Mencari Table Saw Michine utk Dibeli (Baru atau Second Hand)
Nik Azlan 3 - Sat 19/Nov/2011 8:03am [Last Comment]
salam warga majalah,i mencari table saw mechine utk kerja2 memotong kayu utk membuat cabinet/perabut.Sesiapa yg tahu boleh email kat sy jenis michine dan harga sekali...sy perlukan satu unit saja...
email... nik_virtuoso@yahoo,com...

Niche: Bisnes Perabot | Kontraktor Balak Dan Kayu
 
1. Skynet88 - Sun 20/Nov/2011, 1:02pm
saya ada, harga RM1250

jenama memang top: MAKITA  
2. Nik Azlan 3 - Sun 20/Nov/2011, 3:23pm
skynet,,,sy nak yg besar,,,sy tanya kedai harga belasan ribu juga,,kalau dpt bawah 10k ,ok juga..  
3. Skynet88 - Mon 21/Nov/2011, 4:56pm
yang besar? ada gambar? brand apa? model?  
4. Omar 8 - Tue 22/Nov/2011, 10:06pm
salam tuan, table saw tu pada hemat saya ada single phase dan 3phase sahaja. Buatan Malaysia paling baik dgn harga xsampai 2k. Yg berbelas ribu tu mesin utk sawmill potong balak kut...  
5. Juhan - Fri 6/Jan/2012, 6:15pm
2nd rm7000.. panel saw cutting. 3 phase. ada 2 knife kecik dan besar sesuai utk ptg panel 4' x 8'  
6. Sabri 28 - Thu 2/Feb/2012, 11:56am
saya boleh bawa tuan ke kilang dan pilih sendir dari harga RM1800 hingga ke RM120,000. hubungi hj sabri 0132465393.. saya adalah pengajar pembuat perabot di pusat latihan perabot  
7. Sakor - Sat 17/Mar/2012, 10:16am
Saya ada sliding table saw dgn scoring saw sekali. Harga Rm2200, tidak termasok transport dan saw blade.  
8. Hisharuddin - Tue 25/Sep/2012, 12:39pm
saya cari sliding table saw terpakai...murah punya  
9. Shaiknaseir - Tue 15/Jan/2013, 12:29am
hisharudin ... mesin tu ada lagi ka?
brapa harga ... murah2 boleh la .. buat potong kayu buat pallet  
10. Ahmad Bungsu 2 - Mon 11/Mar/2013, 10:01pm
Saya penjual mesin perabot terbesar bumiputra sila tengok webste, bt asia.com.my, table saw tu ada rm1000 je, call saya 0122869525  
11. Pakcikjack - Sun 8/Dec/2013, 10:04pm
anwar, table saw makita ade lg x?  
12. Rarahim - Wed 29/Jan/2014, 12:11pm
Ada tempat boleh ambik upah utk potong kayu tak?? kalau ada tolong SMS 0123217-230. Tks.  
13. Miams - Sat 18/Feb/2017, 5:02pm
Saya ingin jual mesin table saw. Baru pakai 1 tahun. Rm10000. Call 016 2065784  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..