Mencari Suppliers Minyak, Tayar dan Barangan Spare Part Motosikal - Area Utara
Ju 5 - Tue 18/Oct/2011 10:01am [Last Comment]
Salam 1 malaysia,.. saya tengah mencari supplier tayar, minyak dan barang2 spare part motosikal. sapa2 yang berminat boleh la email detail barang@katalog dan harga sekali kat saya julyana.shuib@gmail.com

Niche: Bengkel Motosikal
 
1. Lieza Daud - Tue 18/Oct/2011, 11:06am
cari minyak utk motor atau kete? sila email detail ke liezazzry@gmail.com  
2. Ju 5 - Tue 18/Oct/2011, 11:34am
minyak motor dan tayar motosikal..  
3. Nizar 6 - Tue 18/Oct/2011, 12:22pm
salam..u area maner..u nak specific mnyk n tayar or x kisah jenis pape pon email nizarpadol@rocketmail.com tq  
4. Ju 5 - Tue 18/Oct/2011, 1:52pm
nizar 6: saya kat utara, u boleh email saya jenis minyak dan tayar yang u ada bersama harga ok.. barang spare part pun i nak jugak kalau ada.. tq..  
5. Iskandar 10 - Wed 2/Nov/2011, 11:58pm
saya dah emailkan que itu  
6. Reeezal - Sat 12/Nov/2011, 7:38pm
salam... try cari T.S.Bee (ALOR SETAR) SDN BHD... Just membantu..tq  
7. Az 37 - Fri 6/Apr/2012, 3:49pm
email kn kt sy...
triple_a_motor@yahoo.com  
8. Nick 20 - Fri 2/Nov/2012, 5:34am
Sy supplier besar tayar pirelli,racing boy,uma racing -terutamanya barang superbike 250cc atas ..
sila call sy utk deal 012-3851040
utk katalog & harga perlu SSM dahulu baru bleh bagi ...
email racepartsmlk@yahoo.com  
9. Khaiz - Thu 17/Oct/2013, 11:56am
boleh tolong emailkan sy senarai harga barang2 sparepart motor yg ada..
khaizstone@yahoo.com.my
0193603688
tq  
10. Syarful - Thu 17/Apr/2014, 6:44pm
Kepada pembekal/agen tayar motorsikal, sila e-mailkan pada saya. Saya perlukan segera. Jika ada katalog lagi baik.
e-mail: syarfulhelmi@hotmail.com  
11. Syarful - Thu 17/Apr/2014, 6:46pm
Saya berada di sekitar Shah Alam dan Subang...Terima kasih  
12. Bradopenyapu - Sat 27/Sep/2014, 3:01pm
76 Lubricants.
Sae 10w40 & 20w50.
Made In USA.
Original. Tiada tiruan.
1Quart = 946mL.
Semi-Synthetic.

Minyak 76 Lubricants 10w40 memberi performance yang mantap di Litar Speedway Elite dan di motorsikal Kawasaki Zx-10R !

Minyak 76 Lubricants 20w50 juga memberi performance yang agak mantap di motorsikal LC135 modified.

Boleh digunakan untuk semua jenis kenderaan.

!!!!Percuma 1 Sticker 76 dengan pembelian satu botol minyak 76!!! (Kalau 2 botol 2 sticker la)

++Boleh COD area Kuala Lumpur dan selangor,saya cas duit minyak sikit++

Boleh sms,Whatsapp 0172682053 atau email ke mikaz_rainer@yahoo.com  
13. Apan - Wed 11/Feb/2015, 8:49pm
Nak cari supplier tayar motor mechellin atau lain utk motor.email dsafuan@gmail.com  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..