Mencari Supplier (Pembekal) Kepada Pelbagai Perkhidmatan
Nlmk Resources @ Nlmk Resources
Fri 6/Jan/2012 12:51pm [Last Comment]
Mencari pembekal ( yang genuine/bukan agen atau broker) yang dapat membekalkan perkhidmatan/ barangan di bawah

1. Pembekal t-shirt atau berkolar, jika boleh bersama printing/ sulam (kuantiti 1000-100,000 keatas). Juga mencari printer yang boleh print ke baju kami atau kilang jahit sulam nama syarikat bersama logo

2. Pembekal/ Kilang jahit bj korporat/bj F1

3. Mencari designer/ Pembekal bj F1 yang boleh buat custom design

4. Mencari webdesigner / banner/ printing/ logo designer untuk apa-apa product kami

5. Mencari kilang/ syarikat percetakan yang sudah biasa mencetak buku/ majalah

6. Mencari pembekal pin badge/ topi/ bendera/ bunting/ banner yang boleh design dan keluarkan product kami

7. Mencari pembekal air mineral yang boleh print label kami. Label plastik, bukan kertas.

8. Mencari kilang jahit yang boleh menjahit pakaian harian, jeans, baju kerja, skirt, seluar dan juga tudung

10. Mencari photographer yang dapat mengambil gambar profil syarikat dan membuat kerja editing untuk majalah dan website syarikat.

Rebutlah peluang untuk bernaung dibawah syarikat kami. Kami sentiasa mempunyai projek yang besar di mana memerlukan perkhidmatan2 di atas.


Kuantiti kami order bermula 50pcs ke 10,000 keatas mengikut saiz projek kami. Anda boleh hantar sebut harga termurah ke email kami nlmkresources@gmail.com

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Kedai Fotostat Dan Cetakan | Bisnes Air Mineral
 
1. Hairy 17 - Tue 10/Jan/2012, 3:22am
salam, saya dari kedai jahit mahkota tailor , kuala lumpur, boleh menjadi pembekal baju korporat/bj F1 kepada syarikat tuan. call untuk maklumat lanjut. 012 - 298 2951
website kami : www.mahkotatailor.webs.com  
2. Abk - Wed 11/Jan/2012, 12:22pm
Salam semua .Kepada sesiapa yang berminat untuk menceburi bidang air Balang 5 gallon. Atau pon yg mmg membekalkan air balang. Kami menjemput anda utk dtg terus krkilang kami. Dan refill bersama kami. Harga termurah dan kilang SGT BERSIH. IKUT SPEC GMP...

Hubungi saya KABUL
03-5567 9001
0133407676
0122020636
WWW.AIRBALANG5GALLON.COM  
3. Tamilvanan - Wed 11/Jan/2012, 2:21pm
kami ada syarikat menjahit ( bukan ajen). kami menjahit semua jenis pakiaan iaitu F1 unifrm , T-shirt , lab coat, vest dan macam macam.
hubungi kami
0163704382  
4. Zulia Collection - Wed 11/Jan/2012, 7:15pm
sy ada jual tudung dgn harga borong...dan juga kilang jht tudung lokasi kajang.cll sy 0123098451  
5. Nor Atikah 2 - Fri 13/Jan/2012, 7:46pm
salam dan hi,di kedai saya ada menjahit dan printing dan mempunyai kedai sendirie....bukan sahaja prinitng malah kami juga ada membekal baju...bukan setakat baju bermacam2 lagi yang kami buat..
jika ada sebarang petanyaan boleh lah hubungi saya 012-9748463(fiera) kedai kami berada di puchong.  
6. Muhammad Idris 2 - Mon 16/Jan/2012, 2:03pm
saya nk jadi pengedar air mineral..mcmne caranya...pm 0163218660 atw sms sy akan tel semula...  
7. Global Milmind - Mon 16/Jan/2012, 11:59pm
saya sedia menerima tempahan dalam skala yang besar.company saya juga ada partner dalam biz printing yang boleh menampung tempahan t-shirt cstm made atas 300pcs.tq..sye dah email. global_milmind@yahoo.com  
8. Juma 2 - Fri 20/Jan/2012, 10:30am
Saya boleh bekalkan air mineral (dari mata air) dengan label syarikat. Label plastik mcm kat kedai tu...email juma.hani@gmail.com  
9. Mdazahari - Tue 24/Jan/2012, 4:45pm
saya dok wat part time wedding photographer.siap edit skali smpai jd custom album...mdazahari@yahoo.com  
10. Jailani 3 - Wed 25/Jan/2012, 1:57pm
saya pun boleh bekalkan air mineral. Berminat sila emailkan ke kekwa38@yahoo.com atah ja1_ms@yahoo.com.my  
11. Abdul Aziz 10 - Wed 25/Jan/2012, 4:40pm
kalau nak bendera, contact saya 0172710961.  
12. Shahairil Sapingi - Thu 2/Feb/2012, 12:02am
Saya bole bekalkan minuman berkarbonat pelbagai perisa dgn label Tuan, hubungi segera di 0173198634-Sharil  
13. Sw Bina - Tue 14/Feb/2012, 3:57pm
Saya boleh bekalkan air mineral botol besar dispenser, botol 5 liter, botol 1.5 liter, botol 500ml. Boleh print label tuan sendiri. Sumber air dan kilang di Sik, Kedah. Harga termurah di pasaran. Penghantaran boleh diuruskan.
Sila email ke azizul99@yahoo.com atau call 012-2256727 utk pertanyaan. Thanks  
14. Cik366 - Thu 23/Feb/2012, 8:06am
Pengedar sabun cucian di perlukan.
sape brminat leh call sy
mr zan=0126516459  
15. Nlmk Resources - Mon 5/Mar/2012, 2:18pm
Terima Kasih kepada semua yg memberi respon. Sy akan call semua secepat mungkin  
16. Mohd Nadzri Yaacob - Sun 8/Apr/2012, 10:40pm
tumpang lalu.....saya naza agent tranport agensi kerajaan dan berinsuran....sesiapa perlu kan lori utk penghantaran barang....hubungi saya 013 6166664  
17. Elmi - Thu 12/Apr/2012, 12:23pm
Boleh cuba hubungi saya jika ingin mendapatkan harga kos barangan setiap projek anda..0196300064 @ lmefit3@yahoo.com  
18. Matt79 - Sat 2/Jun/2012, 4:50pm
syarikat kami sedia menerima pelbagai jenis tempahan..kami dr industri batek sabah..Rothman batek sdn bhd.kami menyediakan segala jenis tempahan baju batek dengan lakaran kami design sendiri,customer..tiada minima or max qty..kami sudah lebih hampir 25 thn berniaga..kami juga ada wat pencetakan bisnes..pelbagai jenis tempahan ..sekiranya berminat sila hubungi 0192009158..en roma...tq  
19. Hazwan 42 - Sun 24/Jun/2012, 6:32am
kami menerima tempahan tempahan t-shirt , f1 shirt (baju koporat), baju sukan , polo shirt , tshirt muslimah , sulaman , printing , varsity jacket . menerima tempahan berskala kecil dan besar .
untuk maklumat lanjut hubungi saya
-wan 012-3069424  
20. As Printing Enterprise - Fri 8/Feb/2013, 4:57pm
Salam, Kami syarikat printing baju.

Sila hantar design dulu or sketch sample design.
kami akn hntr quotation kami...

Kalau baju tanapa joining dan cuff...rm 8.50 termasuk printing.

Untuk mengetahui lebih lanjut, sila email Design anda...

Kami menerima tempahan dr seluruh Malaysia. Dengan Kos penghantaran yg paling rendah.

Sila Hubungi:
0125147642 (Shaik)

Email : asprintingent@gmail.com  
21. Nazmi 2 - Tue 19/Feb/2013, 7:22pm
kami baru start company multilevel..
jika berminat untuk jadi pioneer call saya..pasti kan awak semua terawal dlm company multi level... bisbes education..jgn risau..
dijamin untung
amad-0122433011  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..