - Sun 20/Jun/2010, 9:17pm
    Saya brminat nak mulakan bisness sndiri dgn modal yg agak terhad. Boleh emailkan katalog baju perempuan,kanakx2, lelaki, perempuan, dress, seluar pendek / panjang, jeans and detail harga borong skali..TQ
    zuraidarazak@yahoo.com  
  43. Putri Lina - Tue 22/Jun/2010, 2:46pm
    emailkan ke katalog dan harga ke hysterical_ae2s7ther@yahoo.com. tQ  
  44. Rizzhani - Tue 22/Jun/2010, 2:47pm
    ayu_honey84@yahoo.com  
  45. Alleeyza 2 - Fri 9/Jul/2010, 4:15pm
    Salam. Boleh emailkan senarai harga semua kategori pakaian termasuk kos penghantaran. Kalau ada katalog lebih baik. Tqvm  
  46. Jepun - Fri 16/Jul/2010, 3:20pm
    salam. . knight_jepun@yahoo.com  
  47. Nuarac - Mon 19/Jul/2010, 5:26pm
    boleh tolong emailkan details kat nuarac@gmail.com thanks..:)  
  48. Aida 28 - Sat 7/Aug/2010, 11:22am
    emailkan saya harga dan katalog
    saggy_rose@yahoo.com  
  49. Smuksin - Sun 8/Aug/2010, 7:48pm
    emailkan saya harga dan katalog....
    sixfixit@yahoo.com.my  
  50. Vooke - Fri 17/Sep/2010, 10:56am
    Emailkan detail ke saya
    keluhingnya@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 87 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.