Mencari Tanah Pertanian 20 Ekar utk Ladang Integrasi - Perak / Kedah
Berkat Farm - Tue 20/Sep/2016 9:23am
Saya mencari tanah pertanian luas 20 ekar untuk dijadikan ladang integrasi moden.

Negeri Perak & Kedah sahaja

Tanah Rata

Ada sumber air

Ada akses jalan

Tanah sewa atau pajak atau beli

Jika sesiapa yg ada maklumat tanah sila hubungi saya:

012-4722725 (Call & Whatsapp)
Berkat Farm

Niche: Tanah Untuk Dijual | Agen Hartanah | Usahawan Tani
     
  1. Chusnaini - Wed 26/Oct/2016, 8:09pm
    Di jual tanah getah tua 8 ekar rezab Melayu di jual kat parit Perak 27k se ekar ..harga boleh bincang ..direct owner  
  2. Chusnaini - Wed 26/Oct/2016, 8:16pm
    0162592661tepi jalan ..air dan semua kemudahan..kalau nak sebelah tanah saya tu juga di jual ...  
  3. Mei Hew - Mon 21/Nov/2016, 5:31pm
    Rumah kos rendah dua tingkat ingin buka utk jualan.

    Lokasi : Sungai Lalang, Kedah

    Size : 1,100 sf

    Harga : RM 42,000

    Closing Date : 03-12-2016

    Kol Mei 016 776 1623  
  4. Nizam 789 - Mon 5/Dec/2016, 1:44pm
    Tanah sawit
    lokasi: sungai mangkok perak

    - tanah sawit 4.5 ekar
    - lokasi perak tengah sungai magkok
    - luas lot: 1.9981 hektar
    - tanah pertanian
    - rezab melayu

    - Harga jual rm280,000 (Nego)

    - Hubunggi saya
    - Show contact number/nizam
    - 0108950942  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.