Mencari Supplier Makanan Consignment Untuk Cafe di KLIA
Izwanieidris @ Teguh Maju Enterprise
Thu 29/Aug/2013 12:46pm [Last Comment]
Saya ingin mencari sesiapa yg boleh letak makanan consignment seperti kuih muih, mihun goreng, mi goreng, rojak, nasi kerabu, nasi dagang, sandwich di cafe yg terletak di KLIA.

Saya berada di area Nilai. Sila tinggalkan contact no sekiranya berminat dan segala pertanyaan boleh lah email saya di izwanieidris@yahoo.com

Niche: Program Consignment | Tempahan Kuih Muih
 
1. Azmancc - Thu 29/Aug/2013, 2:22pm
boleh saya tahu volume harian yang nak . restoran saya kat kajang . cara penghantaran .berapa lama tempoh cogsignment dll detail sila email ke yati.ayampercik@gmail.com  
2. Indiesweets - Thu 29/Aug/2013, 4:58pm
pls email details kat indiesweettooth@gmial.com  
3. Izwanieidris - Thu 29/Aug/2013, 9:26pm
Kepada sesiapa yg berminat, diminta meninggalkan hp no di email saya.izwanieidris@yahoo.com. Saya cuba utk respon secepat yg mungkin. Tq....  
4. Fiona 9 - Tue 3/Sep/2013, 9:21am
01123737600
Semua makanan berbungkus  
5. Ely 5 - Fri 6/Sep/2013, 12:59pm
salam, saya berminat utk tahu lebih lanjut..saya dah email,tapi return balik...betul ke email address tu?atau boleh email saya.. felieyana@yahoo.com  
6. Aziz 142 - Wed 11/Sep/2013, 8:43pm
sy membekalkan kulit popia, popia frozen siap kuahnya. berminat call sy eida 0135331712  
7. Mazlina 12 - Fri 13/Sep/2013, 2:38pm
sye bole supply nasi lemak bungkus/mihun/mee goreng/kuih muih/kek/biskut dll..email sye lynn_75@yahoo.com  
8. Waffy Yusof - Fri 13/Sep/2013, 2:44pm
013-212 5671
button badges
tp sy bukan makanan punye brg la..  
9. Hayati 90 - Sat 14/Sep/2013, 5:16pm
hai saya membekal kerepek tiram untuk penjaja dan penjual bagi mewakili persatuan ibu tunggal boleh contact saya 010-2682845/013-6314860  
10. Hijab Sista - Thu 19/Sep/2013, 12:17am
blh lg ke? Kuih2 kukus ke...pelbagai jenis kuih muih..if still blh sy berminat, wassap sy 012-9166442  
11. Nurul 1312 - Fri 20/Sep/2013, 9:37pm
sy bersedia membekalkan menu seperti sandwich/mee@mihun goreng/nasi ayam untuk hari minggu (sabtu&ahad)

boleh hubungi saya:
ain (0129595190)
nia_lurunz85@yahoo.com  
12. Nurul 1312 - Fri 20/Sep/2013, 9:56pm
maaf puan. sy cuba dah email puan. tp invalid email.  
13. Nik Wahida - Tue 24/Sep/2013, 1:50pm
Saya berminat untuk supply mini popia (simpul). Bole saya tau details die mcm cara penghantaran, tempoh congsigment, kuanti bekalan dll. Hubungi saya wahida/amri 0125344244/0192707153  
14. Kapit Crunchy - Fri 27/Sep/2013, 5:28pm
saya ada 3 serangkai. Lompat tikam, puding triffle dan puding karamel.. semua dalam cawan dadih sedang.. InsyaAllah berbaloi.. whatsapp 019-229 7000 (no ni ley whatsappp je)  
15. Wan 573 - Mon 7/Oct/2013, 11:18pm
Whattapp saya 0145072264  
16. Suhaimi 136 - Tue 15/Oct/2013, 4:18am
SALAM..SAYA ADA NASI LEMAK IKAN TONGKOL DAN PAIS IKAN ORI TERENGGANU.SMS/WHATSAPP 01123676636 TQ  
17. Nazeera 7 - Tue 29/Oct/2013, 12:06pm
Kepada semua pemilik restoran, cafeteria , kantin, katering dan lain2, sy mngambil tempahan kuih muih siap masak mahupun frozen. Penghantaran utk sekitar KL dan Selangor ( bergantung kpda kuantiti kuih). Sbrang pertanyaan blh SMS@ Call sy -

013 2451377  
18. Afiza 15 - Fri 9/May/2014, 9:02am
Email x masuk.mohon cal says unt consignment laksa Penang terbaik.ramai regular customer di putrajaya. Laksa packing menarik.kuah siap packing letak dlm termos.so far feedback memuaskan.011-23124458  
19. Afiza 15 - Tue 10/Jun/2014, 6:47pm
Sila whsap sy 01123124458.Kek coklat telah berada d Klia 2.  
20. Anna 181 - Wed 11/Jun/2014, 2:01am
Saya mencari pembekal kuih raya secara 'CONSIGNMENT' (KL area)
sila WhatsApp sy  
21. Anna 181 - Wed 11/Jun/2014, 2:04am
Saya mencari pembekal kuih raya secara 'CONSIGNMENT' (Tapak dah confirm & location bagus *KL area)
sila WhatsApp sy 016-6687079  
22. Siti Ruqaiyah 2 - Wed 11/Jun/2014, 3:02am
saya menjual donat coklat. adakah Encik berminat?  
23. Ayu 284 - Sat 13/Sep/2014, 6:05pm
Kalau kerepek2 blh tak utk consignment  
24. Zain Azree Zabidin - Fri 14/Aug/2015, 4:52pm
saya supply roti homemade..0123984985  
25. Zueraina - Wed 25/Apr/2018, 4:28am
Salam..sy pembekal pulut panggang pelbagai inti..
Berminat untuk di hidangkan di tempat anda..
Watsap sy zuraina 01129167370  
26. Rohaizar Ayuu Binti Abd Rahman - Fri 10/Jan/2020, 2:29pm
Saya pembekel berbagai jenis makanan cth nasi lemak bungkus, mee goreng, meehun goreng, kuih muih & roti bakery wsap saya Ayu 0173522776  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..