Mencari Tanah Untuk Disewa Sekitar Kota Bharu
Naza 13 - Mon 24/Mar/2014 12:02pm [Last Comment]
# saya tengah mencari tanah untuk disewa di sekitar kota bharu
# tanah mesti lah betul2 di jalan utama
# contoh tempat yang dicari ialah kubang kerian atau jalan bayam atau cherang atau sekitar kota bharu
# perjanjian sewa semua melalui lawyer dan bangunan akan diserah pada tuan tanah selepas abis tempoh sewa...

# call 0123211107 ...adi...

Niche: Tanah Sewa
 
1. Hafidz 31 - Mon 24/Mar/2014, 5:17pm
Salam tuan..
Boleh tau utk tujuaan kegunaan apa ya?
Berapa lama nk sewa.?berapa keluasan yg diperlukan?  
2. Naza 13 - Wed 26/Mar/2014, 12:13am
sy akan dirikan bangunan ... tempoh sewaan adalah dlm 15 tahun keatas lepas tu bangunan akan diserahkan pada tuan tanah.  
3. Hafidz 31 - Thu 3/Apr/2014, 2:08pm
Saya buat property renting area kb,buat masa ini ada satu gudang area wakaf ce yeh dan tepi jalan pjbt kastam kota bahru..
Berminat..email hafidzputranilai@gmail.com  
4. Mohd Faiz 52 - Fri 9/Jun/2017, 8:24pm
tanah untuk disewa di kampung cherang.. berminat wassup sya.. tq
faiz - 0194573455  
5. Siti Hazirah 3 - Mon 26/Mar/2018, 7:05am
Tanah Untuk Disewa di kubang kerian,jln utama menghala ke pengkalan chepa,keluasan 1 ekar.
Tq ....
Siti 019-9995423  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..