Mencari Supplier Emas
Din 12 - Wed 17/Nov/2010 11:26pm [Last Comment]
ASLM,SAYA BERHAJAT MENJALANKAN PERNIAGAAN BARANG KEMAS SECARA PART TIME.JIKA ADA SESIAPA YANG BOLEH MEMBEKALKAN STOK EMAS 916 DAN EMAS 999.9 HARGA KILANG BOLEH LAA EMAIL KAT SAYA shahidin_merc@yahoo.com.

Niche: Kedai Emas
     
  1. Hadriati Sulaini - Sat 20/Nov/2010, 7:56pm
    saya boleh supply dengan harga yang murah, hubungi saya untuk keterangan lanjut  
  2. Abby 8 - Mon 22/Nov/2010, 11:27am
    salamualaikum...sy salah seorang master dealer public gold..dengan emas public gold, kami hanya menjual emas dengan harga emas semasa sahaja..tiada upah buat..untuk meklumat lanjut, leh hubungi sy..ariff-012-9224530  
  3. Emas Efektif - Tue 23/Nov/2010, 1:56pm
    Saya cadangkan hadiri kursus kedai emas anjuran kami, anda akan didedahkan segala selok-belok perniagaan emas dari sumber stok, pengilang dan tips serta formula wajib sebagai peniaga emas.
    Hubungi saya Syah 0102560536 atau Zul di link dibawah
    http://www.majalah.com/?classified:kursus-intensif-kedai-emas-peluang-bisnes-baru-pada-20-nov-2010-sabtu-di-selayang-baru-kl:690P0X0PRB  
  4. Amygold - Fri 26/Nov/2010, 1:15am
    SELURUH MALAYSIA PUN BOLEH ORDER PD PRICE SEMASA>>FOR DEtail 0199809816 amy  
  5. Razimy - Fri 17/Dec/2010, 8:17pm
    sy mnjual emas dgn hrga murah...916 shj...
    call me razimy 0125963951  
  6. Trader1 - Thu 6/Jan/2011, 12:30am
    Layari site ni..contact owner dia..dia bleh bagi emas dgn harga special yang jauh lebih murah dari pasaran..
    Abaikan harga pada jadual yang di papar pada blog tu..contact owner blog untuk harga promosi istimewa..

    http://emas24k.lotkedai.com/  
  7. James Stanislaus - Sun 9/Jan/2011, 11:38pm
    sy adalah agen yang menjual emas dalam bentuk jongkong 1kg & 12.5kg. Harga / gram RM115 ( tertakluk pada perubahan harga semasa ) Hubungi saya 0168401973 jika benar-benar serius. Tq  
  8. Nor 23 - Sat 15/Jan/2011, 12:27pm
    saya ingin menjual barang2 kemas perhiasan secara sambilan. harap dpt tawaran yang baik untuk saya memulakn perniagaan ini.saya tak minat dlm btk jongkong, sbb kebanyykn member tak minat benda tu semua. harap blh email saya zalia@mailcity.com  
  9. Zam 25 - Tue 8/Feb/2011, 9:03am
    Saya menjual emas 1kg @jongkong emas
    Direct dari oversea harga bawah pasaran.

    berminat email ke

    adigos_6071@yahoo.com  
  10. Nasir Saihe - Sun 5/Jun/2011, 5:04am
    SLM,SAYA PN BERHAJAT MENJALANKAN PERNIAGAAN BARANG KEMAS SECARA PART TIME.JIKA ADA SESIAPA YANG BOLEH MEMBEKALKAN STOK EMAS 916 DAN EMAS 999.9 HARGA KILANG BOLEH LAA EMAIL KAT SAYA SIR_6009@YAHOO.COM  
  11. Muhammadar - Wed 5/Oct/2011, 1:04pm
    kalau ada jongkong emas 1 kg serta sijil dan harga jauh di bawah pasaran sila e mail saya.

    muhammadargasar@gmail.com  
  12. Roz 2 - Sat 11/Feb/2012, 7:38am
    Please email me harga gold bar....pamp swiss ..harga supplier pls in bulk...Rozana_9999@yahoo.com  
  13. Ady 46 - Wed 22/Feb/2012, 3:11am
    saya mencari pembekal gold bar pamp suisse in local 999.9..jadi jika anda ada stok dan boleh tawarkan harga below dr market hubungi saya atau sms sahaja,,saya akan hubungi anda,...  
  14. Prestijgold - Wed 22/Feb/2012, 9:37am
    saya membekalkan emas 999 pada harga rm185g (harga boleh runding berdasarkan kuantiti/gram)

    sesiapa yg nak jadi dealer/ejen juga dialu-alukan tanpa sebarang modal/bayaran

    hanafiah 019-2350954  
  15. Naz 26 - Sun 26/Feb/2012, 7:32pm
    sesiapa nak beli emas... harga rm1.79g..
    nak gandakan emas atau nak lebih gram emas dgn sistem multiply.. Dari tiada emas jadi ada emas..lebihan gram emas.. rm cash... dalam satu minggu..."RAHSIA SIsTEM HEBAT" Email falishanus@yahoo.com 0193304068  
  16. Imranghani - Thu 19/Apr/2012, 3:15am
    termurah 999.9 minima 100g RM174
    sila email Haqqtijani@yahoo.com  
  17. Rozalia - Thu 24/May/2012, 9:30am
    sms saya hj.rosli 0192886374  
  18. Zack 260 - Wed 22/Aug/2012, 1:21pm
    salam...saya juga berminat nak niaga barang kemas 916 secara sambilan...memerlukan supplier dalam masa terdekat dgn harga murah..skarang dah ada beberapa org yg ofer tp harga terlalu tinggi..urgent ..boleh call/sms 0173579102 atau email mamazey77@yahoo.com.my  
  19. Muhd Khidir - Tue 11/Sep/2012, 11:26pm
    Precios4u pricing.


    Pamp Suisse 999.9 latest price under Precious4u (11/09/12)

    Call me khidir at 0123920639.tq
    For NON member
    10g RM 1,863
    20g RM 3,691
    50g RM 9,185
    100g RM 18,282
    500g RM 90,977

    For member
    10g RM 1,831
    20g RM 3,628
    50g RM 9,001
    100g RM 17,916
    500g RM 88,703  
  20. Fiza 156 - Sat 29/Sep/2012, 7:03pm
    berminat nak niaga brg kemas 916 secara sambilan..so memerlukan supplier yg blh bg harga terbaik..blh emel detail ke koleksiqalesya@yahoo.com..  
  21. Dauskl - Wed 28/Nov/2012, 10:38am
    salam semua..sy pengedar emas dari GSR.bole layari www.gsr2u.com.my/dauskl
    terdapat produk seperti silver,gold bar,barang kemas 999 dan 916.produk terbaru kami dinar syifa.saya pengedar sah dr gsr.sijil ketulinan dr assayer.call/sms 0182002603 email : dauskl@gmail.com

    saya juga mencari pembekal gold bar pamp suisse dlm kuantiti yang byk!!serius buyer bole call asap  
  22. Dauskl - Sun 2/Dec/2012, 10:48pm
    emas south africa dan indonesia 999.2,999.8 international hallmark.price rm145-150/gram.lock 50kg.

    call/sms sy 0182002603

    ikhlas ,
    firdaus
    www.gsr2u.com.my/dauskl  
  23. Suhaimi 149 - Tue 4/Dec/2012, 2:57am
    Dauskl...sy berminat dgn pamp suisse 999.9 klu ada stok email sy. ..mie6555@gmail.com
    James Stanislaus...jika ada emailmsy juga dtail..mula dgn 10kg..harian,mingguan,bulanan..max 200kg  
  24. Hasron - Mon 24/Dec/2012, 9:10am
    -saya ingin buka kedai emas.
    -tukang emas /kilang emas sila hubungi saya.

    SUHAIDA-0196411714 ( SMS saya segera]  
  25. Mohd Zacks - Sat 24/Aug/2013, 11:14am
    saya byk supplier dan kilang emas...sapa berminat nak buka kedai atau niage blh emel ke saya hanahenterprise@gmail.com  
  26. Jai Sitieisya - Sun 19/Jul/2015, 12:54am
    Nak meniaga emas bawah 5g tetapi nak hrga kilang...nak ambik secara borong...kalo ad pm saya jaisitiesiya@gmail.com  
  27. Saiful Kahar - Tue 11/Oct/2016, 12:38pm
    Assalam..

    Saya menjual barang kemas 999/916 fesyen terkini dengan harga rendah tanpa upah dan gst.

    Trade in disediakan, juga menyediakan khidmat tebus surat arrahnu dan membeli emas terpakai dengan harga tinggi.

    Berminat untuk jadi ejen dropship dialu-alukan.

    Boleh follow fb pages / channel telegram untuk melihat stok barang kemas dan harga harian.

    Fb page : Pesona Jewels
    Channel Telegram : https://telegram.me/pesonajewels
    WhatsApp : 012 746 8205 (shida)  
  28. Saiful 11 - Tue 8/Aug/2017, 10:56am
    Dimana saya boleh dapat kan stock emas pada harga kilang?ada pembekal2 dari kilang tak..boleh whashtapp pada saya 0126397618  
  29. Fatin Amira 12 - Wed 17/Jan/2018, 11:27pm
    Sy ingin mncari supplier emas utk kedai sy...harap tn pn dpt membantu klu blh hrga kilang lgi cun....email sy sayasayangumisaya93@gmail.com atau whsap sy 0146093808  
  30. Sairul Azam - Fri 6/Apr/2018, 5:06pm
    sya mencari pembekal barang kemas 916 dengan kuantiti banyak untuk diniagakan . prefer cod lembah klang . sila email saya jika ingin berurusan dengan saya.

    sairulazam@gmail.com  
  31. Hamba 8 - Tue 26/Jun/2018, 10:25pm
    sy sedia bekalkn emas 999 1kg harga bwh psaran.jual secara borong. ada surat.
    sbrg prtanyaan 0174471530  
  32. Hamba 8 - Tue 26/Jun/2018, 10:30pm
    mencari emas 999 harga kilang? nk beli borong dgn kuantiti yg byk? nk yg ada surat? genuine? contact 0174471530  
  33. Wanis 11 - Mon 20/Aug/2018, 11:08pm
    saya mencari funder yang berminat dan serius bagi mengambil emas jongkong 999.9 berserta sijil dari Laos untuk dibawa masuk Malaysia

    semua doc sudah ada
    lesen juga saya ada
    cuma modal saya kekurangan
    jika ada yang berminat dan serius boleh call atau whatapps saya atau PM saya. margin keuntungan serta syarat dari founder saya boleh bincang tak ada masalah yang penting kasi jadi
    call/ whatapps : 6010 836 4611  
  34. Shary 2 - Wed 12/Sep/2018, 4:38pm
    saya bercadang untuk buka kedai emas sendiri, sedang mencari pemborong kilang, nk beli emas borong untuk di niagakan, harga kilang di alu-alukan, sila whatsapp saya 017-8433898 (whatsapp atau message sahaja)  
  35. Nur 1026 - Fri 21/Sep/2018, 12:10am
    Saya juga mencari pembekal kilang n borong emas bawah 5g.. boleh wasap saya 0172864235  
  36. Jannah 77 - Fri 28/Sep/2018, 1:01am
    saya mahu membeli emas secara borong dan harga murah. pm sye di whatsapp 011-26537033  
  37. Adik Manis 1113 - Wed 21/Nov/2018, 8:38am
    Sy mencari pembekal emas min order 30 - 50kg seminggu..
    Deliver area PJ tujuan test.
    Mkn minum disediakan.
    Urgent watsapp 019'397 6277  
  38. Nadhirah 64 - Tue 27/Nov/2018, 1:45pm
    sy mencari pembekal barang kemas 916 dengan kuantiti banyak untuk diniagakan . prefer cod lembah klang . sila email nadhirahsaadan@gmail.com  
  39. Waty Yuzy - Mon 21/Jan/2019, 7:21am
    Salam sy berhajat utk membuka kedai emas dan sy mencari pembekal emas 916 yang siap dgn blh buat design.dan sy jgk memerlukan bengkel utk belajar tentang emas lbh detail.jika ada mintak whatsapp sy Ye 012-2611122 tq  
  40. Suriati 116 - Sat 4/May/2019, 12:38pm
    Sy berminat nk buka kedai emas dgn harga borong dr kilang..
    1lg mslh kt mn sy nk belajar selok belok bisnes emas..
    01123377554  
  41. Esther 17 - Sun 12/May/2019, 10:38pm
    Hii saya bercadang membuka kedai emas di Sabah.. Ttp mncari pembekal emas 916 dengan yg boleh temph sekli.. Pm sy 0178638880  
  42. Kamal888 - Wed 29/May/2019, 11:37am
    Mencari supplier jongkong 1kg sebanyak 250kg sebulan selama 2 tahun..hubungi saya dengan kadar segera 0136998778  
  43. Suhaini 18 - Wed 24/Jul/2019, 1:45pm
    Saya mencari pengusaha kilang emas. Sy nk beli borong. Wasap 013 350 8873  
  44. Ayol - Sat 10/Aug/2019, 4:59am
    membeli surat pajak emas dan brg kemas lama dgn harga tertinggi... blh whatsapp sy 016-3314343  
Page 1   (Total 44 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)