Mencegah Kehamilan
Diablo2 - Mon 15/Mar/2010 5:01am [Last Comment]
saya suami sudah 1 tahun berkahwin..saya dan pasangan masing2 sebaya iaitu 26 tahun..sebelum ini kami belum pernah melakukan seks kerana isteri belum bersedia .kami cuma melakukan geseran2 biasa..iaitu saya menggeserkan kemaluan di tmpat kemaluan isteri.tetapi pada waktu itu isteri saya memakai seluar dalam dah juga memakai panties liner..adakah isteri saya boleh hamil akibat daripada geseran demikian..tetapi isteri memakai seluar dalam dan juga panties liner...

Niche: Dewasa 18sx
     
  1. Shida - Tue 16/Mar/2010, 1:02am
    SEKS TU 1 NIKMAT BERKAHWIN.. RUGI KALU TAK BUAT.. JIKA ISTERI MENGANDUNG ITU LAH DINAMAKAN REZEKI.. SETIAP ANAK YG DILAHIRKAN MEMBAWA REZEKI NYA MASING2 SO TAK PERLU TAKUT... BERTINDAK SEKARANG JUGA... KALU TAK TAHU MACAM MANA NK BUAT BELI DVD LUCAH ATAU TAIP JER KAT GOOGLE SEKS VIDEO...  
  2. Sarah 7 - Tue 16/Mar/2010, 6:01pm
    why dont u just use condom?  
  3. Mama Noty - Thu 18/Mar/2010, 12:52am
    Tumpang tanya ye...emm isteri u x bersedia nak buat seks sbb takut termengandung ke atau x bersedia nak kehilangan daranya hehe...klu kedaraannya masih ada setakat geseran2 itu mmg takkan mengandung punyelah...so u x payah risau k..tapi i rasa ruginye u n wife x menikmati saat2 tu sebab takutkan termengandung..u still boleh buat seks tapi ada byk cara u blh ambil utk mengelakkan isteri u dr terhamil..klu x sedap pki kondom makanla ubat tp berat badan blh naik klu x silap i la..xpun u blaja la main pancut luar tp risiko blh termengandung tu tinggi la plak kene pandai budget.haha..baik u jumpe doktor bncg apa kaedah yg ada yg plg sesuai utk both of u k..good luck!!! sory klu i buat u tersinggung ke apa k..  
  4. Kamaruzaman A Latiff - Sat 27/Mar/2010, 4:47pm
    nak tau tapi malu? jom http://wwwjushebat.com/pakmanjutawan pasti hebat  
  5. Ismetzal - Sun 28/Mar/2010, 6:21am
    kalau nak rasa hebat cubalah jus hebat tu...yg kamaruzzaman promo tu...jgn hebat perabih duit dan barang tak seperti yg dipromo dah le....  
  6. Belum Frust - Sun 11/Apr/2010, 10:21pm
    Anda ada persoalan ttg seks tapi malu bertanya?...layari www.stormreaders.net/NORMASFURAH

    cari buku " Soal Jawab Remeh-temeh Tentang Seks". Murah jer ...sekali ngan kos pos baru RM24.90

    tak pun email jer : masalfadli@yahoo.com kalo nak e-store sendiri punye...  
  7. Mazri 2 - Mon 12/Apr/2010, 8:37pm
    salam...

    ok,INI SEKADAR POSITIF INPUT)coz semua di sini dah kawin dan dah rasa apa itu seks...so ini saya taip just pendapat sihat...bukan niat nak cerita lucah...seks suami isteri cukup nikmat(dapat pahala)...

    PENDAPAT SAYA:-

    lelaki harus bagi wife rasa nikmat dulu puas2 bro...pas dia rasa baru dia tak takut seks...malah hari2 mau bro...ok saya ada petua tak nak hamil tampa makan atau pakai apa2ubat....ini sekadar petua tetapi allah yang menetukan ok...bukan saya nak lucah..tetapi ruangan ini saya rasa semua dah kawin dan semua baik lelaki atau perempuan sukakan seks...ok pada pendapat saya(ini bukan cerita kotor ok,ini sesama penetahuan demi yang halal suami &isteri) :-


    1)awak harus berjumpa pakar motivasi,
    2)awak kena tahu,siperempuan semua inginkan lelaki yang pandai belai/service...wife kita tak mintak..tetapi dia amat inginkan...
    3)awak kalau guna ubat2...bahaya sebab bini awak belum pernah hamil sulung,nanti hormon wife awak susuah nak hamil sampai bila2..
    4)gunakan teknik pancut luar,atau awak boleh pancut dalam TETAPI awak kena pandai kira hari,iaitu hari wife awak lagi 1 minggu akan periods,so hormon wife tak subur,then jarang mengandung....jangan pancut dalam waktu baru lepas period,alamatnya mungkin mudah hamil...
    5)awak kena rangsangkan wife awak sepuas2 sampai dia yang merengek mintak...pasti awak akan dapan buat seks...sebab perempuan bila kepala gile dia dah sampai,takut awak pulak nanti yang tak tahan...
    )awak WAJIB pandai kawal akal dan nafas semasa melakukan seks dengan wife...alhamdulilah bro...saya&wife saya 4 tahun tak makan pil atau apa ubat...anak sulung saya petama dah 6 tahun..nie baru wife ngandung no 2 baru 4 bulan...  
  8. Farrah Nadiah Bt Mohamad Kamal - Tue 27/Jul/2010, 3:03pm
    jangan takut pada isteri,itu hak kamu sebagai suami.itu namanya dayus..mintak maaf.sy faham anda tidak mahu menyakiti isteri sb isteri takut.x logik la.cuba bawa berbincang dgn isteri,mungkin die ada masalah.berbincang dgn cara baik.zuriat tue penting..rezeki akan dtg bila2..Insyaallah  
  9. Pak Kun Dur - Tue 30/Nov/2010, 4:16pm
    klau pancut luar x kn mengandungkn slagi kita pandai bajet kn? btul x? tp ada gak org ckp.. pancut luar ni sblm klimeks atau trasa nk trpncut, air mazi kita dan mani kita blh trcmpur? benar ke? maksudnya pancut luar pn blh mengandung semasa kita penetrasi?

    siapa dapat jawab persoalan ni?  
  10. Ladybirdqiqi - Tue 14/Jun/2011, 2:56am
    sy nk tnya..sy dan suami wt hbungan seks semasa sy tgh dtg bulan kira2 ari yg ke4 dn suami sy pncut dlm msa tu,agk2 sy blh mngandung x?  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.