Mencari Site Income Dengan Menjadi Broker untuk Kereta Suzuki & Proton! Area Utara
Suzuki - Sat 29/Oct/2011 12:14pm [Last Comment]
sesiapa yang ingin menjadi broker untuk kereta suzuki&proton sila hubungi saya.

PROTON
saga>>RM250-RM350
persona>>RM350-RM450
exora>>RM500-RM600
inspira>>RM700-RM800

SUZUKI
alto 1.>> RM300-RM400
swift GX 1.5>>RM400-RM500
swift GLX 1.5>>RM500-RM700
sx4 1.6>>RM500-700
grand vitara 2.0>>RM700-RM900

lokasi:(DEALER IPOH, PERAK)
area utara:( PERAK, KEDAH, PENANG, PERLIS)

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
1. PHOTOSTATE IC
2. PHOTOSTATE LESEN
3. PAYSLIP TERBARU 3 BULAN
4. PENYATA EPF/KWSP/ BUKU SIMPANAN

HUBUNGI SAYA SEKARANG!!
hisham
0173286603
0195740386

TERM & CONDITIONS APPLY

Niche: Kereta Baru
     
  1. Che Ab - Sat 29/Oct/2011, 11:35pm
    saya berminat utk menjadi broker..tlg emailkan detailsnya ke esprito193@yahoo.com  
  2. Aifzam - Tue 1/Nov/2011, 10:37am
    kepada kakitangan kerajaan,badan berkanun,glc,TNB,syabas,KEmas kerja tetap 6 bulan atas ada masalah blacklisted,ctos,cris boleh beli kereta baru or terpakai melalui pembiayaan peribadi koperasi kami call shaiful sales executive 017-2928059 untuk lebih lanjut  
  3. Zul 250 - Sat 5/Nov/2011, 12:58pm
    Saya juga brminat tlg bg detail skit info email harry10_sam@yahoo.com  
  4. Jesselabu - Mon 7/Nov/2011, 7:59pm
    Exora full loan tak dak ke?  
  5. Aiskrim - Sat 19/Nov/2011, 9:04pm
    member aku cakap dealer sitiawan bagi semua model proton 500 untuk inspira 800.korang try lar hantar sana .aku pun amik kat sana gak.saleman tu bagi aku 500 untuk saga.kedai dia belakang honda.full loan lagi aku buat.  
  6. Azana 2 - Sat 26/Nov/2011, 11:45am
    nak jadi broker email detail pls... azana_b4@yahoo.com  
  7. Bahrom - Sat 31/Dec/2011, 12:55pm
    bagaimana nak jadi dealer.saya lebih berminat jadi dealer dan berapa modal diperlukan  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.