Mencari Vendor Kuih Raya utk Bakery & Cafe Secara Percuma! Crowd Sgt Menggalakkan - N9
Fifi 32 @ Sweet Pinky - Mon 23/Mar/2015 10:24am [Last Comment]
sy ingin mengalu2 kan kpd sesiapa yg berniaga kuih raya utk menjadi vendor kuih raya di bakery & cafe sy secara percuma. cuma commission dr setiap botol kuih sy ambil rm5-7. kuih2 harus lah berharga bawah rm20 harga jualan

contoh:hrga tolak rm13, sy jual rm15.

crowd mmg sgt menggalakkn. tiap2 tahun sy mmg buat sndri kuih utk jualan, cuma thn nie tak cukup kakitgn.
location Bakery & Cafe sy di negeri sembilan, tp sy akan naik ke Kl utk pickup point kuih2 yg hendak dipas kan kepada sy. pic bakery sy blh request di no whatsapp sy yer & kepada yg berminat blh whatsapp sy utk beri harga, pic kuih raya kepada sy.

whatsapp: +60186659403 (fie)
call: +60173095491
atau oleh view di fb sy.
fb: fie marissa closets

terima kasih ;)

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart | Kedai Vendor | Program Consignment
     
  1. Rozie Ramlan - Mon 23/Mar/2015, 10:42am
    assalam fifi,

    saya supply pelbagai jenis kerepek. kalau berminat bole la kita discuss. WA - 0178854045  
  2. Menuemas - Thu 26/Mar/2015, 3:59pm
    kapit pelbagai flavour - whatsapp 0126203055  
  3. Nurul 1312 - Wed 1/Apr/2015, 2:26pm
    salam fie.
    sy boleh membekalkan popia mini berintikan serunding ikan.

    berat setiap packing boleh dirunding mengikut bajet harga.

    boleh call/sms/whatssapp untuk tgk gambar produk kami: 012-9595190  
  4. Haslina Mohammad - Tue 7/Apr/2015, 4:49pm
    Assalamualaikum

    Saya ada buat biskut jejari nestum pelbagai perisa ...tapi saya dari batu caves bole call/sms/whatssap saya utk tgk gambar : 0166422040  
  5. Sueriez - Tue 2/Jun/2015, 11:44am
    Salam,,
    Saya ada buat biskut dahlia, popia nestum, biskut coklat chip, biskut strawbery and biskut cappucino yang harga sememangnya bawah RM20. kalu berminat berurusan dgn saya boleh wasup sy 0173106154. tq  
  6. Raf Supply And Services - Sat 29/Apr/2017, 7:17pm
    Saya juga mencari vendor utk memasarkan kuih raya mereka area Seremban sila contact 0126227844  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.