Mencari Sesiapa Yang Boleh Consigment Barang
Azmira 10 - Thu 7/Mar/2013 2:04pm [Last Comment]
Salam pada bulan april saya akan membuka kedai di area gombak.Saya sedang mencari barangan yang sesuai untk di letakkan di kedai saya secara consigment.Kepada sesiapa yg ingin meletakkan barangan kat kdai sy sila email/sms/call
email: mizieman2003@yahoo.com
h/p : 0111-2264438 mizi

tq.

Niche: Program Consignment
 
1. Khairul Fahmee - Thu 7/Mar/2013, 2:08pm
Salam...Boleh saya tau apa jenis perniagaan yang cik jalankan?  
2. Mummy - Thu 7/Mar/2013, 2:16pm
kedai jual apa ya.. produk frozen boleh tak  
3. Azmira 10 - Thu 7/Mar/2013, 2:17pm
salam..barangan am dan kering,produk kesihatan,aksesori hp.pc,stationary,makanan kering,dll.tq.  
4. Azmira 10 - Thu 7/Mar/2013, 2:19pm
maaf sy tiada tmpat nk simpan mknan frozen buat mse ni..  
5. Iris 8 - Thu 7/Mar/2013, 4:37pm
Nak letak produk serbuk kopi paket boleh ke ctc msg sy 01129040743  
6. Yasmin 43 - Thu 7/Mar/2013, 6:26pm
baju kurung vietnam dn telekung sulam nk ke untuk serta kain pasang.  
7. Mizieman - Fri 8/Mar/2013, 10:57pm
iris 8.sy akan ctc semula.tq.  
8. Ezaa Shoppe - Tue 12/Mar/2013, 12:41pm
ruang utk niaga d area sh alam sec 7 uitm, jakel,gulatis.. ramai cstmer!..
berminat email ezaa.shoppe@yaho.com  
9. Dila 20 - Wed 13/Mar/2013, 12:19pm
cik yasmin sy berminat tuk kain pasang n bj kurung..akn buka booth pd 28 n 29 nie.tlg email ke nadhirafadila2010@gmal.com  
10. Qhadeejashop - Thu 14/Mar/2013, 2:59pm
cik yasmin saya berminat utk dptkan cogsiment baju kurung vietnam dan telekung bole contact saya 0108939676  
11. Liyana Sharol Azmi - Tue 19/Mar/2013, 2:58pm
Azmira:Sy liyana nk jual stok produk kectkn n kshtn sy ... jika bemint bole call sy 0196700541 sy tolk harga modal n pegedar 1 sen pon x amik untg
Contoh hrga mustajab lotion hnya 11 rgt djual hrga 24 rgt ..nk lbh detail bole call sy
Display glass pon ada jgk 4 kaki 2 biji ..  
12. Suhaila 21 - Fri 22/Mar/2013, 10:46pm
sy pngedar belacan bakar dr tanjung dawai...
nk letak produk secara consigment boleh sms tel 019 3754900  
13. Mizzellebeautynhealth Gmail Com - Tue 26/Mar/2013, 1:21pm
Sesiapa nak barang secara consigment atau borong... Sila hubungu 0176680064

Sabun rumpai laut
Kapsul rumpai laut
Kapsul rumpai laut + vit a,b,c,e + ekstrak manggis
Krim rumpai laut

Kami bukan org tengah..  
14. Farida - Thu 18/Apr/2013, 4:45pm
Assalam...

Saya merupakan pembekal Serunding dari Kelantan. Serunding kami ini dijamin sedap dan lazat. Harga yang kami tawarkan juga adalah antara yang termurah di pasaran. Saya juga ada membuat Program Serunding ini secara Consignment utk diletakkan di mana-mana kedai. Jika En berminat boleh call@wassup saya di 017-3835636...saya juga tinggal di area Gombak...TQ  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..