Mencari Site Income Dengan Menjadi Broker untuk Kereta Suzuki & Proton! Area Utara
Suzuki - Sat 29/Oct/2011 12:14pm [Last Comment]
sesiapa yang ingin menjadi broker untuk kereta suzuki&proton sila hubungi saya.

PROTON
saga>>RM250-RM350
persona>>RM350-RM450
exora>>RM500-RM600
inspira>>RM700-RM800

SUZUKI
alto 1.>> RM300-RM400
swift GX 1.5>>RM400-RM500
swift GLX 1.5>>RM500-RM700
sx4 1.6>>RM500-700
grand vitara 2.0>>RM700-RM900

lokasi:(DEALER IPOH, PERAK)
area utara:( PERAK, KEDAH, PENANG, PERLIS)

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
1. PHOTOSTATE IC
2. PHOTOSTATE LESEN
3. PAYSLIP TERBARU 3 BULAN
4. PENYATA EPF/KWSP/ BUKU SIMPANAN

HUBUNGI SAYA SEKARANG!!
hisham
0173286603
0195740386

TERM & CONDITIONS APPLY

Niche: Kereta Baru
 
1. Che Ab - Sat 29/Oct/2011, 11:35pm
saya berminat utk menjadi broker..tlg emailkan detailsnya ke esprito193@yahoo.com  
2. Aifzam - Tue 1/Nov/2011, 10:37am
kepada kakitangan kerajaan,badan berkanun,glc,TNB,syabas,KEmas kerja tetap 6 bulan atas ada masalah blacklisted,ctos,cris boleh beli kereta baru or terpakai melalui pembiayaan peribadi koperasi kami call shaiful sales executive 017-2928059 untuk lebih lanjut  
3. Zul 250 - Sat 5/Nov/2011, 12:58pm
Saya juga brminat tlg bg detail skit info email harry10_sam@yahoo.com  
4. Jesselabu - Mon 7/Nov/2011, 7:59pm
Exora full loan tak dak ke?  
5. Aiskrim - Sat 19/Nov/2011, 9:04pm
member aku cakap dealer sitiawan bagi semua model proton 500 untuk inspira 800.korang try lar hantar sana .aku pun amik kat sana gak.saleman tu bagi aku 500 untuk saga.kedai dia belakang honda.full loan lagi aku buat.  
6. Azana 2 - Sat 26/Nov/2011, 11:45am
nak jadi broker email detail pls... azana_b4@yahoo.com  
7. Bahrom - Sat 31/Dec/2011, 12:55pm
bagaimana nak jadi dealer.saya lebih berminat jadi dealer dan berapa modal diperlukan  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..