Mencari Tanah Seluas 5 Ekar Area Melaka untuk Diusahakan Sawit
Enciksyakir - Fri 2/Jun/2017 11:23am
Assalamualaikum warga mc,

mohon jasa baik tuan2 dan puan2 yang mengenali, mengetahui atau memiliki tanah seluas 5 ekar yang ingin dijual, boleh lah di war2kan kepada saya, ada ready buyer nak beli..area Melaka saja yer..tanah yang ingin dibeli ini bertujuan untuk mengusahakan sawit..terima kasih

boleh contact saya 01960931650 (encik syakir) atau teruk klik link ini untuk whatsapp

www.wasap.my/60196031650

Niche: Tanah Untuk Dijual | Ladang Getah Kelapa Sawit
     
  1. Puterawan - Fri 25/Aug/2017, 4:07pm
    Kalau area serkam jasin ada tpi 3 ekar lebih. 01112919403  
  2. Mohd Farid 46 - Sun 10/Sep/2017, 11:56am
    Tanah 4 ekar rm400k dah ada sawit.. 0197288129 tq  
  3. Haji Shah - Sun 10/Sep/2017, 12:09pm
    Tanah 6ekar 800k kuala selangor dah ada sawit 0134758937  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)