Menerima Tempahan Tapai Pulut - N9
Sariah81 - Sat 15/Aug/2015 1:00pm [Last Comment]
As Salam warga majalah.com,

Tercari-cari ape nak jamu tetamu untuk majlis anda?
Pening kepala memikirkan nye..

Andalah yang kami cari.

Kami ade menerima tempahan tapai pulut manis untuk majlis kenduri anda..

Tempahan mesti di buat 1 minggu sebelum tarikh delivery.

boleh COD area seremban 2, seremban, senawang dan kawasan sekitar.

Untuk luar kawasan akan dikenakan caj penghantaran.

sekiranya berminat..boleh wasap / sms ke 017-2910701

Niche: Tempahan Minuman Dan Dessert | Tempahan Kuih Muih
 
1. Nor Muhamad Bin Latif - Sat 15/Aug/2015, 2:09pm
Iklan: Syarikat saya juga ada bekalkan tapai pulut untuk Majlis Kenduri dan Restoran.
Sila hubungi saya:
0129433436  
2. Abdul Hafiz Sidiq Bin Sagir - Sat 15/Aug/2015, 8:48pm
Iklan:-syarikat sy juga menerima tempahan tempe balut dr kertas minyak dari JOHOR (lebih baek dr tempe dlm plastic)..mmg sedap and ada umpphh!!..BERMINAT bleh hubungi sy Hafeez 0183754741  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..