Menerima Tempahan untuk Berbuka Puasa & Hari Raya Aidil Fitri 2016
Mohamed Shariff Mat Jam - Mon 9/May/2016 9:50am [Last Comment]
Asalamualikom sahabat MC Kami dari sykt smji catering & event
ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia semoga allah memberi kita kesihatan agar dapat kita bertemu pada bulan ramadhan yang tidak lama lagi akan tiba
Kami dari smji catering ingin 55mengucapkan terima kasih atas sokong anda. Jika ada sebarang pertanyaan hubungi kami ditalian 011 52915553 /whatsaap fb smji catering & event Instagram. Shariffmj stk

Niche: Tempahan Katering
 
1. Zul 847 - Wed 11/May/2016, 11:52am
salam
tumpang iklan ya

Katering & kanopy pakej raya,puasa & majlis perkahwinan..ada diskaun sehingga rm500
KL,Selangor,Johor,melaka,negeri 9.

Call/whassup (24 hours) : 014-236 0960  
2. Gee 17 - Mon 16/May/2016, 7:33pm
salam,saya menyediakan pakej katering Utk sebarang majlis (Request kambing golek pakej full set) ,area Kuala Lumpur,Selangor,n.sembilan.Pakej siap dgn semua peralatan /pramusaji/khemah,kerusi meja .Dan juga boleh request jika memerlukan
Emcee majlis,live muzik (Stroler)Karaoke,penari kanak2 ,dewasa,silat,kompang,Sound system & Deco tempat majlis.Berminat Utk Sebutharga boleh was sup -0132196888.  
3. Fieza 103 - Tue 17/May/2016, 4:07pm
Salam, berminat utk kami bekalkan kuih muih especially bagi mereka yng berniaga / menjalankan perkhidmatan catering/ kantin2 sekolah, kilang..saya ada menyediakan kuih muih samada Frozen atau siap goreng.Whatsapp detail 0127090542  
4. Rohawati 2 - Thu 19/May/2016, 12:59am
saya ada menerima tempahan kuih muih tradisi kelantan dan juga makanan kelantan nasi kerabu,nasi dagang,nasi berlauk bole juga buat lunch box dan catering ...whassap 01128800966  
5. Mohamed Sharif - Fri 27/May/2016, 10:26am
TEMPAHAN NASI +AYAM PANGGANG+SAYUR+KUAH & SAMBAL BELACAN +PERCUMA AIR RM 6.50 TERMSUK PENGHANTARAN SLG & KL SAHAJA TEL / WHATSAP UNTUK TEMPAHAN 011 52915553  
6. Mohamed Sharif - Fri 10/Jun/2016, 3:55pm
MENERIMA TEMPAHAN NASI BRIYANI
MENU
NASI BRIYANI
AYAM
DAGING
KAMBING
JELATAH
PAPEDOM

MINUMAN
OREN

BUAH
TEMBIKAI

HARGA RM 17 BUFFET
BUNGKUS RM 10

UNTUK TEMPAHAN HUBUNGI KAMI DITALIAN 019 6600012 WHATSAP 011 52915553  
7. Mohamed Sharif - Mon 13/Jun/2016, 5:08pm
Kepada rakan2 yang berminat berniaga nasi briyani
mengunakan truck food (lori pasar malam) boleh hubungi pihak kami smji catering & event tel 019 6600012 011 52915553 whatsap fb smji catering & event instagram shariff mj  
8. Mohamed Sharif - Fri 17/Jun/2016, 5:45pm
Food truck  
9. Mohamed Sharif - Sat 18/Jun/2016, 6:55pm
Anda berminat dengan nasi briyani (food truck)
Hubungi kami 01152915553 /whatsap  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..