Mencari SSM yg Berusia 3 Tahun
Wan 2035 - Tue 28/Jan/2020 1:41pm
Mencari ssm yg berusia 3 tahun dan mempunyai bank account yg aktif, wanmuhammadridzwan@gmail.com
0162329613

Niche: Pendaftaran Syarikat | Diskusi Bisnes
   
 1. Rays 3 - Tue 28/Jan/2020, 1:45pm
  untuk tujuan apa tuan ?
  sy ada byk listing syarikat ssm bawah sy utk tunjuan isi tender2 projek.  
 2. Hazrul Nizam - Wed 29/Jan/2020, 12:47pm
  jika tuan ingin membeli syarikat Sdn Bhd off shelf (cara pantas), saya SOKONG.

  tetapi jika tuan setakat nak gunakan ssm dan akaun bank compani lain tanpa ada pertukaran nama owner/shareholder kepada nama tuan, saya TIDAK SOKONG.

  ini kerana jika berlaku masalah di kemudian hari (sebagai contoh, si peminjam ssm membuat kerja yg menyalahi undang undang) dan ada dakwaan dari pihak polis dan pendakwaraya, pemilik yg masih aktif nama SSM yg akan di bicarakan, masuk mahkamah dan masuk penjara, bukan orang yg meminjam ssm tadi.

  saya minta maaf tuan, saya hanya memberi peringatan supaya semua berhati hati.  
 3. Nextera - Fri 7/Feb/2020, 10:37pm
  call me 0133810000  
 4. Wan 2035 - Sat 8/Feb/2020, 12:36pm
  topic closed  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)