Mencari Tapak Pasar Malam - Sekitar Shah Alam
Noorfhazila Mohamad @ Fahad Global Enterprise
Wed 12/Dec/2012 8:39am [Last Comment]
saya sudah meniaga dan ingin mencari peluang meniaga pasar malam sekitar shah alam..sila hubungi saya 0172016903/017349910/0331012387 atau email saya noorohim1975@yahoo.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga | Bisnes Pasar Malam
 
1. Yus 119 - Wed 12/Dec/2012, 11:52pm
tak faham ayat kamu memang tengah berniaga..tapi nak cari tapak pasar malam ..betu bro  
2. Zamri 5 - Thu 13/Dec/2012, 10:11am
Salam...

Aper yang ko tak faham pulak,, maksudnya dia dah ada pengalaman berniaga dan berminat jika ada peluang berniaga di kawasan/area pasar malam sekitar Shah Alam...  
3. Go Ku Corner - Fri 14/Dec/2012, 8:38am
tapak kaki lima. 99 speedmart@mymydin.sewa 300, lesen mbsa.. x payah pakai payung...boleh meniaga 24 jam
hubungi 0176694875..tempat terhad(seksyen 7 full)  
4. Noorfhazila Mohamad - Fri 14/Dec/2012, 8:41am
saya memang dah meniaga pasar mlm setakat ni area klang shj..skrg saya nak cari area shah alam..3 bln yang lps saya submit borang pd pengerusi psr mlm sek 27 shah alam.siap byr duit lg tp xde feedback..tu yang geram  
5. Noorfhazila Mohamad - Fri 14/Dec/2012, 8:46am
tq go ku corner...bisnes apa yang sesuai kat situ...blh bg feedback tak n sewa under siapa  
6. Go Ku Corner - Sat 15/Dec/2012, 7:59am
saya dah email list lokasi  
7. Shapie - Sat 15/Dec/2012, 10:52am
Salam GO KU CORENER. sewa 300 sebulan? tolong bagi detail ye. saya duduk area sunway / kelana jaya / sg way. TQ perfume.wallet@gmail.com  
8. Nany 6 - Sat 15/Dec/2012, 11:39pm
Go Ku Corner
tolong email list lokasi yg masih available.
narnias20@gmail.com  
9. Ammar 18 - Sun 16/Dec/2012, 11:20am
Go Ku Corner
tolong email list lokasi yg masih available dan barang apa boleh jual.sekitar kl dan selangor.ammarshiok@yahoo.com.  
10. Antanis - Mon 17/Dec/2012, 11:16am
go ku corner, email saya detail: nanechiro@yahoo.com  
11. Sadruddin - Mon 17/Dec/2012, 3:23pm
Go Ku Corner,tlg emelkan list ke sureup66@gmail.com,t.kasih  
12. Puteramerah - Mon 17/Dec/2012, 5:14pm
Tumpang lalu yer..
perfume Vial original
Pelbagai wangian untuk anda pilih.
Seksyen 19, Shah Alam.
Harga boleh dirunding.
Email ke mindapro80@yahoo.com
Anda akan dihubungi untuk maklumat lanjut.  
13. Ariff 56 - Sat 22/Dec/2012, 11:49am
peluang meniaga hanya rm3500 shj.jual fried chicken mcm uncle bob.
hubungi saya 0193205281  
14. Hasyam - Mon 24/Dec/2012, 10:51pm
salam tumpang lalu..saya ada membekal kanopi mudah lipat pada harga kilang berkualiti..mcm2 saiz ada..hubungi 0122355796 syam atau tinggalkan email anda tq  
15. Fawzan - Tue 25/Dec/2012, 12:47am
go ku corner..tlg email area tmpt niaga tu..t.ksh (faw_xan@yahoo.com.my)  
16. Aiwa 2 - Thu 27/Dec/2012, 6:58am
en goku..mintak email ke saya sekali..tq aiwa_001@yahoo.com  
17. Noorfhazila Mohamad - Fri 28/Dec/2012, 2:10pm
saya ingin mencari van terpakai atau sewa beli yg sesuai meniaga utk pasar malam...terms cash atau loan..

saya buat service cucian rumah setiap minggu..harga boleh runding ikut kesesuaian keadaan sekitar rumah.sesuai utk golongan yg bekerja n tidak mempunyai masa..sila hubungi saya 017-3899190 @ 03-31012387.  
18. Amy Azmira - Thu 3/Jan/2013, 3:42pm
@Go Ku Corner - kindly email me area tmpt berniaga
amy_azmira@yahoo.com
tq :)  
19. Azlan Shah - Tue 22/Jan/2013, 10:46am
salam tumpang lalu ye, saya adalah pembekal tepung ayam goreng. bagi mereka yang berniaga ayam goreng boleh cuba teung saya.. boleh hubungi saya di talian ini 013-4818769...

kepada Go Ku Corner mintak email saya detail lokasi niaga: jeng2_acu@yahoo.com

terima kasih  
20. Norhafiza 2 - Wed 23/Jan/2013, 4:55pm
Revolusi Char Kuay Teow... peminat semakin ramai, modal kecil untung yg besar... x tau mcm mana nak buat kicap char kuey teow? Sy ada membekal kicap char kuay teow.. 3kilo RM 20 shj.. jamin puas hati... kalau anda ingin cuba boleh datang ke gerai kami di depan kenanga wholesale city jalan san peng kl (Jai Char Kuey Teow)... waktu dr 7pm - 2am.... rasai kesedapannya... majoriti customer memuji kelainan rasanya... Cubalah!!!!

anggaran:
3kilo = 40 pinggan ckt
1 pinggan = RM 4 x 40 pggn = Rm 160

untung kan!! kicap cuma RM 20 shj dan ianya resepi asli & halal

utk tempahan: 0122463672 jai  
21. Leng Myra - Thu 14/Feb/2013, 11:43am
As Salam, kalau ada tapak nk share 1 atau 2 hari weekend boleh infrm sy. berminat nk share tapak. area KL 0134692858.tq  
22. Hany - Thu 21/Feb/2013, 3:43pm
saya ada tapak didanau kota utk disewa,kalau nak beli pun boleh bincang sms 0129106772 laluan org rmi,strategik  
23. Noorfhazila Mohamad - Thu 21/Feb/2013, 4:01pm
Hanny perniagaan apa yg boleh dijalankan..hubungi saya  
24. Noorfhazila Mohamad - Thu 21/Feb/2013, 4:06pm
Norhafiza2 mita tlg tel saya utk rundingan  
25. Nur Hafidzah - Thu 18/Apr/2013, 12:16pm
Mahu bisness huru hara..sebab diserbu customer...perkhidmtn PERCUMA ajar teknik memasak char kuey teow yg betul...dgn menggunakan sos NO.1 CHAR KUEY TEOW POWER...sos TERBAIK berbaloi mencubanya..PERCUMA pek percubaan... BERMINAT sms (nama,lokasi,email)kami akn hubungi anda kembali...  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..