Mencari Tukang Masak & Pembekal Makanan - Shah Alam
Suraya 189 - Wed 16/Apr/2014 11:01am [Last Comment]
Salam semua, restaurant kami ingin mencari pekerja yg pandai memasak lauk pauk berkonsepkan kg dgn segera. Restaurant kami juga mencari sesiapa yg boleh hantar ns lemak bungkus, kuih muih, kek, roti & etc utk sarapan & minum petang secara consignment/ vendor.
Restaurant terletak d alam avenue 1, seksyen 16, Shah Alam. Call / whatssap 0122705315

Niche: Kerja Kosong | Tempahan Kuih Muih | Tempahan Nasi Lemak | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Khairuddin 32 - Thu 17/Apr/2014, 10:55pm
saya pembekal beras 5%.. hubungi saya jika ingin bekalan

0192027856  
2. Jajanmables - Fri 18/Apr/2014, 3:55pm
salam, saya dari jajanmables ada membekal kek coklat moist dan aneka kerepek secara consignment utk diletakkan di premis tuan/puan. Hubungi saya jika berminat.
www.jajanmables.blogspot.com
call/whatsapp :0187914909  
3. Shahila 6 - Sat 19/Apr/2014, 4:52pm
salam ,,,saya adalah pembekal nasi lemak bungkus dan sandwich area shah alam dan puchong,,,berminat boleh watsaap atau call 012-3891062 puan shahila  
4. Nurul 1312 - Sun 20/Apr/2014, 11:33am
salam saya boleh membekalkan menu bungkus untuk hari sabtu dan ahad.

nasi lemak
laksam kelantan
sandwich
mee/mihun goreng

boleh call/sms/whatsapp kami 0129595190  
5. Noor Hafiza 3 - Sun 20/Apr/2014, 12:25pm
Alhamdulillah... kak fiza dah confirm dengan suraya nak supply kuih talam.. kasui, sri muka dan kuih lapis.. 018-3267828  
6. Awee 2 - Mon 21/Apr/2014, 10:24am
saya pembekal sos-sos perap, stock utk masak sup dan goreng, instant cheese sauce.

sila hubungi saya utk penerangan dan sampel 0124752130  
7. Afiza 15 - Sun 27/Apr/2014, 10:06am
Salam..saya berminat letak laksa berkualiti. 011-23124458  
8. Maryani - Mon 28/Apr/2014, 11:53pm
salam, saya boleh bekalkan nasi lemak bungkus dan kuih muih seperti karipap, donut dan lain2 0192499455-yani  
9. Suzaini - Mon 12/May/2014, 1:25pm
Kuih bakar, popiah basah dan goreng..
jai 012 3241455..  
10. Suraya 189 - Sun 10/Aug/2014, 2:27am
Kami masih mencari pekerja tetap utk jawatan tukang masak masakkan kampung tengahari & masakkan goreng ptg-mlm. ASAP.. Hubungi Sue. 0122705315  
11. M Nasir 14 - Sun 31/Aug/2014, 11:03pm
Saya mencari tukang masak dan pembancuh air untuk cafe di Club House Kayangan Heights, Seksyen U9, Shah Alam. Sila talipon 011-16640989 dgn segera.  
12. Asue Avy - Tue 11/Nov/2014, 4:34pm
Salam saya peniage juga pembekal kuih tradisi warisan perak iaitu putu perak, saya juga membuat kuih tepung pelita....permintaan kuih putu perak ini ramai cuma ssh untuk mendapatkan kerana tidak ramai yg mengusahakan nya. Lokasi kg.melayu subang 012-2789760 (sue).asueadvanti@gmail.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..