Mencari Tukang Urut Kwsn Gombak, Selayang
Ain 20 - Fri 28/Jan/2011 10:25pm [Last Comment]
salam.sesiapa tahu ya di mana nak cari seorg tukang urut tak kisah lelaki atau wanita utk mengurut anak saya di kwsn gombak ,selayang atau kwsn berdktn dgnnya kerana saya tinggal di selyg depan dewan sri siantan.anak saya lemah anggota sebelah kanan,tidak boleh guna sebelah kanan,kirenya sprti urutan utk penyakit angin ahmar,skrg anak saya berumur 6 thn,harap rakan2 dpt membntu,,,

wassalam.

Niche: Urut Tradisional | Bisnes Tradisional
 
1. Sipa Agro Farm - Fri 28/Jan/2011, 11:41pm
cuba call no ni en.zaman 017-2670368, urut cara islam...dia di pandan..atau tgk blog dia
http://uruturatmelayu.blogspot.com/  
2. Badrul 16 - Fri 28/Jan/2011, 11:49pm
kat sri gombak ada...cuba call 0123909070 abg kadir  
3. Noradee - Sat 29/Jan/2011, 12:02am
saya kenal sorang tukang urut mak cik timah kg cheh kati kuala kangsar.Pernah saya bawa kawan saya yg kena strok berurut dgn mak cik timah, alhamdulillah kawan saya kini sehat. masalahnya, selayang-k.kangsar agak jauh.  
4. Zull 5 - Sat 29/Jan/2011, 2:42am
Salam Ain..... sy ada kawan yg bleh mengurut duk d Selayang. Call/sms @ 010-2911307  
5. Budin - Sat 29/Jan/2011, 6:26pm
noradee blh bg no phone mak cik timah x?  
6. Chef Shahrir - Sun 30/Jan/2011, 6:11pm
mak cik timah?? suami dia org panggil Mail Katon ke?  
7. Zairul 6 - Tue 1/Feb/2011, 8:29am
salam,leh hubungi saya 013 3220387 zakry saya duk kt sg buloh..insyallah kita ikhtiar.  
8. Myasari - Tue 1/Feb/2011, 2:06pm
utk urutan buang angin dalam badan insyaAllah cuba hubungi saya di 0135000661. Saya di jalan kucing sahaja.  
9. Kirani - Wed 2/Feb/2011, 1:53pm
sy ada kenal tukang urut di selayang,nama pak long no hp 012-3250145 insyaallah paklong leh pulih penyakit anak puan,  
10. Kirani - Wed 2/Feb/2011, 2:00pm
sy tgl area sg tua,sambil buat rawatan urut,puan juga leh ikhtiar sapu minyak jerslin,berminat leh hubungi sy yusran 012 6737028,  
11. Ain 20 - Wed 2/Feb/2011, 5:29pm
terima kasih semua.saya dah lama tak bukak topik ini,bila dibuka,semua beri kerjasama,,,terima kasih byk2.asalnya anak saya ni normal,bila umur 10 bln,saya hntr ke nursery,cukup seminggu saya hntr,anak saya jatuh and then bila xray,terdpt darah beku di kepala kiri(otak kiri,tapi saya sensitif bila sebut otak),,skrg umurnya 6 thn,masih belum boleh berckp,kaki kanan pendek dan mengecil,tgn kanan juga tak boleh guna.ye lah,,bila operate kepala kiri,effectnya sebelah kanan kan?kirenya cross la,,,,skrg anak saya kategori OKU cerebral palsy,berbulan2 saya nak terima anak saya sbgi kategori OKU.suami saya pujuk katanya OKU utk anak saya sementara shj,utk kebaikan dia juga,mcm parking,dan lain2 utk OKU.skrg saya berhenti kerja la jaga dia,,masih follow up smpi sembuh la,,,,,mcm drama HANI kat tv3 setiap selasa,tak leh terima anak kategori OKU,sebak saya.nursery tersebut sudah ditutup,rupanya tak berdaftar dgn jkm,salah saya juga,tak tanya btul2,bukan apa,,nmpk mcm ok mula2 hntr,,,,apa nak buat,,,sedih2,,,yg paling menakutkan saya ialah jika tuhan menjemput saya terlebih dahulu,siapa yg nak jaga anak saya ini?makan dia?minum dia?ubat nya?sedih,,,sedih,,,,itulah saya selalu berdoa agar tuhan jadikan anak saya ini normal,boleh berckp,boleh berjalan,,,,ramai yg ckp anak saya boleh sembuh cuma kena org yg tahu berurut di bhgn yg lemah.ada yg syorkan tilam magnet,saya masih belum mampu,,,,jadi,,terima kasih byk2 kpd yg sudi bantu,,ok,,,i love u all....tq.  
12. Mixidea Sporswear - Sun 6/Feb/2011, 2:02am
Ain 20: Salam, sila cuba rawatan alternatif di bawah ini. Call dulu ya...and lepas tuh cerita kat dia apa sakitnya...yang saya tahu rawatan ini adalah rawatan separa sedar dan menggunakan ilmu kebatinan...saya syorkan puan cuba ya...mana tak tau rezeki kita...anak puan akan pulih kan??

pusat rawatan herbapaty warisan
no 15&15b jln anggerik doritis,
bb31/bb seksyen 31, kota kemuning.
shah alam no tel : 0351210098/035120366  
13. Azmi Mustapah - Thu 10/Feb/2011, 5:15pm
sy azmi mustapah sy tukang urut di kota damansara sy blh tolong ubatkan anak puan dan sy urut percume dan sy usahakn sampai die blh jadi normal kalau di izin allah 0124001590  
14. Ain 20 - Fri 11/Feb/2011, 10:55am
terima kasih semua yg beri respon,smlm saya ke hkl,jabatan rehab ,dc syorkan anak saya memakai alat bantuan utk menyokong kaki dan lutut yg lembik bila berdiri,,bulan 3 ni nak ukur.saya ada tanya dc,boleh tak anak saya ini di urut,dc hanya tersenyum shj,,ermmm,,,makna senyuman dia tu dia tidak galakkan sgt utk berurut,tetapi saya dgr lain2 pengalaman,urutan juga boleh membantu,,,tapi saya akan cuba juga utk beurut,lupa nak maklum disini,anak saya ini juga ada sawan,,sensitif dgn bunyi2 yg kuat,dia akan kejang,,,,selama ini masih teruskan ubat dri dc utk kurangkan sawan,,apapun,,tq ya.  
15. Jutafiz - Mon 7/Mar/2011, 6:48am
ok ada rawatan dari teknologi Jepun
Alpha ONe mungkin dapt membantu...kos ada pilihan nak rawatan boleh pergi ke melawati kl ada kdai restoran yg beri khidmat rawatan terapi ni..n area pasar borong or call sya utk tgk tmpat nti sya 2njukan 0173866380 hafiz  
16. Hasrol 3 - Wed 4/May/2011, 11:49am
salam puan saya bukan lah tukang urut.. tapi saya ada cara tersendiri merawat anak puan berdasarkan kajian dr Myron W. Wentz.. sekadar ingin berkongsi sbb baru2 ini kawan saya juga terkena angin ahmar ... alhamdullah ... hampir sembuh dalam 3 hari ,talian saya 019-3951341  
17. Pokmejutaweabtaufan - Mon 9/May/2011, 12:12pm
cuba teknologi Jawa sebotol RM5.50 xrugi mencuba & xmahal mana pun. keberkesanan xtaulah tapi yg lepasx tu nampak ok je. kalau nak saya boleh tolong hantarkan kat Selayang. Sementara tu boleh lihat untuk pasti lagi http://morhabshi4u.42y.biz atau 010 208 8602  
18. Hazuan - Sat 27/Aug/2011, 12:54pm
salam,nk try bekam, sy siswa uia, buat bekam untuk kwsn selangor. hazuan 0132925095  
19. Mus 98 - Wed 5/Oct/2011, 8:36pm
Boleh contact saya untuk saya ikhtiarkan urutan saraf.. insyaallah Saya di Seri Gombak. 0133689686  
20. Sarif Bin Mohd Ali - Thu 6/Oct/2011, 9:30am
pada puan ain saya syorkan gunakan khidmat urutan n dalam masa yg sama bawa juga ank ke hospital wat pemeriksaan,kita iktiyar allah yg menyembuhkan,jng putus asa buat solah hajat mohon jemaah di masjid/ surau.semoga anak puan sembuh  
21. Ayu Sayang - Mon 8/Jun/2015, 11:40am
Must 98... Urutan saraf tk wanita ada tk? Wassap 0132969421  
22. Azman Shah Bin Ishak 2 - Tue 9/Jun/2015, 10:54am
Salam Sejahtera !!!!

Kepada golongan lelaki yang ingin kan URUTAN TRADISIONAL SELURUH BADAN HINGGA BATIN ALA URUTAN JAWA , sila hubungi saya di talian : 014-7197049 ( Azman )

Lokasi : Kuala Lumpur , Selangor , Jerantut , Temerloh , Muar , Tangkak , Melaka , Nilai , Seremban , Senawang , manjung , Lumut , Teluk Intan , skudai , Pulau Pinang , Arau , Kangar , ipoh , Kuantan , Kajang , Sabak Bernam , Sepang DLL

Harga : Boleh dirundingkan

Masa : Bebila boleh buat tempahan

SILA SMS/WHATSAPPS/ WECHAT/ CALL

www.facebook.com/shahrulzamani.zamani  
23. Adibah A Hamid - Sun 30/Jul/2017, 7:04pm
Tumpang tanya...ada tak sesiapa yang nak bekerja sebagai tukang urut di Spa adik saya di Kuala Tahan, Pahang? Kalau ada, tolong hubungi kakak di 0192502341  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..